Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: prens_0606 - 28 Aralık 2010, 16:07:16
-
Motor no: ABS394020 ruhsatta 1.6 cl yazıyo ama bazı arkadaslar araban 1.8 diyo sizce hangisi
-
Motoren | VW Golf 3 | Doppel WOBber (http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Information_124_VW-Golf-Motoren.html)
buradan bakabilirsin ABS motor, hacim 1781. yani bu motor 1.8 ;)
-
bende diyorum bu melet niye bukadar canlı böyle at gibi maşallah durmadan saha kalkmak istiyor ;D teşekkür ederim bilginiz için
-
Ruhsatta yazan motor numarası ve arabanın üzerinde bulunan motorunun numaraları bir karşılaştır istersen.. Sakatlık yoktur umarım.
-
En basiti Radyatörden gelen su borusu üst kapağa sol öndenmi sağ öndenmi giriyor. İlk bakışta aracın hacmini orası size söyler..
-
abs kodu bizim arkadaşta 1993 seat ibizada var 1.8 90 bg
-
ya icini karartmak gibi olmasinda bi kaportaciya daha dogrusu guvendigin bi kaportaciya goturup bide motor sasi numarasini ruhsattakiyle karsilastirda araba change cikmasin insallah umarim bi sorunu yoktur agiz tadiyla binersin insallah
-
İNSALLAH
-
banada alırken 1.6 dedıler sonra 1.8 cıktı otomatık cokta yakıyor ...arabamda tek begenmedıgım sey hafıf cukurlarda takur tukur kapılardan ses gelmesı bunun ıcınde kapı ıclerını sungerlesemmı dıyorum
-
ne kadar yakıyor senin arac
-
200 buluyor ....sence ıdeal nedır ?benzını zaten hesaplayamadan bıtırıyo : )
-
200 e süper benim arac 240 felan yakıyo sehir içi ama beni mesafe cok kısa işe geldigimde motor yeni ısındım ısınacam diyor bence 200 ideal tüpün markası ne senn
-
voltran ...10 lıtre gaz ıle kac km gıdıyorsun sen veya kac lıtreyle kac km yapıyosun
-
kardes 50 tl lik gaz ile 200- 220 km yapıyorum
-
litre hesabındada 23.5 litre ile 200-220km yapıyorum