Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: SPARTA - 27 Aralık 2010, 18:32:29

Başlık: acil yardım sizce nasıl bir araba
Gönderen: SPARTA - 27 Aralık 2010, 18:32:29
sahibinden.com daki ialnında bu şekide yazıyor..
Volkswagen / Golf / 1.6 GTi / yurt dışından gelme golf 3 gtı sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-yurt-disindan-gelme-golf-3-gti-37362107/detay)
Yurt dışından gelme golf 3 gtı
arkadaşlar aracım 150000 kn de orjınal almanya çıkışlı 2 ınci elı benım kuzenımden aldım o getırdı yurt dışından.arac patlıcan moru sedflı boya güneş ışığına göre 3 renk degışıyo.aracımın butun bakımlarını yaptırdım trıger kayışı bılyaları degıştı komple takımı 370 tl ye degıştı kendı keyfıme göre sadece ön farları engıl yaptım orjınal farlarıda bende duruyo balatalarını degıştırdım aküsü değişti yağ bakımına 8000 km var kısaca aracımdan bahsedıyım aracım performans olarak harıka durumda her aracın bı efsane kasası var bu bı gercek ben dıyorum kı golf gurubunda efsane golf 3 gtı.normal golf 3 le gtı yanyana getırdıgınız de fark açık ara ortada yenı model golf olan yakın arkadaslarım aracımı çok ıyı tanır sebebıde 10 boy farkla onları gerıde bırakmış olmam rolantıdekı çalışması sesı tarıfsız ben dıyorumkı bı sade kahve söyle sadece sesı dınle sayfadan 1 haftada 1000 kısıyee yakın arkadaslar bakmış aryanlar mesaj yollayanlar oldu onlara tek tek tesekkurler fıyatta ındırım yapıcam elbet arayan arkadaslardan ya eksık nakıtı olduğunu kredı basvurusunda sorun olan arkadaslar oldu yada takas ısteyenler takasa gırmıcem bı aracım daha var ev aldığım için bankadan faizlı para cekmek yerıne aracımı satmayı düşündüm fıyat olarak14000 yazdım son fıyat 13500 dür alan arkadas emınım bana dua eder sonuçta gtı farkı kullanınca anlıcak ben 1 senede 5000 km yaptım otobus kaptanıyım açıkcası araca bınmeye fırsatım olmuyo şimdiden hepınıze tekrar tekrar tesekurler

Bu araba 11.000 tl tutarında.merak ettiğim şey arkadaşlar bu renk değiştiren boyası orjinal midir sizce.yoksa komple boya mıdır.? ne tavsiye edersiniz alınmaya değer mi? teşekkür ederim.
Başlık: Ynt: acil yardım sizce nasıl bir araba
Gönderen: SPARTA - 27 Aralık 2010, 18:36:36
biraz kapora verdim ilanı kaldırdı araba vergi dairesindeki kayıtlarında CL diye yazıyor vergi dairesi kayıtlara yanlış da girmiş olabilir diye düşünüyorum. gerçekten GTİ 1.6 bu motoru var mı.ruhsatta ne diye yazıyor bilmiyorum.. henuz ustaya göstermedim.yardımınıza ihtiyacım var.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 27 Aralık 2010, 18:41:06
bu araç 96 değil 96 larda çift airbag var bu araç 95 beyni eski sistem bunların 96 97 elektrik tesisatı farklıdır. Görmeden bişey denilemez boya için ama gördüğüm kadarıyla standar mor bu :) Sedef yok gibi yakın resmlerde bakınca ama yakından bakmak lasım. Belki vernik atmış olabilirler sonradan sedefli vernik ;)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 27 Aralık 2010, 18:45:42
biraz kapora verdim ilanı kaldırdı araba vergi dairesindeki kayıtlarında CL diye yazıyor vergi dairesi kayıtlara yanlış da girmiş olabilir diye düşünüyorum. gerçekten GTİ 1.6 bu motoru var mı.ruhsatta ne diye yazıyor bilmiyorum.. henuz ustaya göstermedim.yardımınıza ihtiyacım var.

Vergid dairesinde yanlış girilmiştir 1.6 gti diye bir motor 3 kasada yok sadece 2.0 16 v ve 8v olarak motor seçenkleri var.
Gönderen: SPARTA - 27 Aralık 2010, 18:50:26
Yurtdışından gelme diyor .hiç bir modelinde yok değil mi.vergi dairesinde CL diye kaydı var.ama araba sahibi GTİ diyor ve türkiyede yok diyor.anlamadım
Gönderen: ThE_Unforgiven - 27 Aralık 2010, 18:51:40
Türkiyede yok böle sallama araç doğru diyor 1.6 gti yok çünkü 3 kasalarda.Varsada swaptır o bence :D Ya al şase nosunu şeceresi çıkar ama bu araç 95 kardeşim 96 da satın alınmıştır ondan 96 yazmışlardır....
Gönderen: mehmetk - 27 Aralık 2010, 18:57:41
bu araç 95 model % 100 -- araç ararken banada denk geldi birtane 1.8 motor gti hatta direksiyonu golf 4 direksiyonundan di arada böyle ilginç arabalar çıkıyor..

orjinal mk3 de ruhsatta Golf GTİ 16 v yaziyor bildigim kadarıyla.
Gönderen: freegane - 27 Aralık 2010, 18:58:27
Aga araba bildiği ABF motorlu GTI. 3 kasada sadece sadece GTI serisi 5 bijondur geri kalanlar 4 bijon çıkar. (GTD,GT dahil) İlan'da 96 model yazıyor ama araba 95 olması lazım. 96 ve 97 çift airbag çıkarken 95'ler genelde tek airbag çıkıyor ama yan sinyalleri 96-97'ler gibi oval onun nedenini anlamadım  ??? 95 sonu olabilir diye . Araba için yorum yapamıyacağım normal GTI'ları 10 boy geçiyormuş  >:D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 27 Aralık 2010, 18:58:54
Motor ABF ise ruhsatat yanlış işlemişlerdir 1.6 cl olarak ;)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 27 Aralık 2010, 18:59:22
Aga araba bildiği ABF motorlu GTI. 3 kasada sadece sadece GTI serisi 5 bijondur geri kalanlar 4 bijon çıkar. (GTD,GT dahil) İlan'da 96 model yazıyor ama araba 95 olması lazım. 96 ve 97 çift airbag çıkarken 95'ler genelde tek airbag çıkıyor ama yan sinyalleri 96-97'ler gibi oval onun nedenini anlamadım  ??? 95 sonu olabilir diye . Araba için yorum yapamıyacağım normal GTI'ları 10 boy geçiyormuş  >:D

Normal gti değil golf 3 1.6 lardan bahsediyodur ama biraz uçmuş eleman daha ön lip bile yok kim bilir nerde bıraktı D:
Gönderen: ThE_Unforgiven - 27 Aralık 2010, 19:00:30
SPARTA kardeşim al motor nosunu şase sini git sigortacına sana seceresi çıkar gümrük mümrük ben inanmam böle işlere tr ye öle yaşlı araç getirmek eskisi gibi kolay değil ;)
Gönderen: freegane - 27 Aralık 2010, 19:03:26
gümrükten alınmıştır o araç genelde gümrükten çıkarken yanlış yazılıyor,motor ve şase numarası ruhsatla tutuyorsa sıkıntı yok 1.6 üzerinden vergi ödersin. 1.6 GTI diye bişey zaten yok,kaldı ki swaplasa bile o yan kapı çıtaları arka GOLF GTI logosunu ve 16V logosunu bulupta takmakla uğraşmazdı swapı yapan adam. Ön lip sıkıntı değil kırılmış düşmüş olabilir ama arka logo tam olması gerektiği yerde olması gerektiği renkte duruyor
Gönderen: mehmetk - 27 Aralık 2010, 19:05:13
jantlarıda unutmamak lazım gani. :)
Gönderen: SPARTA - 27 Aralık 2010, 19:12:08
süleyman abi öyle yapacağım.teşekkür ederim.sasi nosunu alıp döktüreceğim sigortacıya
Gönderen: freegane - 27 Aralık 2010, 19:14:08
jantlarıda unutmamak lazım gani. :)

onu zaten söyledim abi 5 bijon sadece GTI serisinde var. Bırak sportline'ı GTD'yi ,GT serisi bile 4 bijon çıkar. 5x100 Mk3 serisinde sadece GTI özgü bir bijon aralığıdır (keşke o da 4x100 olsaydı da biz jant konusunda bu kadar sıkıntı çekmeseydik  >:D )
Gönderen: SPARTA - 27 Aralık 2010, 19:31:20
gani kardeş yani bu araba  gti serisi değil bu jantından da belli demek istiyosun.o halde yalan söylemiş.
Gönderen: freegane - 27 Aralık 2010, 20:05:17
gani kardeş yani bu araba  gti serisi değil bu jantından da belli demek istiyosun.o halde yalan söylemiş.

hayır kardeş jantlar 5 bijon yani GTI serisi diyorum
Gönderen: oguz oktay - 27 Aralık 2010, 20:05:59
gtı demek istio   sadece gtı larda 5 bijon var demiş bak senn ilgilendigin aractada 5 bijon var gtı olabilir
Gönderen: SPARTA - 27 Aralık 2010, 20:24:51
Teşekkür ederim gani kardeş.sanırım GTİ modeliyse km si orjinal ise tavsiye edilir bir araç..yarın arabayı motor ve kabortaya göstereceğiz. bakalım ne çıkacak
Gönderen: SPARTA - 27 Aralık 2010, 21:59:58
forumların eski sayfalarını karıştırınca  Erşan Varol arkadaşımız şunu yazmış "  1,6 mk3 GTI diye bir araba yok.. 1600cc mk3 ler 8v ve en yüksek 100ps motoru mevcut.. MK3 ün GTI serisi 2000cc 16v ABF ile başlıyor.." golf 3 kasanın 1.6 gti serisi diye bir seri yoksa bu araba ne ruhsatta gti yazıyor işin ilginç kısmı da o
Gönderen: ThE_Unforgiven - 27 Aralık 2010, 23:13:13
Abi o araç 95 model bu bir.
Ruhsatta yanlış yazması pratikte bir zarar vermez az vergi ödersin vs. vs. ama herhangi adli bir işleme karıştığındab aşın çok ağrır bu iki
Araç alınırmı alınabilir ama ben olsam 95 gti almam buda 3 :)
Gönderen: htmetin - 27 Aralık 2010, 23:48:10
GTI donanımsal bir durum ama genelde 2,0 16v ve 8v GTI'lar var

VW Golf Mk3 1.6 8v
VW Golf Mk3 1.8 8v
VW Golf Mk3 1.9 TDi
VW Golf Mk3 2.8 VR6
VW Golf Mk3 GTI 8v
VW Golf Mk3 GTI 16v
Gönderen: SPARTA - 29 Aralık 2010, 23:15:21
Gani kardeşim dediğin doğru çıktı.arabayı bugun Antalyada  servise gösterdik.Orjinal 1.6 kasa ve 2000 beygir 16 valf gti motor ve ruhsattada öyle.araba 97 model tarfiğe çıkışı 96. buda + bir sürpriz oldu.boya orjinal ve çarpıcı bir kaportası var.hepinize teşekkür ederim.donanımsal bir durum ve ilginç bir MK3.Nasipse alış-satış yarın tamamlanacak.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 29 Aralık 2010, 23:20:55
Gani kardeşim dediğin doğru çıktı.arabayı bugun Antalyada  servise gösterdik.Orjinal 1.6 kasa ve 2000 beygir 16 valf gti motor ve ruhsattada öyle.araba 97 model tarfiğe çıkışı 96. buda + bir sürpriz oldu.boya orjinal ve çarpıcı bir kaportası var.hepinize teşekkür ederim.donanımsal bir durum ve ilginç bir MK3.Nasipse alış-satış yarın tamamlanacak.

1,6 kasa 2000 byegir nasıl oluyor ya :D

Hayırlısı olsun kardeşim ama bu araç 95 iddia ediyorum beyin kdoundan çıkar piyasaya ;)
Gönderen: SPARTA - 30 Aralık 2010, 00:06:22
YA süleyman abi bilmiyorum inan. ama var.GTİ 16. i servisteki usta da bu tarzlar almanyada var dedi. hiç birşeyiyle oynanmamış ve hepsi orjinal.muayene ve yapıldı full.sonra arkadaşımın tanıdığı motor ustalarına gösterildi.aslında niyetim kötüydü.ama herşey olumlu çıktı.ya vazgeçmek için bahane arıyordum bulamadım.
Gönderen: SPARTA - 30 Aralık 2010, 00:08:53
10.700 civarı anlaşma oldu.belki biraz fazlasını eder yada eksiğini .ama şans oluyor biraz da.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 00:10:21
Araç motor kodu ABF mi yani 2,0 16v 150 hp ?
Gönderen: SPARTA - 30 Aralık 2010, 00:15:50
motor kodu abf  yani 2000 16valf ve 150 beygir.şaştim kaldım.ve aksini iddia eden hiç usta çıkmadı vw servisi de dahil.
Gönderen: SPARTA - 30 Aralık 2010, 00:25:16
inan param yeterli olsaydı senin arabaya tak 14 bini tak sayardım. mehmet cevahir kardeşimin ve senin MK3 rastladığım en iyi arabalar sahibinden ilanlarında.millet gerçektende dindinidon arabalara arabalara 12 bini verebiliyor.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 00:49:49
Kaardeşim sağol senin aldığın araçta anlattığına göre güzel... Hayırlı olsun benim kafama takılan 1,6 mı acaba dedim yok çünkü öle bi mtor :d Hayırlı olsun ama bu araç 95 :)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 00:50:31
inan param yeterli olsaydı senin arabaya tak 14 bini tak sayardım. mehmet cevahir kardeşimin ve senin MK3 rastladığım en iyi arabalar sahibinden ilanlarında.millet gerçektende dindinidon arabalara arabalara 12 bini verebiliyor.

fiyatı düştük ayrıca ön cam çatladı filan onları alan yaptıracak fiyattan düşücem ;)
Gönderen: SPARTA - 30 Aralık 2010, 00:59:29
süleyman abi gel vatan caddesindeyim.aksaray ordu evinin yanında vergi denetmenleri bürosu var.bir vakit bul öğlen arası gel yemeğimi ye çayımı kahvemi iç.bir de arabaya bin.95 -96 konusunu fazla araştıramadım. ruhsat 1996 seceresini döktürdüm trafikten.model 1997 yurda girişi 2003 model  16 cl.ruhsatta gti..araba gti.ne ayak anlamadım kafam kazan gibi oldu.getirdiğimde gösterecem arabayı artık sen ne dersen o.adama da fiyat kırdıracam yarın eksik bilgi yanlış bilgi verdin diye.senin bilgine dayanarak.
Gönderen: SPARTA - 30 Aralık 2010, 01:01:34
sparta dersen tanımazlar:)  vergi denetmeni Sezgin Altuntaş:)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 02:40:48
Szginher zaman gelirim yarında gelirimde araç antalyada değil mi ?
Gönderen: cavanozz - 30 Aralık 2010, 13:04:28
1.6 motorun 16v olan serisi yokmudur arkadaşlar.. ?  ben var diye biliyorum..
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 13:15:10
g60 ı bile var :D Önemli olan motorlusu değil gti olanı.
Gönderen: cavanozz - 30 Aralık 2010, 13:16:39
yeme bizi süloo  ;D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 13:17:32
3 kadasa bir 6 gti yok :) 16 v var 8 v var. 1.8 gt var :D 1.6 sport var...
Gönderen: cavanozz - 30 Aralık 2010, 13:20:29
ben gti diye idda etmiyorum.. sadece 1.6 araçlarda 16v var..  konusu geçen araçta böyle olabilir.. 
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 13:22:55
yok can araç gti abf 2.0 16v 150 hp onda mutabıkız zaten sadece ruhsata 16 cl işlenmiş ama benim iddiam araç 96 değil 95 tek airbag bunların beynide 96-97lerden farklı nerden bilişyosun dersne chip alırken öğrendim bunu 95 beyni bizimkinden farklı..
Gönderen: Mk1GTI - 30 Aralık 2010, 14:58:07
1,6 16v makina yok. O çok özel bir durum oda mk1 kasada oettinger makina.. Mk2 ile itibaren 1800cc 16v üretildi.

Mk3 1600cc modeller genelde C / CL olarak adlandırılıyor 75ps ila 100ps olanları var.

Mk3 GT lerde 1600cc 8v 100ps 1800cc 8V 90ps
Mk3 GTI 2000cc 8V 115ps
Mk3 GTI 2000cc 16v 150Ps

Gümrükten çekilen araçlarda ise mutlaka hata yapılıyor. Evraklara yazılırken vergisi düşük olsun diye hacim ve tarih düşürülüyor. Kanun karşısında ise aracın gümrük kayıtları ispatı olduğu için sorun değil. İstenirse trafikten bunları düzeltebilirsiniz kişiye kalmış bir durum..
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 15:13:43
vergiden yırtacağın kesin ben 240 küsür ödüyorum sport olan 1.6 110 gibi bişey sanırım.
Gönderen: mehmetcevahir - 30 Aralık 2010, 22:03:33

ben GTI alacak olsam süleymanın arabayı alırdım sport alacak olsam kendi arabamı alırdım  :t ama dur ya benimkini ben zaten aldım. ben süleymanın arabayı alırdım kesin  ;D süleyman aklıma çok güzel bir fikir geldi gel arabaları değişelim  >:D
teşekkürler SPARTA. hayırlı uğurlu olsun. foruma yeni bir vizyon getirdin. 1.6 GTI  :-X
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 22:06:04
bugün 1.5 dci clio kullandım zaten psikolojim bozuk :D
Gönderen: mehmetcevahir - 30 Aralık 2010, 22:10:54
bugün 1.5 dci clio kullandım zaten psikolojim bozuk :D

;D ne tesadüf ben de dacia sandero 1.4 kullandım bu gün rüyama girecek diye korkuyorum  >:(
Gönderen: Mk1GTI - 30 Aralık 2010, 22:17:29
 Nasıl gidiyolar demi yolda bide 100km de 3,5 lt mazot yakıyolar :D :D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 30 Aralık 2010, 22:21:25
Erşan abibir ara inip koşmayı filan düşündüm :) Ben kartala biniyorum iş yerinde onu kötüleyene tavsiyem gidin dci 1.5 e binin olacak :D Şahin bile daha atik sanırım :)
Gönderen: SPARTA - 02 Ocak 2011, 19:44:35
GOLF GTİ 16 VALF 2000 motor 1.6 kasa antalyadan istanbula dün gece itibariyle getirdik.fiyatta indirim sözkonusu olmadı.araba 10.700 tlye alındı.220 yakıt masrafı antalya-istanbul arası getirdik. evet yıllık vergisi 220 tl gibi birşey olması lazım.Tuhafıma giden o yollarda GTİ 1.6 kasa ile Kia Cakma ciplerin tofaşların yarışa heveslenmeleriydi.ancak bu kısa vadede devredışı olmaları ile sonuçlandı. Hayırlısı ile satın aldık.Süleyman abi araba 96 model.97 değil.Ha 95 de trafiğe çıkmışmıdır onu bilmiyorum:(  bu arada işyerime bekliyorum.
Gönderen: SPARTA - 02 Ocak 2011, 19:59:52
Bu forum olmasa almazdım.arkadaşlar Yolda elketronik sisteminde ufak tefek sorunlar çıktı.120 km de ile sarsıntı yapıyordu arada.70-90 larda da yaptı. camsuyu olmasına rağmen arada ön camlara suyu  atıyor arada atmıyordu.arka sinyaller çalışmıyor ama çalışıor gözküyordu..teybi açınca ön paneldeki ön sinyal ışıkları açaıp hızlı sinyal veriyordu pır pır şeklinde.elektrik aksamda bu sıkıntılar var.umarım fazla birşey değildir.bir ara golflerden anlayan  iyi bir oto elektrikçi bulmam lazım.
Gönderen: htmetin - 02 Ocak 2011, 22:25:17
Sinyallerde temazsızlık yapıyordur. Eğer bir tanesi yanmazsa arıza şeklinde hızlı hızlı yanıp sönerler.. Yüksek hızlardaki sarsıntıların lastik balans ayarlarından olabilirmi? Cam suyu yollarında yıkanıklık olabilir.
Gönderen: d3n1s - 02 Ocak 2011, 22:35:27
yok can araç gti abf 2.0 16v 150 hp onda mutabıkız zaten sadece ruhsata 16 cl işlenmiş ama benim iddiam araç 96 değil 95 tek airbag bunların beynide 96-97lerden farklı nerden bilişyosun dersne chip alırken öğrendim bunu 95 beyni bizimkinden farklı..

Süleyman araç gümrükten çekilme, hangi ülkeden geldiyse oranın donanımıyla gelmiştir, belki yurtdışında 96 veya üstü modelde tek airbagli olarak satılmıştır, bizde çift olarak satılmasının sebebi doğuş'un o paketle getirmiş olması olabilir. Neredeyse bütün üreticilerin donanım paketleri ülkelere göre farklılık gösterir.
Gönderen: Mk1GTI - 02 Ocak 2011, 22:41:50
GOLF GTİ 16 VALF 2000 motor 1.6 kasa antalyadan istanbula dün gece itibariyle getirdik.fiyatta indirim sözkonusu olmadı.araba 10.700 tlye alındı.220 yakıt masrafı antalya-istanbul arası getirdik. evet yıllık vergisi 220 tl gibi birşey olması lazım.Tuhafıma giden o yollarda GTİ 1.6 kasa ile Kia Cakma ciplerin tofaşların yarışa heveslenmeleriydi.ancak bu kısa vadede devredışı olmaları ile sonuçlandı. Hayırlısı ile satın aldık.Süleyman abi araba 96 model.97 değil.Ha 95 de trafiğe çıkmışmıdır onu bilmiyorum:(  bu arada işyerime bekliyorum.

1,6 kasa olayı kapatalım artık. Aracın hakiki GTI 16v 2000cc karıştırma artık 1,6cc yi :D
Gönderen: SPARTA - 02 Ocak 2011, 23:17:45
Lastik balansı olabilir çünkü lastiklerde biraz hava birikmişti.sanki elektrikle alakalı bir durum gibi duruyordu.gelirken aracı durdurup elektrik aksamını oynattığımızda bir süre 2 saat falan  kesiliyordu sarsıntılar.cam suyu yollarının elektrikle alakası falan da olabilir.deniz kardeş arabayı doğuş grubu getirmedi.Gurbetçi tarafından 2001 yılında ülkeye girdi.iki yıl yattıktan sonra trafiğe çıkışı 2003.erşan arkadaşın dediği gibi kasa her ne ise sonuçta GTİ :)
Gönderen: freegane - 02 Ocak 2011, 23:21:38
Süleyman araç gümrükten çekilme, hangi ülkeden geldiyse oranın donanımıyla gelmiştir, belki yurtdışında 96 veya üstü modelde tek airbagli olarak satılmıştır, bizde çift olarak satılmasının sebebi doğuş'un o paketle getirmiş olması olabilir. Neredeyse bütün üreticilerin donanım paketleri ülkelere göre farklılık gösterir.

1,6 kasa olayı kapatalım artık. Aracın hakiki GTI 16v 2000cc karıştırma artık 1,6cc yi :D

Kesinlikle ve de kesinlikle  ;D

Öncelikle Deniz kesinlikle haklısın,her ne kadar Doğuş'a kızsakta bazen adamlar özellikle GTI konusunda eli bol davranıyorlar. Örneğin dediğin gibi donanım farklılıkları var. Türkiye'de satılan GTI'lar full donanımla satıldılar ancak Avrupa'da değişik versiyonları mevcut. Elle açılan camlar,airbagsiz GTI'lar,klimasız modeller gibi bunun yanında deri döşemelileri dijital klimaları gibi enteresan varyasyonları mevcut. Orada boş model var kullanıcı istediği özellikleri alıyor istemediğini almıyordu tamamen opsiyonel yani. Bunun yanında Türkiye'de satılan GTI'lar ABF kodlu 16V motor iken yurt dışında 16V'ler efsane gibidir geneli 8V 115 HP 2E  kodlu motorla çıktı. Yine bu konuya bir örnek Türkiye'de çok az sayıda olan Lupo GTI'lar 6ileri şanzıman dijital klima 4 airbag gibi full çıkarken yurt dışında 5 ileri analog klima olarak satılmıştı. Bunun gibi pek çok örnek mevcut

Ve Erşan sende tamamen haklısın,kasa aynı kasa bunun 1.6,1.8,2.0'ı yok. Hepsi Mk3 Golf. GTI,VR6,GT,GTD ve sportlinelarda body kit var diğerlerinde yok. Araç hakiki GTI daha önce de söylediğim gibi GTI ve VR6'larda var 5 bijon.
Gönderen: htmetin - 02 Ocak 2011, 23:24:50
Sportline 1.6'ların da 98 modelleri 5 bijon olması lazım.
Gönderen: SPARTA - 02 Ocak 2011, 23:28:30
arabayı yola hazırlarken serviste 80 tl tuttu.Yağ kapakları hava boruları, sinyal ampülleri ıvır tıvır değiştirdim.10 saatte antalya konyaaltından istanbul beylikdüzüne geldik.130-150 220ye bir çıkışı var ki sanki 70le gidiyorsun.daha sade ve küçük bir golf alsaydım diyorum şimdi aslında.Golf bir farklılığın temsilcisi biraz asiliğin de diyebiliriz. ama GTİ bu isyancılığın doruğa ulaştığı noktalardan biri.Metalin toprakla buluştuğu bir noktada bu buluşmaya tozun ve rüzgarın eşlik etmesi GTİ böyle birşey.
Gönderen: SPARTA - 02 Ocak 2011, 23:34:33
Golf bir farklılığın temsilcisi biraz asiliğin de diyebiliriz. ama GTİ bu isyancılığın doruğa ulaştığı noktalardan biri.Metalin toprakla buluştuğu bir noktada bu buluşmaya tozun ve rüzgarın eşlik etmesi GTİ böyle birşey.
bu sözümü siz Golf severlere ithaf ediyorum.
Gönderen: htmetin - 02 Ocak 2011, 23:37:25
Teşekkürler. Reklam sloganı gibi olmuş VW duysa bunu sana 6 kasa gönderir bir tane TSI:)
Gönderen: SPARTA - 02 Ocak 2011, 23:41:43
Gidip notere tescil ettirmeye gerek yok.Bu size verilmiş bir hediye.Golf hayatımda aldığım ilk araba.bunu 170 basarken anladım.aslında araba sürmeyi bilmiyorum arkadaşımla birlikte getirdik.yaklaşık 2 saat sürdüm sonra trafiğe girerken tırstım :( .o zaman aklıma gelmişti bunun sınırları zorlayacağını.ama bu elektrik aksamı biraz canımı sıktı.
Gönderen: cyber34 - 02 Ocak 2011, 23:51:00
güzel araç hayırlı olsun
Gönderen: SPARTA - 02 Ocak 2011, 23:56:04
Sağol istanbullu arkadaşım.umarım senin de olur inşallah.süleyman abi bu akşam yok.olsaydı kesin bir şeyler söylerdi sorunun nerede olduğuna dair.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 00:27:32

Hangi ülkeden gelirse gelsin tüm 96 lar çift airbag standart :D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 00:27:44
Sağol istanbullu arkadaşım.umarım senin de olur inşallah.süleyman abi bu akşam yok.olsaydı kesin bir şeyler söylerdi sorunun nerede olduğuna dair.

Neyi ?
Gönderen: d3n1s - 03 Ocak 2011, 00:49:21
Hangi ülkeden gelirse gelsin tüm 96 lar çift airbag standart :D

valla Almanya'da color concept 6N Polo var, arabada yok yok ama araba 1.3 motor, ısıtmalı aynalar, çift airbag, yağmur sensörü vs vs, 6N GTi'da o kadar donanım yok, aynı Almanya'da bu arabaların GTi olup da motor kaporta ve koltuktan başka donanımı olmayanları da var. Bi bizim ülkede GTi full donanımla geliyo, ayrıca balkan ülkelerinde daha da donanımsız arabalar satılıyor. Spesifik olarak Golf 3'leri bilmiyorum ama Avrupa'da olay bu şekilde
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 00:52:12
Deniz golf 3 96 larda ekstra ekleyebileceğin şeyler var ama çift airbg standart diyorum mesela bugün golf 6 alırken klima almayabilirsin ama sürücü airbagı almadan alamazsın bunun gibi demek istedim yani...
Gönderen: d3n1s - 03 Ocak 2011, 00:55:18
Deniz golf 3 96 larda ekstra ekleyebileceğin şeyler var ama çift airbg standart diyorum mesela bugün golf 6 alırken klima almayabilirsin ama sürücü airbagı almadan alamazsın bunun gibi demek istedim yani...

Bir önceki sayfada da Gani airbagsiz Mk3 GTi'ların bile olduğundan bahsedince iyice kafam karıştı, kendim bilmediğim için iddia edemicem :-[
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 00:58:20
Ben editionları araştırırken 96 larda hiç tek airbaga rastlamadım özellikle araştırdı ama rastlamadım.Belkide olabilir ama tr şartlarında 95 gözüyle bakılır bu araca :D
Gönderen: freegane - 03 Ocak 2011, 01:00:49
93 yılında çift airbag alma şansın olduğu gibi 95 yılına ait airbagsiz GTI'lar mevcut.

For example:
1995 Volkswagen Golf 2.0 GTi 12.750 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-servis-bakimli-masrafsiz-orjinal-golf-gti-2-0-37306511/detay)

yine 95 model ama airbagli :
1995 Volkswagen Golf 2.0 GTi 13.500 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-zirve-otomotiv-den-1995-golf-2-0-gti-35249552/detay)

peki siz hiç 4 airbagli GTI gördünüzmü? Mahallede bir komşumda vardı bej deri döşeme koltuk ısıtmalı dijital klimalı 4 airbagli GTI ama 8V  ;)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 01:07:33
Ben 2 airbagli + deri döşeme + koltuk ısıtma + orjinal alarm + climatronic + color consept gti gördüm tr de ABF ama modelini bilmiyorum
Gönderen: freegane - 03 Ocak 2011, 01:13:29
hacı karışık ya mk3'de yanlış hatırlamıyorsam 132 tane farklı donanım vardı  >:D hangi birini ezberleyeceksin  :D

mesela ben bir ara bu arabayı almayı düşündüm  :) donanıma bakarmısın arka camlar 97-98 sportlineda bile manuel bunda otomatik

1995 Volkswagen Golf 1.8 GL 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-vw-golf-gl-1-8-klima-2-airbag-cd-calar-merkezi-kilit-elektr-36251227/detay)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 01:16:05
Sportline donanımı en zayıf araba bence cl den sonra. Ben hayyatta almam sportline ne gider ne durur :D Bence GL donanım olarak daha zengin ;)
Gönderen: Serhat4Motion - 03 Ocak 2011, 02:01:49
 ben yanli$ anlamiyorsam  sport trend comfort highline vb hepsinin bir standardi var ve siz onu aliyorsunuz bunun uzerinden yorum yapiyorsunuz galiba ? yanli$sam lutfen duzeltin.

golfun en zayif diye du$undugunuz arabasinda higlineda olan ozellik bile olmayabilir.bu passat icinde gecerli.

ben $unu farkettim bu konu$ulanlar opsiyon veasla trendline sportline vs ilgilenmiyorum ben. ama $unda kesin kanaatim var tipki mercedes avantgarde nasil varsa vw higlineda oyle bir$ey. niyesini $oyle izah edebilirim herhangi highline olmayan bir arac ic dosemesindenden tutun bircok elemanina kadar farkli malzeme kullaniliyor. atiyorum ön konsolu tirnaginizla cizebilirsiniz ve izi kalir ama highlineda bu oyle degil veyyahutta paspaslarin altindaki do$eme halisi yanlar vs kece gibidir digerlerinde ama highlineda kadifedir aracin temizligi bile basittir ve uzun sureli kalicidir. benim bindigim araclarda hep bu boyleydi. sizin konu$tuklariniz evet dogru fabrika ciki$i standart opsiyon mesela klima var ama manuel diyorsunuz veya  1 airbag var ama double olanida var 6 airbag mesela  bunu nasil izah edersiniz? highlineda bil eolmayabiliyor bazen ? bunlar adi uzerinde opsiyon siz isterseniz olur ekstra ödeme yaparak bilemiyorum ama TRde belkii $artlar ba$ka ki bence oyle galeri getirmi$ bu var elimde  ama $uû olursa pahali hatta belki muhabbetide donmuyordu ozamanlar bilemicem alan oyle aliyordu ve galeri yetkilisi servis o $ekjilde cali$iyor olabilir galiba oyle diye dusunuyorum.

ama demek istedigim basitce $u yani bikere daha dedim bunlar opsiyon ve siz isterseniz konulur.sportlineda o yok bu yok bence  yanli$.tamamen sati$ politikasi uygularlar ulkeler. genc i$i $u yeterli gibi mesela.

hatta Turkiyede $uan nasil mesela AB standartlarina uyuluyormu ? onemli konu  mesela motor hacmi 1100-1900 olup 90hp araca ilk acili$+senelik vergisi "salliyorum" 500 tl olsun 105hp 600tl olsun  veyyahutta 1600cc hacminde 75 400tl olsun diye du$unursek
araclar sadece ulkenin sati$ina bakar genelde dar gelirli 75 hp istiyro millet 75satalim ama isteyene 90 veya 130 veririz hp denilebilir...AVrupada boyle cogu ulkede.. bazi ulkelerde vergi az olur ama sigortasi inanilmaz pahalidir. belkide TRde bu sekil sigorta pahali vergi du$uk gibi...

dolayisiyla milletin cebine gore arac hazirlanir  galeriye konulur alici ekstrasini isterse ilave edilir edilemeyenin yerine istenilen getirilir gibi...demem oki ne model araclar diger ust seviye diye dusunulenlerden extra opsiyona sahip.
sadece du$uncemi aciklamak istedim.
Gönderen: d3n1s - 03 Ocak 2011, 12:32:17
ben yanli$ anlamiyorsam  sport trend comfort highline vb hepsinin bir standardi var ve siz onu aliyorsunuz bunun uzerinden yorum yapiyorsunuz galiba ? yanli$sam lutfen duzeltin.

golfun en zayif diye du$undugunuz arabasinda higlineda olan ozellik bile olmayabilir.bu passat icinde gecerli.

ben $unu farkettim bu konu$ulanlar opsiyon veasla trendline sportline vs ilgilenmiyorum ben. ama $unda kesin kanaatim var tipki mercedes avantgarde nasil varsa vw higlineda oyle bir$ey. niyesini $oyle izah edebilirim herhangi highline olmayan bir arac ic dosemesindenden tutun bircok elemanina kadar farkli malzeme kullaniliyor. atiyorum ön konsolu tirnaginizla cizebilirsiniz ve izi kalir ama highlineda bu oyle degil veyyahutta paspaslarin altindaki do$eme halisi yanlar vs kece gibidir digerlerinde ama highlineda kadifedir aracin temizligi bile basittir ve uzun sureli kalicidir. benim bindigim araclarda hep bu boyleydi. sizin konu$tuklariniz evet dogru fabrika ciki$i standart opsiyon mesela klima var ama manuel diyorsunuz veya  1 airbag var ama double olanida var 6 airbag mesela  bunu nasil izah edersiniz? highlineda bil eolmayabiliyor bazen ? bunlar adi uzerinde opsiyon siz isterseniz olur ekstra ödeme yaparak bilemiyorum ama TRde belkii $artlar ba$ka ki bence oyle galeri getirmi$ bu var elimde  ama $uû olursa pahali hatta belki muhabbetide donmuyordu ozamanlar bilemicem alan oyle aliyordu ve galeri yetkilisi servis o $ekjilde cali$iyor olabilir galiba oyle diye dusunuyorum.

ama demek istedigim basitce $u yani bikere daha dedim bunlar opsiyon ve siz isterseniz konulur.sportlineda o yok bu yok bence  yanli$.tamamen sati$ politikasi uygularlar ulkeler. genc i$i $u yeterli gibi mesela.

hatta Turkiyede $uan nasil mesela AB standartlarina uyuluyormu ? onemli konu  mesela motor hacmi 1100-1900 olup 90hp araca ilk acili$+senelik vergisi "salliyorum" 500 tl olsun 105hp 600tl olsun  veyyahutta 1600cc hacminde 75 400tl olsun diye du$unursek
araclar sadece ulkenin sati$ina bakar genelde dar gelirli 75 hp istiyro millet 75satalim ama isteyene 90 veya 130 veririz hp denilebilir...AVrupada boyle cogu ulkede.. bazi ulkelerde vergi az olur ama sigortasi inanilmaz pahalidir. belkide TRde bu sekil sigorta pahali vergi du$uk gibi...

dolayisiyla milletin cebine gore arac hazirlanir  galeriye konulur alici ekstrasini isterse ilave edilir edilemeyenin yerine istenilen getirilir gibi...demem oki ne model araclar diger ust seviye diye dusunulenlerden extra opsiyona sahip.
sadece du$uncemi aciklamak istedim.

hocam burada konuştuklarımızın zaten senin söylediklerinle tutarsız bir yanı yok, biz de aynı şeyleri söylüyoruz :tamamdir
Gönderen: Serhat4Motion - 03 Ocak 2011, 16:22:24
denis bunu sen oyle diyorsun ama ustte yazilanlar pek oyle degil :) aslinda hepsi ayni tas sadece higline degil belkide.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 16:46:52
denis bunu sen oyle diyorsun ama ustte yazilanlar pek oyle degil :) aslinda hepsi ayni tas sadece higline degil belkide.

golf 3 erde sanırım higline basci vs tarzı ayrımlar yok cl-gl-gt-gti-sport tarzı ayrımlar var ve donanım ekleme çıkarma şansımız var.
Gönderen: SPARTA - 03 Ocak 2011, 18:39:00
arabada elektrik  donanımında sorunlar var. şimdi de baktım sağa sinyal verince ön paneldeki yeşil sinyal işareti pır pır hızla çarpıyor, arka sinyalleri vermiyor.Süleyman kardeş nedendir bu sence tahiminen.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 18:40:30
Bencede hasanın dediği gibi ampüldendir ama benim takıldığım nokta tekleme oldu diyosun sanırım 2800-3200 arası tekleme sorunu var senin araçtada kronik iyi bir elektrikçiye sigorta panelini elden geçirt derim.
Gönderen: SPARTA - 03 Ocak 2011, 18:42:27
teşekkür ederim.masraflı bir şey değildir umarım.kısa devre sorunu falan da yapabilir mi
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 18:43:45
kısa devre değilde temassızlık sorunu olabilir.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 19:08:52
Müsait bir zamanda çıkıp gazlamak lasım araçla ki kesin bişey söliyim :D Ama araç bana dayanabilirmi bilemem D:
Gönderen: d3n1s - 04 Ocak 2011, 03:18:40
arabada elektrik  donanımında sorunlar var. şimdi de baktım sağa sinyal verince ön paneldeki yeşil sinyal işareti pır pır hızla çarpıyor, arka sinyalleri vermiyor.Süleyman kardeş nedendir bu sence tahiminen.

arka sinyalin patlak hocam, önce yanmayan arka sinyal ampulünü çıkar, git onun aynısından al, yerine tak düzeldiğini göreceksin. Aynı ampül çok kısa zamanda tekrar patlarsa elektrik tesisatında sorun vardır, bi yerlerde kaçak veya aşırı yüklenme durumu söz konusu olabilir, o zaman bir elektrikçiye baktırırsın
Gönderen: Serhat4Motion - 06 Ocak 2011, 15:27:34
golf 3 erde sanırım higline basci vs tarzı ayrımlar yok cl-gl-gt-gti-sport tarzı ayrımlar var ve donanım ekleme çıkarma şansımız var.

Sportline donanımı en zayıf araba bence cl den sonra. Ben hayyatta almam sportline ne gider ne durur :D Bence GL donanım olarak daha zengin ;)

golf 1  ve golf 2 lerdede yok :)  ama harici cok uzun $eylerde yazdim .

ben zaten sen bahsediyorsun diye yazdim anliyorsun degilmi?
Gönderen: htmetin - 06 Ocak 2011, 15:39:03
Sporline modelinin neyi var? En güzel motor bu arabalarda.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 06 Ocak 2011, 15:41:57
tr için iyi olablir hasan ama sportline olarak bakarsan polo nun sportu golf ünkünden daha donanımlı ;) golfte gl daha donanımlı.
Gönderen: cavanozz - 06 Ocak 2011, 21:06:13

sülo yerden yere vurdun şimdi sen bizi ya...  :(  sportline mk3 kullandınmı? kullandıysan yanlış bir sportline kullanmışsın arkadaşım..   :saygılar
Gönderen: freegane - 06 Ocak 2011, 22:08:11
Golf Mk3 Sportline:
1600 cc 100 Hp ekonomik ve sorunsuz motor
Ön iki cam elektrikli
Çift airbag
ABS-ASR
Manuel klima
Recaro Koltuklar
sonuç olarak çok da boş bir araç olmadığı gibi çoğu Mk3'den dolu.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 06 Ocak 2011, 22:40:40
sülo yerden yere vurdun şimdi sen bizi ya...  :(  sportline mk3 kullandınmı? kullandıysan yanlış bir sportline kullanmışsın arkadaşım..   :saygılar

gl de dört cam optomatik aynalar elektrikli koltuk ısıtma var :D

düz ve otoatik 2 tane kullandım hemde bir yıla yakın ;)
Gönderen: htmetin - 07 Ocak 2011, 00:44:17
Golf Mk3 Sportline:
1600 cc 100 Hp ekonomik ve sorunsuz motor
Ön iki cam elektrikli
Çift airbag
ABS-ASR
Manuel klima
Recaro Koltuklar
sonuç olarak çok da boş bir araç olmadığı gibi çoğu Mk3'den dolu.

ASR varmıymış bizim sportlarda?
Gönderen: Serhat4Motion - 07 Ocak 2011, 05:30:47
israrla diyorum ki siz isterseniz hepsi olur icinde :) cunki higlinede olmayan bi ozelligi trendlineda bile gordum.

Playstation 3 aliyorsunuz , secenekler 60gb ve 320 GB sanirim, neden? tuketiciye sunulan  ve bir$ekilde sati$ saglamak icin gudulen politika...oyun yine ayni oyun cihaz vs sadece hafiza kartini eksik aldiniz ama siz oyle istediniz. araç icinde bu gecerli , galeride atiyorum  sportline koltuk $oyle direksiyon oyle klima boyle ama istersen degistirt ?? ozaman ucret degi$ir.. ee ucretin yuksek olanida zaten higline veya confortline, yani bo$una tarti$iliyor.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 07 Ocak 2011, 12:35:26
Serhat ısrarla yazıyosun bişey demiyorum bunları yazmadan önce tr ye gelen makinelere bak buraya sadece doğuş araç getirebilir onlarada gidip ben arabama şunu eklemek istiyorum dediğin eklemiyorlar. Adam poloları bile sis farsız getiriyor düşün. TR ye gelen hiç bir araçta park sensörü yok sonradan takılıyor burda. Bizde biliyoruz ne istersek takıyorlar ama tr ye doğuşla gelen araçlar öyle değil gümrükten alınan araçlarda durum senin deiğin gibi.

Sportlarda abs yok kilitli difransiyelde yok sadece gti da var kilitli difransiyel. Şu sportlarınızı artık gti ile yarıştırmayın :)
Gönderen: htmetin - 07 Ocak 2011, 15:21:05
Serhat ısrarla yazıyosun bişey demiyorum bunları yazmadan önce tr ye gelen makinelere bak buraya sadece doğuş araç getirebilir onlarada gidip ben arabama şunu eklemek istiyorum dediğin eklemiyorlar. Adam poloları bile sis farsız getiriyor düşün. TR ye gelen hiç bir araçta park sensörü yok sonradan takılıyor burda. Bizde biliyoruz ne istersek takıyorlar ama tr ye doğuşla gelen araçlar öyle değil gümrükten alınan araçlarda durum senin deiğin gibi.

Sportlarda abs yok kilitli difransiyelde yok sadece gti da var kilitli difransiyel. Şu sportlarınızı artık gti ile yarıştırmayın :)

ABS yokmu?  :t
Gönderen: barut - 07 Ocak 2011, 15:40:00
nasıl yani yaaaa ABS yok ?
Gönderen: htmetin - 07 Ocak 2011, 15:50:35
ASR Demek istedi herhalde:)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 08 Ocak 2011, 00:24:56
ASR evet :D
Gönderen: barut - 08 Ocak 2011, 09:13:56
ASR evet :D

ABS yok deyince soldan soldan geldiler bian :)
Gönderen: Serhat4Motion - 09 Ocak 2011, 03:31:22

Golf 1.4i CL     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     07/1995-10/1997
   Golf 1.4i CL     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     07/1995-10/1997
   Golf 1.4i CL     Benzine     Break     1391      44(60)     07/1995-01/1999
   Golf 1.4i Joker     Benzine     Break     1391      44(60)     12/1996-04/1997
   Golf 1.4i Joker     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     12/1996-04/1997
   Golf 1.4i Joker     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     12/1996-04/1997
   Golf 1.4i Rabbit     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     03/1997-09/1997
   Golf 1.4i Rabbit     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     03/1997-09/1997
   Golf 1.4i Rabbit     Benzine     Break     1391      44(60)     03/1997-03/1998
   Golf 1.4i Base     Benzine     2/3-Deurs     1390      55(75)     10/1997-07/2002
   Golf 1.4i Base     Benzine     4/5-Deurs     1390      55(75)     10/1997-07/2002
   Golf 1.4i Comfortline     Benzine     2/3-Deurs     1390      55(75)     10/1997-07/2002
   Golf 1.4i Comfortline     Benzine     4/5-Deurs     1390      55(75)     10/1997-07/2002
   Golf 1.4i Trendline     Benzine     2/3-Deurs     1390      55(75)     10/1997-07/2002
   Golf 1.4i Trendline     Benzine     4/5-Deurs     1390      55(75)     10/1997-07/2002
   Golf 1.8i     Benzine     Cabriolet     1781      55(75)     11/1993-04/1998
   Golf 1.8i Avantgarde     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     10/1995-04/1998
   Golf 1.8i Avantgarde Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     10/1995-04/1998
   Golf 1.8i CL     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i CL Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i CL     Benzine     Break     1781      66(90)     11/1993-08/1999
   Golf 1.8i CL Aut.     Benzine     Break     1781      66(90)     11/1993-08/1999
   Golf 1.8i CL     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i CL Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i GL     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i GL Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i GL     Benzine     Break     1781      66(90)     11/1993-04/1998
   Golf 1.8i GL Aut.     Benzine     Break     1781      66(90)     11/1993-04/1998
   Golf 1.8i GL     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i GL Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i Joker     Benzine     Break     1781      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.8i Joker Aut.     Benzine     Break     1781      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.8i Joker     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.8i Joker Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.8i Joker     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.8i Joker Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.8i Rabbit     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     03/1997-09/1997
   Golf 1.8i Rabbit     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     03/1997-09/1997
   Golf 1.8i Rabbit Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     03/1997-09/1997
   Golf 1.8i Rabbit Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     03/1997-09/1997
   Golf 1.8i Rabbit     Benzine     Break     1781      66(90)     03/1997-08/1999
   Golf 1.8i Rabbit Aut.     Benzine     Break     1781      66(90)     03/1997-08/1999
   Golf 1.8i Selection AVTG     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     01/1996-04/1998
   Golf 1.8i Selection AVTG Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     12/1996-04/1998
   Golf 1.8i Syncro CL     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.8i Syncro CL     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.8i Syncro CL     Benzine     Break     1781      66(90)     08/1995-04/1998
   Golf 1.8i Syncro GL     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1992-10/1997
   Golf 1.8i Syncro GL     Benzine     Break     1781      66(90)     08/1995-04/1998
   Golf 1.6i Base Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1595      74(100)     10/1997-08/2000
   Golf 1.6i Base     Benzine     2/3-Deurs     1595      74(100)     10/1997-05/2000
   Golf 1.6i Base     Benzine     4/5-Deurs     1595      74(100)     10/1997-05/2000
   Golf 1.6i Base Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1595      74(100)     10/1997-08/2000
   Golf 1.6i Comfortline     Benzine     2/3-Deurs     1595      74(100)     10/1997-05/2000
   Golf 1.6i Comfortline     Benzine     4/5-Deurs     1595      74(100)     10/1997-05/2000
   Golf 1.6i Comfortline Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1595      74(100)     10/1997-08/2000
   Golf 1.6i Comfortline Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1595      74(100)     10/1997-08/2000
   Golf 1.6i Trendline     Benzine     2/3-Deurs     1595      74(100)     10/1997-05/2000
   Golf 1.6i Trendline     Benzine     4/5-Deurs     1595      74(100)     10/1997-05/2000
   Golf 1.6i Trendline Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1595      74(100)     10/1997-08/2000
   Golf 1.6i Trendline Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1595      74(100)     10/1997-08/2000
   Golf 2.0i Avantgarde     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     10/1995-04/1998
   Golf 2.0i Avantgarde Aut.     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     10/1995-04/1998
   Golf 2.0i GL     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     08/1995-10/1997
   Golf 2.0i GL Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     08/1993-10/1997
   Golf 2.0i GL     Benzine     Break     1984      85(115)     11/1993-04/1998
   Golf 2.0i GL Aut.     Benzine     Break     1984      85(115)     11/1993-04/1998
   Golf 2.0i GL Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     08/1993-10/1997
   Golf 2.0i GL     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     08/1995-10/1997
   Golf 2.0i GTi     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     11/1991-10/1997
   Golf 2.0i GTi     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     11/1991-10/1997
   Golf 2.0i GTi 20th Anniversary     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     03/1996-02/1997
   Golf 2.0i GTi 20th Anniversary     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     03/1996-02/1997
   Golf 2.0i Selection AVTG     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     05/1995-04/1998
   Golf 2.0i Selection AVTG Aut.     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     01/1996-04/1998
   Golf 1.8i Highline     Benzine     2/3-Deurs     1781      90(125)     10/1997-12/1998
   Golf 1.8i Highline Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      90(125)     10/1997-12/1998
   Golf 1.8i Highline     Benzine     4/5-Deurs     1781      90(125)     10/1997-12/1998
   Golf 1.8i Highline Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      90(125)     10/1997-12/1998
   Golf 1.8 Turbo 20v GTI     Benzine     2/3-Deurs     1781      110(150)     10/1997-07/2002
   Golf 1.8 Turbo 20v GTI     Benzine     4/5-Deurs     1781      110(150)     10/1997-07/2002
   Golf 2.0i 16v GTi     Benzine     4/5-Deurs     1984      110(150)     01/1993-10/1997
   Golf 2.0i 16v GTi     Benzine     2/3-Deurs     1984      110(150)     01/1993-10/1997
   Golf 2.0i 16v GTi 20th Anniversary     Benzine     2/3-Deurs     1984      110(150)     03/1996-02/1997
   Golf 2.0i 16v GTi 20th Anniversary     Benzine     4/5-Deurs     1984      110(150)     03/1996-02/1997
   Golf 2.8i VR6     Benzine     2/3-Deurs     2792      128(174)     01/1996-10/1997
   Golf 2.8i VR6     Benzine     4/5-Deurs     2792      128(174)     01/1996-10/1997
   Golf 2.8i VR6 Aut.     Benzine     2/3-Deurs     2792      128(174)     01/1996-10/1997
   Golf 2.8i VR6 Aut.     Benzine     4/5-Deurs     2792      128(174)     01/1996-10/1997
   Golf 2.9i VR6 Syncro     Benzine     4/5-Deurs     2861      140(190)     08/1995-10/1997
   Golf 2.9i VR6 Syncro     Benzine     2/3-Deurs     2861      140(190)     08/1995-10/1997
   Golf  CL     Diesel     2/3-Deurs     0      18(24)     09/1996-12/1997
   Golf CitySTROMer CL     DCitySTROMeriesel     4/5-Deurs     0      18(24)     09/1996-12/1997
   Golf 1.9 CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     12/1996-10/1997
   Golf 1.9 CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     12/1996-10/1997
   Golf 1.9 CL     Diesel     Break     1896      47(64)     11/1993-08/1999
   Golf 1.9 Joker     Diesel     Break     1896      47(64)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 Joker     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 Joker     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 Rabbit     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 Rabbit     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 Rabbit     Diesel     Break     1896      47(64)     03/1997-08/1999
   Golf 1.9 SDi Base     Diesel     2/3-Deurs     1896      50(68)     10/1997-10/2003
   Golf 1.9 SDi Base     Diesel     4/5-Deurs     1896      50(68)     10/1997-10/2003
   Golf 1.9 SDi Comfortline     Diesel     2/3-Deurs     1896      50(68)     10/1997-10/2003
   Golf 1.9 SDi Comfortline     Diesel     4/5-Deurs     1896      50(68)     10/1997-10/2003
   Golf 1.9 SDi Trendline     Diesel     2/3-Deurs     1896      50(68)     10/1997-12/2002
   Golf 1.9 SDi Trendline     Diesel     4/5-Deurs     1896      50(68)     10/1997-12/2002
   Golf 1.9 Turbo CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     11/1991-10/1997
   Golf 1.9 Turbo CL     Diesel     Break     1896      55(75)     11/1993-04/1998
   Golf 1.9 Turbo CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     11/1991-10/1997
   Golf 1.9 Turbo GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     11/1991-10/1997
   Golf 1.9 Turbo GL     Diesel     Break     1896      55(75)     11/1993-04/1998
   Golf 1.9 Turbo GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     11/1991-10/1997
   Golf 1.9 Turbo Joker     Diesel     Break     1896      55(75)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 Turbo Joker     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 Turbo Joker     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 Turbo Rabbit     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 Turbo Rabbit     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 Turbo Rabbit     Diesel     Break     1896      55(75)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 TDi     Diesel     Cabriolet     1896      66(90)     05/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi Avantgarde     Diesel     Cabriolet     1896      66(90)     10/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi Base     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1997-11/2001
   Golf 1.9 TDi Base     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1997-11/2001
   Golf 1.9 TDi Base Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Base Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     07/1994-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL Aut.     Diesel     Break     1896      66(90)     10/1995-08/1999
   Golf 1.9 TDi CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     07/1994-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL     Diesel     Break     1896      66(90)     07/1994-08/1999
   Golf 1.9 TDi Comfortline     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1997-11/2001
   Golf 1.9 TDi Comfortline     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1997-11/2001
   Golf 1.9 TDi Comfortline Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Comfortline Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1993-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1993-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL Aut.     Diesel     Break     1896      66(90)     10/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi GL     Diesel     Break     1896      66(90)     07/1994-04/1998
   Golf 1.9 TDi GTD     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1993-10/1997
   Golf 1.9 TDi GTD     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1993-10/1997
   Golf 1.9 TDi Joker     Diesel     Break     1896      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Joker Aut.     Diesel     Break     1896      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Joker     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Joker Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Joker     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Joker Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Rabbit     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 TDi Rabbit     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 TDi Rabbit Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 TDi Rabbit Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 TDi Rabbit     Diesel     Break     1896      66(90)     03/1997-08/1999
   Golf 1.9 TDi Rabbit Aut.     Diesel     Break     1896      66(90)     03/1997-08/1999
   Golf 1.9 TDi Selection AVTG     Diesel     Cabriolet     1896      66(90)     01/1996-04/1998
   Golf 1.9 TDi Syncro CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi Syncro CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi Syncro CL     Diesel     Break     1896      66(90)     08/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi Syncro GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi Syncro GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi Syncro GL     Diesel     Break     1896      66(90)     08/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi Trendline     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1997-11/2001
   Golf 1.9 TDi Trendline     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1997-11/2001
   Golf 1.9 TDi Trendline Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Trendline Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Avantgarde     Diesel     Cabriolet     1896      81(110)     12/1996-04/1998
   Golf 1.9 TDi Base     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Base     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Base Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Base Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     04/1996-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     04/1996-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL     Diesel     Break     1896      81(110)     04/1996-08/1999
   Golf 1.9 TDi Comfortline     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Comfortline     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Comfortline Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Comfortline Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     04/1996-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     04/1996-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL     Diesel     Break     1896      81(110)     04/1996-04/1998
   Golf 1.9 TDi GTD     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     04/1996-10/1997
   Golf 1.9 TDi GTD     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     04/1996-10/1997
   Golf 1.9 TDi Highline     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Highline     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Highline Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Highline Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Joker     Diesel     Break     1896      81(110)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Joker     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Joker     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     12/1996-04/1997
   Golf 1.9 TDi Rabbit     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 TDi Rabbit     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     03/1997-09/1997
   Golf 1.9 TDi Rabbit     Diesel     Break     1896      81(110)     03/1997-08/1999
   Golf 1.9 TDi Selection AVTG     Diesel     Cabriolet     1896      81(110)     12/1996-04/1998
   Golf 1.9 TDi Trendline     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Trendline     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Trendline Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000
   Golf 1.9 TDi Trendline Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      81(110)     10/1997-09/2000

Versie     Brandstof     Carosserie     Cc     kW(PK)     Datum import
   Golf 1.4i Avenue     Benzine     Break     1391      44(60)     07/1994-03/1995
   Golf 1.4i CL     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     01/1995-07/1995
   Golf 1.4i CL     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     01/1995-07/1995
   Golf 1.4i CL     Benzine     Break     1391      44(60)     07/1995-01/1999
   Golf 1.4i CL     Benzine     Break     1391      44(60)     11/1993-07/1995
   Golf 1.4i CL     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     01/1995-07/1995
   Golf 1.4i CL     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     01/1995-07/1995
   Golf 1.4i Match     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     11/1995-02/1996
   Golf 1.4i Match     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     11/1995-02/1996
   Golf 1.4i Match     Benzine     Break     1391      44(60)     11/1995-02/1996
   Golf 1.4i New Orleans 1995     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     07/1994-03/1995
   Golf 1.4i New Orleans 1995     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     07/1994-03/1995
   Golf 1.4i New Orleans 1995     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     07/1994-03/1995
   Golf 1.4i New Orleans 1995     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     07/1994-03/1995
   Golf 1.4i Rolling Stones     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     05/1995-11/1995
   Golf 1.4i Rolling Stones     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     05/1995-11/1995
   Golf 1.4i Rolling Stones     Benzine     Break     1391      44(60)     05/1995-09/1995
   Golf 1.8i     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     11/1993-09/1995
   Golf 1.8i Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     11/1993-09/1995
   Golf 1.8i Avantgarde     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     10/1995-04/1998
   Golf 1.8i Avantgarde Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     10/1995-04/1998
   Golf 1.8i Avenue     Benzine     Break     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i Avenue Aut.     Benzine     Break     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i CL Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i CL Aut.     Benzine     Break     1781      66(90)     11/1993-08/1999
   Golf 1.8i CL Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i GL Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i GL Aut.     Benzine     Break     1781      66(90)     11/1993-04/1998
   Golf 1.8i GL Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     11/1991-10/1997
   Golf 1.8i Match     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     11/1995-02/1996
   Golf 1.8i Match     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1995-02/1996
   Golf 1.8i Match     Benzine     Break     1781      66(90)     11/1995-02/1996
   Golf 1.8i New Orleans 1995     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i New Orleans 1995 Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i New Orleans 1995     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i New Orleans 1995 Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i Rolling Stones     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     05/1995-09/1995
   Golf 1.8i Rolling Stones     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     05/1995-09/1995
   Golf 1.8i Rolling Stones     Benzine     Break     1781      66(90)     05/1995-09/1995
   Golf 1.8i Selection     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     05/1995-09/1995
   Golf 1.8i Syncro CL     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.8i Syncro CL     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.8i Syncro CL     Benzine     Break     1781      66(90)     08/1995-04/1998
   Golf 1.8i Syncro GL     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     11/1992-10/1997
   Golf 1.8i Syncro GL     Benzine     Break     1781      66(90)     08/1995-04/1998
   Golf 2.0i Aut.     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     11/1993-09/1995
   Golf 2.0i     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     11/1993-09/1995
   Golf 2.0i Avantgarde     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     10/1995-04/1998
   Golf 2.0i Avantgarde Aut.     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     10/1995-04/1998
   Golf 2.0i GL     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     08/1995-10/1997
   Golf 2.0i GL Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     08/1993-10/1997
   Golf 2.0i GL Aut.     Benzine     Break     1984      85(115)     11/1993-04/1998
   Golf 2.0i GL Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     08/1993-10/1997
   Golf 2.0i GL     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     08/1995-10/1997
   Golf 2.0i GTi     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     11/1991-10/1997
   Golf 2.0i GTi     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     11/1991-10/1997
   Golf 2.0i Selection AVTG     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     05/1995-04/1998
   Golf 2.0i 16v GTi     Benzine     4/5-Deurs     1984      110(150)     01/1993-10/1997
   Golf 2.0i 16v GTi     Benzine     2/3-Deurs     1984      110(150)     01/1993-10/1997
   Golf 2.8i VR6     Benzine     4/5-Deurs     2792      128(174)     11/1991-12/1995
   Golf 2.8i VR6 Aut.     Benzine     4/5-Deurs     2792      128(174)     11/1992-12/1995
   Golf 2.8i VR6     Benzine     2/3-Deurs     2792      128(174)     11/1991-12/1995
   Golf 2.8i VR6 Aut.     Benzine     2/3-Deurs     2792      128(174)     11/1992-12/1995
   Golf 2.9i VR6 Syncro     Benzine     4/5-Deurs     2861      140(190)     08/1995-10/1997
   Golf 2.9i VR6 Syncro     Benzine     2/3-Deurs     2861      140(190)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 Avenue     Diesel     Break     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     11/1991-12/1996
   Golf 1.9 CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     11/1991-12/1996
   Golf 1.9 Ecomatic CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     09/1993-03/1995
   Golf 1.9 Ecomatic CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     09/1993-03/1995
   Golf 1.9 Ecomatic GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Ecomatic GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Match     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 Match     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 Match     Diesel     Break     1896      47(64)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 New Orleans 1995     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 New Orleans 1995     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Rolling Stones     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 Rolling Stones     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 Rolling Stones     Diesel     Break     1896      47(64)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 Turbo Avenue     Diesel     Break     1896      55(75)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Turbo CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     11/1991-10/1997
   Golf 1.9 Turbo CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     11/1991-10/1997
   Golf 1.9 Turbo GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     11/1991-10/1997
   Golf 1.9 Turbo GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     11/1991-10/1997
   Golf 1.9 Turbo Match     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 Turbo Match     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 Turbo Match     Diesel     Break     1896      55(75)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 Turbo New Orleans 1995     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Turbo New Orleans 1995     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Turbo Rolling Stones     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 Turbo Rolling Stones     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 Turbo Rolling Stones     Diesel     Break     1896      55(75)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 TDi     Diesel     Cabriolet     1896      66(90)     05/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi Avantgarde     Diesel     Cabriolet     1896      66(90)     10/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi Avenue     Diesel     Break     1896      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 TDi CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     07/1994-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi CL Aut.     Diesel     Break     1896      66(90)     10/1995-08/1999
   Golf 1.9 TDi CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     07/1994-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1993-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1993-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL Aut.     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     10/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL Aut.     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     10/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi GL Aut.     Diesel     Break     1896      66(90)     10/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi GTD     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1993-10/1997
   Golf 1.9 TDi GTD     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1993-10/1997
   Golf 1.9 TDi Match     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 TDi Match     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 TDi Match     Diesel     Break     1896      66(90)     11/1995-02/1996
   Golf 1.9 TDi New Orleans 1995     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 TDi New Orleans 1995     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 TDi Rolling Stones     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 TDi Rolling Stones     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 TDi Rolling Stones     Diesel     Break     1896      66(90)     05/1995-09/1995
   Golf 1.9 TDi Syncro CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi Syncro CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi Syncro CL     Diesel     Break     1896      66(90)     08/1995-04/1998
   Golf 1.9 TDi Syncro GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi Syncro GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1995-10/1997
   Golf 1.9 TDi Syncro GL     Diesel     Break     1896      66(90)     08/1995-04/1998
Golf 1.4i CL     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     11/1991-12/1994
   Golf 1.4i CL     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     11/1991-12/1994
   Golf 1.4i New Orleans     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     08/1993-12/1993
   Golf 1.4i New Orleans     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     08/1993-12/1993
   Golf 1.4i New Orleans     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     08/1993-12/1993
   Golf 1.4i New Orleans     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     08/1993-12/1993
   Golf 1.8i Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      66(90)     11/1993-09/1995
   Golf 1.8i New Orleans     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     08/1993-12/1993
   Golf 1.8i New Orleans Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     08/1993-12/1993
   Golf 1.8i New Orleans     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     08/1993-12/1993
   Golf 1.8i New Orleans Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     08/1993-12/1993
   Golf 1.8i Savoy     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.8i Savoy Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.8i Savoy     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.8i Savoy Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.8i     Benzine     Cabriolet     1781      72(98)     12/1990-08/1993
   Golf 1.8i Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      72(98)     12/1990-08/1993
   Golf 1.8i Classicline     Benzine     Cabriolet     1781      72(98)     03/1993-08/1993
   Golf 1.8i Classicline Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      72(98)     03/1993-08/1993
   Golf 1.8i Quartett     Benzine     Cabriolet     1781      72(98)     07/1992-01/1994
   Golf 1.8i Quartett Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      72(98)     07/1992-01/1994
   Golf 2.0i Aut.     Benzine     Cabriolet     1984      85(115)     11/1993-09/1995
   Golf 2.0i Savoy Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     08/1993-07/1994
   Golf 2.0i Savoy Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     08/1993-07/1994
   Golf 2.8i VR6     Benzine     4/5-Deurs     2792      128(174)     11/1991-12/1995
   Golf 2.8i VR6 Aut.     Benzine     4/5-Deurs     2792      128(174)     11/1992-12/1995
   Golf 2.8i VR6     Benzine     2/3-Deurs     2792      128(174)     11/1991-12/1995
   Golf 2.8i VR6 Aut.     Benzine     2/3-Deurs     2792      128(174)     11/1992-12/1995
   Golf 1.9 Ecomatic CL     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     09/1993-03/1995
   Golf 1.9 Ecomatic CL     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     09/1993-03/1995
   Golf 1.9 GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     11/1991-08/1993
   Golf 1.9 GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     11/1991-08/1993
   Golf 1.9 New Orleans     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     08/1993-12/1993
   Golf 1.9 New Orleans     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     08/1993-12/1993
   Golf 1.9 Turbo GTD     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     11/1991-07/1994
   Golf 1.9 Turbo GTD     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     11/1991-07/1994
   Golf 1.9 Turbo New Orleans     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     08/1993-12/1993
   Golf 1.9 Turbo New Orleans     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     08/1993-12/1993
   Golf 1.9 Turbo Savoy     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     08/1993-07/1994
   Golf 1.9 Turbo Savoy     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     08/1993-07/1994
   Golf 1.9 TDi Savoy     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.9 TDi Savoy     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1993-07/1994

Versie     Brandstof     Carosserie     Cc     kW(PK)     Datum import
   Golf 1.4i Avenue     Benzine     Break     1391      44(60)     07/1994-03/1995
   Golf 1.4i Boston     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     01/1994-07/1994
   Golf 1.4i Boston     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     01/1994-07/1994
   Golf 1.4i Boston     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     01/1994-07/1994
   Golf 1.4i Boston     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     01/1994-07/1994
   Golf 1.4i Boston Plus     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     05/1994-07/1994
   Golf 1.4i Boston Plus     Benzine     4/5-Deurs     1391      44(60)     05/1994-07/1994
   Golf 1.4i Boston Plus     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     05/1994-07/1994
   Golf 1.4i Boston Plus     Benzine     2/3-Deurs     1391      44(60)     05/1994-07/1994
   Golf 1.8i Avenue     Benzine     Break     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i Avenue Aut.     Benzine     Break     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i Boston     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     01/1994-07/1994
   Golf 1.8i Boston Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     01/1994-07/1994
   Golf 1.8i Boston     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     01/1994-07/1994
   Golf 1.8i Boston Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     01/1994-07/1994
   Golf 1.8i Boston Plus     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     05/1994-07/1994
   Golf 1.8i Boston Plus Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     05/1994-07/1994
   Golf 1.8i Boston Plus     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     05/1994-07/1994
   Golf 1.8i Boston Plus Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     05/1994-07/1994
   Golf 1.8i New Orleans 1995     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i New Orleans 1995 Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i New Orleans 1995     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i New Orleans 1995 Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.8i Savoy     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.8i Savoy Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1781      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.8i Savoy     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.8i Savoy Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1781      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.8i Quartett     Benzine     Cabriolet     1781      72(98)     07/1992-01/1994
   Golf 1.8i Quartett Aut.     Benzine     Cabriolet     1781      72(98)     07/1992-01/1994
   Golf 2.0i Savoy Aut.     Benzine     4/5-Deurs     1984      85(115)     08/1993-07/1994
   Golf 2.0i Savoy Aut.     Benzine     2/3-Deurs     1984      85(115)     08/1993-07/1994
   Golf 1.9 Avenue     Diesel     Break     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Boston     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     01/1994-07/1994
   Golf 1.9 Boston     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     01/1994-07/1994
   Golf 1.9 Boston Plus     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     05/1994-07/1994
   Golf 1.9 Boston Plus     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     05/1994-07/1994
   Golf 1.9 Ecomatic GL     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Ecomatic GL     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 New Orleans 1995     Diesel     4/5-Deurs     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 New Orleans 1995     Diesel     2/3-Deurs     1896      47(64)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Turbo Avenue     Diesel     Break     1896      55(75)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Turbo Boston     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     01/1994-07/1994
   Golf 1.9 Turbo Boston     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     01/1994-07/1994
   Golf 1.9 Turbo Boston Plus     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     05/1994-07/1994
   Golf 1.9 Turbo Boston Plus     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     05/1994-07/1994
   Golf 1.9 Turbo GTD     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     11/1991-07/1994
   Golf 1.9 Turbo GTD     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     11/1991-07/1994
   Golf 1.9 Turbo New Orleans 1995     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Turbo New Orleans 1995     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 Turbo Savoy     Diesel     4/5-Deurs     1896      55(75)     08/1993-07/1994
   Golf 1.9 Turbo Savoy     Diesel     2/3-Deurs     1896      55(75)     08/1993-07/1994
   Golf 1.9 TDi Avenue     Diesel     Break     1896      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 TDi Boston     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     01/1994-07/1994
   Golf 1.9 TDi Boston     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     01/1994-07/1994
   Golf 1.9 TDi Boston Plus     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     05/1994-07/1994
   Golf 1.9 TDi Boston Plus     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     05/1994-07/1994
   Golf 1.9 TDi New Orleans 1995     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 TDi New Orleans 1995     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     07/1994-03/1995
   Golf 1.9 TDi Savoy     Diesel     4/5-Deurs     1896      66(90)     08/1993-07/1994
   Golf 1.9 TDi Savoy     Diesel     2/3-Deurs     1896      66(90)     08/1993-07/1994

neler varmi$ neler  :halazn:
Gönderen: ThE_Unforgiven - 09 Ocak 2011, 10:02:12
Almancamı yazayım ? Biz üretimi yok mu dedik tr ye gelen araç modeli 3-4 tanedir doğuş sağolsun. sen yazmadanda biz 33 modeli olduğunu biliyoruz zaten merak etme internet vs. bi tek senin elinin altında değil ;) Sen tr deki araçlardan haber ver bana. Onları listelermisin doğuşla görüş 93-97 arası gelen golf 3leri listele bana ok.
Gönderen: prens_0606 - 09 Ocak 2011, 15:33:36
abi bendede yok ABS bırak ABS yi airbeck klima hiçbiri yok kara düzen biniyoz ama 4 cam otomatik  :D
Gönderen: barut - 09 Ocak 2011, 16:16:03
abi bendede yok ABS bırak ABS yi airbeck klima hiçbiri yok kara düzen biniyoz ama 4 cam otomatik  :D

mustafaa harbiden kaça almıştın sen ?
Gönderen: prens_0606 - 09 Ocak 2011, 16:21:52
11250 abi
Gönderen: Serhat4Motion - 09 Ocak 2011, 17:40:26
Almancamı yazayım ? Biz üretimi yok mu dedik tr ye gelen araç modeli 3-4 tanedir doğuş sağolsun. sen yazmadanda biz 33 modeli olduğunu biliyoruz zaten merak etme internet vs. bi tek senin elinin altında değil ;) Sen tr deki araçlardan haber ver bana. Onları listelermisin doğuşla görüş 93-97 arası gelen golf 3leri listele bana ok.

:)
 ben dogu$la  goru$mem sen goru$mekte ozgursun, sen listele bana. o yok bu yok diyen sensin bunu baz alarak listeledim ben. dogu$ getirir getirmez beni ilgilendirmez.  pazara sunulmu$ bi $ahsin arabasi icinde onda o olmaz varsa cakmadir diyen ben degilim sensinde demiyorum belki olabilirsinde ama olay $uki onda olmasi normal degil vb sozler ediliyor sitede.yine diyorum sen dogu$a soyle sportline araci begendim ama $u eksik, onlari monte et naparsan yap onu alicam dersin arkadasim.paradan haber ver. oda derki sana higline confortline var onu verelim ozaman onun fiyatida budur  hatta HPsi $udur vs seklinde. bizde TRden arac aldik alan arkada$larimizda var. ne neci biliyoz. sen  2 3 5.el arac icin konu$uyorsun vakti zamaninda onca zorluklara ramen almi$ $ahsin aracindan bahsdiyorsun sportline o bu $u.

karde$im almancan varsa yaz. ben almanca yazma geregi duymadim zaten bilmemde. internetten bulmama gerek yok ben sana turkce izah ettim anlamadin sen. o nedenle bunu koydum.

senin CL GL bilmem ne diye bildigin aractan haric avantgarde trendline  higline olabilecegini yazdim veya ba$ka bir$ey  anliyormusun ?
o yok bu yok diyip duruyorsun o arabada $u torpido onda abs asr veya direksiyon yada isitma veya bi $ekil koltuk yok veya varsa uydurma cakmadir diyorsun  , once varmi yokmu ondan emin olman lazim  direk piyasaya surulmu$ araci  hatta arac sahibini bilmeden veyyahutta o markayi istemeden karalami$ oluyorsun. once bil sonra fikir sahibi ol.dikkatlice bakarsan ustte koyu renkle belirttim avantgarde bil evar higline confortline vb bazi modeller...

yada ba$ka bir degi$le biri avrupadan arac getirse  ki ornegi cok $u arac nasil diye oteriteye sunuluyor bu sitede ki ho$ bir$ey ama oyle muhabbet donuyorki arabai dakikasinda  cenç yapiliyor ki oylede olabilir peki ya degilse .bu ornekti. sen golflerde yok vs diye yazdin bende aynen alinti yaptim yazdigini demedinki orada dogu$ vs desende farketmez sen golflerde diye yazdigin icin yazdim.

bu arada dogu$ kac senedir VW getiriyor TR'ye ?

Gönderen: htmetin - 10 Ocak 2011, 09:58:17
Zaten Türkiye'deki 3 kasa golflarin hemen hemen hepsi biliniyor.. GTI-Sportline-CL-GL başkada yok zaten.. özellikleride bir eksik iki fazla. Tabi arabanın anavatanı gibi olmaz orası başka.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 10 Ocak 2011, 10:45:31
:)
 ben dogu$la  goru$mem sen goru$mekte ozgursun, sen listele bana. o yok bu yok diyen sensin bunu baz alarak listeledim ben. dogu$ getirir getirmez beni ilgilendirmez.  pazara sunulmu$ bi $ahsin arabasi icinde onda o olmaz varsa cakmadir diyen ben degilim sensinde demiyorum belki olabilirsinde ama olay $uki onda olmasi normal degil vb sozler ediliyor sitede.yine diyorum sen dogu$a soyle sportline araci begendim ama $u eksik, onlari monte et naparsan yap onu alicam dersin arkadasim.paradan haber ver. oda derki sana higline confortline var onu verelim ozaman onun fiyatida budur  hatta HPsi $udur vs seklinde. bizde TRden arac aldik alan arkada$larimizda var. ne neci biliyoz. sen  2 3 5.el arac icin konu$uyorsun vakti zamaninda onca zorluklara ramen almi$ $ahsin aracindan bahsdiyorsun sportline o bu $u.

karde$im almancan varsa yaz. ben almanca yazma geregi duymadim zaten bilmemde. internetten bulmama gerek yok ben sana turkce izah ettim anlamadin sen. o nedenle bunu koydum.

senin CL GL bilmem ne diye bildigin aractan haric avantgarde trendline  higline olabilecegini yazdim veya ba$ka bir$ey  anliyormusun ?
o yok bu yok diyip duruyorsun o arabada $u torpido onda abs asr veya direksiyon yada isitma veya bi $ekil koltuk yok veya varsa uydurma cakmadir diyorsun  , once varmi yokmu ondan emin olman lazim  direk piyasaya surulmu$ araci  hatta arac sahibini bilmeden veyyahutta o markayi istemeden karalami$ oluyorsun. once bil sonra fikir sahibi ol.dikkatlice bakarsan ustte koyu renkle belirttim avantgarde bil evar higline confortline vb bazi modeller...

yada ba$ka bir degi$le biri avrupadan arac getirse  ki ornegi cok $u arac nasil diye oteriteye sunuluyor bu sitede ki ho$ bir$ey ama oyle muhabbet donuyorki arabai dakikasinda  cenç yapiliyor ki oylede olabilir peki ya degilse .bu ornekti. sen golflerde yok vs diye yazdin bende aynen alinti yaptim yazdigini demedinki orada dogu$ vs desende farketmez sen golflerde diye yazdigin icin yazdim.

bu arada dogu$ kac senedir VW getiriyor TR'ye ?

sen tr ye gel sonra yaz hocam parayla olacak işler değil araç getirtme işleri türkiye almanya gibi değildir burda tekel piyasaya hakimdir o ne derse o olur. O bahsi geçen senelerde bırak araçta şu donanımı istiyorum demek istediğin rengi bile alamıyodun.Ben tr ye distirbütör vasıtasıyla sokulan araçların tüm donanımları bunlarla sınırlıydı diyorum sene 2007 de gümrük ten alınmış 97 model araçta olabilir her özellik ama tr de olan gümrükten alınmamış araçların içinde BENİM YAZDIĞIMHARİCİNDE DONANIM yok büyük harfle yazdım belki anlarsın ;) sene 99 istediğimiz renk golf alamadık sen donanımdan bahsediyosun hala komiksin.Sen tr de golf3 5000 tl den fazla etmez demiştin zaten ordan anlamak lazım bu işlerin tr de nasıl olduğunu.
Gönderen: Serhat4Motion - 10 Ocak 2011, 18:47:21
heh i$te bak dedigime geldin... o bahsi gecen senelerde oncedende yazdigim gibi  dar butceli adam nolursa olsun vw bmw mercedes audi neyse artik aliyimda opsiyonda neymi$ hede hedö  $eklinde edaara arac aliyordu. o nedenle ne araci alan tuketici nede arac hakkinda o esik bu eksik demek yersiz. yukaridaki bi arkadasinda dedigi gibi  1 eksik 2 fazlma opsiyon galeride ne varsa seklinde. yani sportlinede o eksik bu eksik mevzusu veya golf 3ler oyl eboyle demek yersiz olur onu anlatmaya cali$iyorum. benim Rye gitmeme gerek yok. ben TR dogumluyum zaten. sen beni bi halt bilmez belcikada diye sanma. bu arada ben almancada yazmadim. hollandaca sadece benzin vs yaziyor harici sadece arac isimleri var. carpitmasin kimse konuyu diye cizerek belirtiyorum.ve yine diyorum parayi ver dogu$ sana eklesin opsiyonu.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 10 Ocak 2011, 18:58:08
yahu hala anlamıyorsun bunun bütçe ile alakası yok tekel var ne getirirse onu alacaksın anladın ? Understand me?kapiş ?
Gönderen: d3n1s - 11 Ocak 2011, 13:02:59
heh i$te bak dedigime geldin... o bahsi gecen senelerde oncedende yazdigim gibi  dar butceli adam nolursa olsun vw bmw mercedes audi neyse artik aliyimda opsiyonda neymi$ hede hedö  $eklinde edaara arac aliyordu. o nedenle ne araci alan tuketici nede arac hakkinda o esik bu eksik demek yersiz. yukaridaki bi arkadasinda dedigi gibi  1 eksik 2 fazlma opsiyon galeride ne varsa seklinde. yani sportlinede o eksik bu eksik mevzusu veya golf 3ler oyl eboyle demek yersiz olur onu anlatmaya cali$iyorum. benim Rye gitmeme gerek yok. ben TR dogumluyum zaten. sen beni bi halt bilmez belcikada diye sanma. bu arada ben almancada yazmadim. hollandaca sadece benzin vs yaziyor harici sadece arac isimleri var. carpitmasin kimse konuyu diye cizerek belirtiyorum.ve yine diyorum parayi ver dogu$ sana eklesin opsiyonu.

Parayı verince doğuş sana getirir evet, ama bu şu an için geçerli, hatta şu an bile bir golf için doğuşun o zahmete katlanacağını hiç sanmıyorum, ama doğuş TR'de golf 3 satarken ısmarlama Golf 3 getirmezlerdi sana, uğraşmazlardı çünkü senden alacağı 3 kuruş fazla için 30 müşteriye elindeki arabayı satabileceği zamanı harcamaya. Golf 3'e Merso S600 parası versen başka, o zaman uğraşabilirlerdi. Üstad Avrupa'da dediğin gibi oluyo da burada pek öyle "parasıyla değil mi kardeşim" diyemiyosun çünkü adam tekel, ondan almak zorundasın, adam da bunu bildiği için senin ısmarlama golf'ünle uğraşmıyo
Gönderen: nizam - 11 Ocak 2011, 13:55:42
ne kadar full araç o kadar pahalı satıs bunu alacak müşteride iş adamı değil o yüzden trendlin highline comfort olarak üçe bölünüyor ülkemizde araç dogusta belirli özellikleri paket halinde getiriyor almanyada kullandıgın bir özelliği burada kullanman zor ekstra ücter ödeyim parça bekler aracına takılır

bugatti ferrari mercedes aston martin almıyoruz
Gönderen: u_r - 12 Ocak 2011, 12:21:10
SPARTA kardeşim al motor nosunu şase sini git sigortacına sana seceresi çıkar gümrük mümrük ben inanmam böle işlere tr ye öle yaşlı araç getirmek eskisi gibi kolay değil ;)
bencede suleyman abi acikcasi burda en kiral gti yi 2000 euro alabiliyorsun ama tr ye gecirebilmen icin belirli bir yas siniri var ve uzerine vergi vermen gerekiyor yani tr deki fiyatindanda pahaliya geliyor o yuzden bilmiyorum arkadasim bence suleyman abimin dedigi gibi iyice bi arastir araci