Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: 10-UR - 27 Aralık 2010, 16:18:11
-
arkadaşlar bugun olan bır olayı sıze danısmak ıstedım...yolda seyır halınde gıderken el frenını indirip kaldırdığımıza yanan bir lamba varya o yanmaya basladı...sizce nedenı nedir?
-
El freninin orada bulunan Swict takılı kalmış olabilir.
-
fren lambası müşürün basılı kalmış olabilir ya da arızalı olabilir.
-
Onur bizim diğer yeşil gti ın abs si arızalı sürekli el fren lambası yanıyor sanırım abs ile ilgili sorun olabilir. Eğer ABS n sağlamsa el freni tabancasındaki müşüre baktır.
-
yardımlarınız ıcın tsk ederım arkadaslar..
-
Onur sonucu bildir ama :D
-
ok yarın sanayideyım zaten..
-
Onur bizim diğer yeşil gti ın abs si arızalı sürekli el fren lambası yanıyor sanırım abs ile ilgili sorun olabilir. Eğer ABS n sağlamsa el freni tabancasındaki müşüre baktır.
Bu yazıya ek olaak abs arızası olan aracın abs lambası ile birlikte el freni lambası sürekli yanıyor ...
-
yarın bellı olur buyk bir ihtimal müşür,abs lambası yanmıyor ...
-
fren sistemindeki arıza sebebiyle yanar o lamba aman dikkat et sadece el frenini çekince değil yani kolay gelsin
-
Fren hidroligi eksiltmiş olablirr kardeşim ilk önce ona bak eksik ise doldur:)
-
Bence kaçağı bulsa daha ii olur:))
-
Bence kaçağı bulsa daha ii olur:))
fren balatalrı bıtmısse o yuzden dolayı da hıdrolık eksılır ;)
-
fren balatalrı bıtmısse o yuzden dolayı da hıdrolık eksılır ;)
Damara inecek kadar aşındırmışsan bişey demiyorum ben ;D
-
+1
-
YOk yani Onur abi seyir halindeyken niye el frenini çekiyosunki :D
-
sag arka teker indiği için olabılırmı.ogun arıza lambası yandıgında farkında olmadan baya bı teker ınık vazıyette gezmısım.jant ustundeydı sabah buldugumda araba..tekeri şişirip sanayiye gittim..müşüre baktılar abs ye baktılar bı sorun yok...
-
şimdi düzeldimi yani lamba yanmıyor mu?
-
Seyir halinde el freni çektin mi hiç ?
-
suan yanmıyo:) daha dogrusu tekere havayı bastım..ısık yanmıyodu