Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: bandareee - 25 Aralık 2010, 16:19:57
-
arkadaşlar 97 model golfümde arka koltuk başlığı yok acaba kendimiz yada sanayii de arkaya koltuk başlığı takabilir miyiz...
-
takabilirsiniz üstadım ben yaptım şahsen kendim golf 4 başlık ayarladık görüntü olarakta güzel durdu
-
Yahu sözde en full araca biniyoruz golf gti :D ama polonun bile 97 sinde arka koltuklarda başlık var bizim araçalarda niye yok ???
-
agırlıkk yapmasın diyedir abi:)
-
Olabilir mi acaba :D
-
Benim ruhsatta araç ağırlığı 1045 kg yazıyor. Zannedersem segmentindeki en hafif araçlardan. MK4'ller Kaç kg??
-
Bizim araç 1200 kg ::D
-
takabilirsiniz üstadım ben yaptım şahsen kendim golf 4 başlık ayarladık görüntü olarakta güzel durdu
var mı başlığın gireceği oluk peki bizim koltuklar da...
-
benimkinde yok..gerekte yok zaten.
-
Yahu sözde en full araca biniyoruz golf gti :D ama polonun bile 97 sinde arka koltuklarda başlık var bizim araçalarda niye yok ???
bnm aracta orjınalden var:) :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
-
Hangi araç alper abi özelliklerden bahset :D
-
bence çok çirkin buluyorum arkada başlık olmamasını ayrıca güvenlik açısından çarpma esnasında vede seyahat esnasında rahatlık açısından çok önemli...
-
bu konuda yol gösterecek takma ve parça temini hakkında yardımcı olacak yok mu...
-
KOLTUĞUN ÜST KISMINDAN ELİNLE Bİ KONTROL ET KAFALIĞIN GİRECEĞİ DELİK YERLERİ VARSA KENDİN TAKABİLİRSİN
YOKSA SENİN YAPMA ŞANSIN ZOR AMA İMKANSIZ DEİL
ARKA KOLTUK SIRT KISIMLARINI SÖKÜCEKSİN, İSKELETİNİ ORTAYA ÇIKARTIP TAKICAĞIN KAFALIĞA GÖRE 4 TANE BORU KAYNATTIRCAKSIN.
DÖŞEMEYİ TOPLAYIP BORULARI TAKTIĞIN YERLERİ DÖŞMENİN ÜZERİNDEN DELİP ÜSTE GEÇEN PLASTİKLERİ TAKICAKSIN. ÜSTÜNE DE KAFALIKLARI OTURTTUNMU TAMAM.
BU KADAR UĞRAŞAMA DİYOSAN
HERHANGİ Bİ DÖŞEMECİYE GİDERSEN İSTEDİĞİN GİBİ BİŞE AYARLAR TAKAR. 100-200 ARASI BİŞEYE MAL OLUR TAHMİNEN
-
PARÇA OLARAK SENİN ARACININ AYNILARINDA ORJİNALİNDE VARSA EĞER ÇIKMACILARDAN BAKICAKSIN.
-
koltuklara baktım malesef kafalıkların gireceği oluk yok...
-
o zaman ya kendin uğraşıp yapabilirsin
yada döşemecide orjinal bişi yaptıracaksın
ama arka kafalık o kadar zorunlu bısı deil bana göre
ona sıra gelene kadar aracta daha neler var yapılcak
-
Hangi araç alper abi özelliklerden bahset :D
96 model golf 3 ozellıklerı bunlar:Dee bızım makınemız azıcık farklı olsun dımı dıgerlerınden suleyman fazla gorme bızede bunları aga:d :t :D
-
Yakışır alper abi Türkiye de tek olsun mutlu ıoluruz :D
-
Yakışır alper abi Türkiye de tek olsun mutlu ıoluruz :D
gazlama :D:D:DD::DD
-
bende arkaya kafalık taktırcamm kafalıklar hazırrr :) (eski ön koltuk kafalıklarını takıcamm:)
-
ön kafalıklar çok kaba durmaz mı?