arkadaÅlar forumda bilinmeyen parçalar diye bölüm açsak resimli ne nedir gibi olsa mesela benim merak ettiÄim birkaç parça var bunları Åimdi soracaÄım
1984 scirocco aracım motor golf motoru sanıyorum Åanzımanın vites kolunun girdiÄi yerde bir soket var 2 tane civata ile sabitlenmiÅ geri vites müÅürü falan sandım ama internette araÅtırdıÄım kadarı ile o Åekilde geri vites müÅürü bulamadım sokete 4 kablo giriyor 2 sini kesmiÅler l Åeklinde ucunda karbon görünümlü içeri dıÅarı hareketli kontak tarzı biÅeyler var nedir bu parça ne iÅe yarar:???
buda resmi
(http://img443.imageshack.us/img443/4411/191919823pic2c.th.jpg) (http://img443.imageshack.us/img443/4411/191919823pic2c.jpg)
Åanzıman yaÄı için bi müÅür koyuyolar mı? Ãyle biÅey varsa o olmasın?
Geri vites müÅürü fiÅi.. Genelde otomatiklerde ve Digifiz li modellerde kullanılıyor.
arabanın heryerinde soketleri çıkarılmıŠmüÅür ve sensör var kafam allak bullak oldu fotograf makineme yeni pil alınca hepsifotograflayıp sorcam size yani sözlü yapacaÄı:))))
Aile Hekimimiz ErÅan Abi burada oldukça, sırtınız yere gelmez. Benimki hariç :(
Olm sana mk2 rocco çarpmıŠben kurtaramam seni :D :D
Ne zaman büyük sözü dinlemezsem baÅıma kesinlikle biÅey geliyor. Bunu alırken de kimseyi dinlemedim, baÅım dertten kurtulmuyo.
evet erÅan bey ben yapıÅayım sizin vw hakkındaki bilgilerinize volkan anlata anlata bitiremedi :)))))
Ãok deneyimli bir abimiz. Anlatmayla bitmez, bilgilerini arÅivlemek için bikaçtane Blue-Ray Disc lazım. ^-^
Åımartıyosunuz beni arkadaÅlar bak sonra tepenize çıkıyom :D :D Åaka biyana BaÅımıza gelen sorunları çözmek için baya araÅtırma yaptık çözümler ürettik bu araÅtırmalarda biraz fazla kaçırdık içine daldık Åimdi çıkmaya çalıÅıyoz. BildiÄimiz pratik bilgiler çok fazla detaya inmeden uÄraÅıyoruz kendi çapımızda. :)
Senin yolunda ilerliyorum ErÅan Abii. Arabalar ile ilgili bilgilerimi geliÅtirmek için sanayide çalıÅmak istiyodum fakat ailem izin vermiyo :D :D
arabalar olarak deÄerlendirmek yanlıŠoluyo bazan markaya göre özellik ve tamir olanakları deÄiÅiyor mesela getir bana 2.0 tempra anasını aÄlatayım milletin yürütemezssin dediÄini ben uçururum ama vw olunca teknik bilgi zayıf kaldı yavaÅ yavaÅ bu iÅin uzmanı arkadaÅlardan öÄreneceÄiz:)))
Pratik zekayla alakalı. İnsanların Pratik yetisi + merak çözemeyeceÄi iÅ yoktur. Sonuçta kulun kul için yaptıÄı Åeytan icatları :D :D
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Aralık 2010, 11:20:14
Pratik zekayla alakalı. İnsanların Pratik yetisi + merak çözemeyeceÄi iÅ yoktur. Sonuçta kulun kul için yaptıÄı Åeytan icatları :D :D
:tamamdir :tamamdir :tamamdir 8)