Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf II => Konuyu başlatan: c3t1n - 22 Aralık 2010, 17:15:10

Başlık: Westmoreland(Amerikan) görünüm
Gönderen: c3t1n - 22 Aralık 2010, 17:15:10
Evet arkadaslar burda size benim aracin görünümü nasil yapabilirsiniz göstericem
(http://www.vwfanatics.nl/images/meetings/05072010223035jhhm5dee3cs7u0pgtr8rfr1vq1/DSC_1226.jpg)

lagzim olan Parcalar:
- Westmoreland(Amerikan) 85-86 Panjur
- Jettanin Schlossträger(Türkcesi aklima gelmiyor ama Panjur takilan sey)
- VW Taro'nun Lamba tutuculari(altdaki resimdeki gibi)
(http://www.tuned1.at/cult-classic/specs_pics/specs/usheadlamp.jpg)

buda nasil takilacagini gösteriyor
http://www.tuned1.at/cult-classic/specs_pics/specs/us-front.pdf

hadi kolay gelsin

mk1lere yapilisi yok elimde ne yazikki pekde mk1 görmüyorum westmoreland görünümüyle
Başlık: Ynt: Westmoreland(Amerikan) görünüm
Gönderen: lostys - 22 Aralık 2010, 19:40:14
hah saolasın muhsincim güzel oldu :D inş erşan la biz de benim arabaya yapıcaz bundan :D panjurumuz hazır :D kadir biladerimiz saolsun.
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 22 Aralık 2010, 20:20:55
Yeter artık bende tek far yapınca plakayı sökücem ama camda fazlalık istemiyorum  :-\
Gönderen: c3t1n - 22 Aralık 2010, 20:32:44
Yeter artık bende tek far yapınca plakayı sökücem ama camda fazlalık istemiyorum  :-\

camada koyma kardesim seni kim tutuyor :D
ben sadece bulusmalara giderkene camin arkasina koyuyorum park halindede camdan aliyorum...normal günlükte tamponun altinda takili
resimlerde göründgü gibi(Otomobilim bölümündeki)
Gönderen: lostys - 22 Aralık 2010, 20:47:26
muhsincim senin bi fikrini aliyim : us panjurda, balon tampon mu, yoksa ince tampon mu daha şık durur ? balon tamponlu kare far gördün mü? ne düşünüyorsun?
Gönderen: STAK67 - 22 Aralık 2010, 20:50:09
bide bu uzun farlar varya onlardan bulamazmıyız ?
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 22 Aralık 2010, 21:11:31
Bence MK2'de balon tamponda çift far kısa tamponda U.S daha şık durur  :tamamdir
Gönderen: c3t1n - 22 Aralık 2010, 21:55:13
her ikisininde resmi var kardesim birisi iste benimki yukardaki bide arkadasinki var
(http://golf2-ig.de/upload/images/3666.jpg)

hangisi hosuna gidiyorsa artik bence ikiside güzel duruyor tabi balon tampon olunca camurluk plastikleride olmasi sart

@stak67 uzun far nasil yani ortadakilerimi diyorsun??
Gönderen: lostys - 22 Aralık 2010, 22:05:34
ouuuvvv çok feciiii  :sevgi:  ::)
Gönderen: 5ani5 mk2 - 22 Aralık 2010, 22:29:53
imkann olsada bende çevrsemmm ama coilleri 2 ay uraştım anca geldi bunlar zorrr:) G60 dodokleri bulmam lazım ilk önce:)
Gönderen: c3t1n - 22 Aralık 2010, 22:33:17
panjuru yan sanayide amerikada bulabiliyorsun yanliz kargo cok zor biz bile buraya almanyaya getirtemiyoruz...
Gönderen: 5ani5 mk2 - 22 Aralık 2010, 22:41:48
:) TR ye hiç gelmez o zmann  biz stok farlara devammmm:) Almanyada zor olmamalıı bu araçlara bakmak parça bulmakkk :) biz burda işgence çekiyoruzz:) adam akıllı yapıcaz diye abi:)
Gönderen: VolBull - 22 Aralık 2010, 22:44:55
Alman malı arabanın parçası nasıl olurda almanyada olmaz?  ??? ???
Gönderen: lostys - 22 Aralık 2010, 22:46:29
:) TR ye hiç gelmez o zmann  biz stok farlara devammmm:) Almanyada zor olmamalıı bu araçlara bakmak parça bulmakkk :) biz burda işgence çekiyoruzz:) adam akıllı yapıcaz diye abi:)
hoho bende var panjur :D
Gönderen: lostys - 22 Aralık 2010, 22:47:10
Alman malı arabanın parçası nasıl olurda almanyada olmaz?  ??? ???
kare farlar yalnızca amerikada üretilen golf ler için mevcut. onlar da belirli yıllarda üretildi. o yüzden avrupada yok.
Gönderen: 5ani5 mk2 - 22 Aralık 2010, 22:50:01
olsun ben yuvarlaklarıda seviyorum:)
Gönderen: c3t1n - 22 Aralık 2010, 22:50:50
Alman malı arabanın parçası nasıl olurda almanyada olmaz?  ??? ???

bu model sadece amerikada üretildi(sadecede 1985den 1986ya kadar) ve satildi burda hic yoktu tabi import yapanlar vardi...ve bu parcalar burda satilmiyor panjur ve stop lambalar harici hepsini burdan alabiliyordun ama arabada eski oldugu icin parca felan üretilmiyor...
arkadas en son 2009 orjinal amerikan ince tampon(benimkilerden) VWden aldi oda en sonuydu..yandaki sari isiklar daha satiliyor tanesi 9€ ben hemen stock yaptim benimkiler cok eskidigi zaman takicam :D
Gönderen: VolBull - 22 Aralık 2010, 22:52:47
Ben bu arabayı nasıl yuvarlak far yapsam diye düşünüyorum, siz kare far yapıyosunuz   :saygılar

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama, klasik dedin mi yuvarlak far olacak.
Gönderen: c3t1n - 22 Aralık 2010, 22:57:54
Ben bu arabayı nasıl yuvarlak far yapsam diye düşünüyorum, siz kare far yapıyosunuz   :saygılar

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama, klasik dedin mi yuvarlak far olacak.

böylemi ;D
(http://85.183.30.9/scirocco-freunde-nord.de/Galeriebilder/treffen/hannover2008/images/SL272412_JPG.jpg)
Gönderen: cyber34 - 22 Aralık 2010, 23:02:24
Bu panjur daha agresif duruyor yuvarlaklarla
Gönderen: 5ani5 mk2 - 22 Aralık 2010, 23:21:30
bu model sadece amerikada üretildi(sadecede 1985den 1986ya kadar) ve satildi burda hic yoktu tabi import yapanlar vardi...ve bu parcalar burda satilmiyor panjur ve stop lambalar harici hepsini burdan alabiliyordun ama arabada eski oldugu icin parca felan üretilmiyor...
arkadas en son 2009 orjinal amerikan ince tampon(benimkilerden) VWden aldi oda en sonuydu..yandaki sari isiklar daha satiliyor tanesi 9€ ben hemen stock yaptim benimkiler cok eskidigi zaman takicam :D

abii benn baya bi parça stokladımm ama G60 dodkleri bakıyourum şimdi almanyadaa bulmak kolay olur mu onlarııı??????????? bulgatistana gidicem sırf onlar için vallaa:)
Gönderen: c3t1n - 22 Aralık 2010, 23:24:04
almanyadada onlarin kitligi var bulsan bile inanilmaz fiyatlar cikiyor ortaya
bulgaristanda varsa ordan alsana pekte uzak degil hem gemis olursun ;D
Gönderen: cyber34 - 22 Aralık 2010, 23:32:51
Bulgarda yok ben sordurdum bir kaç kisiye Türkiye'de tek kingpin nickli arkadaşda var fiberden bir kalıbını alsa seri üretime gecer heralde:))
Gönderen: lostys - 22 Aralık 2010, 23:34:59
Bulgarda yok ben sordurdum bir kaç kisiye Türkiye'de tek kingpin nickli arkadaşda var fiberden bir kalıbını alsa seri üretime gecer heralde:))
yok artık lebron james ... ben arabayı almaya gittiğimde, kadirin babasının arkadası bi gtd ile gelmişti. o arabda g60 dodik vardı. 91 model gtd idi.. tek kingpin de nası olcak :)
Gönderen: 5ani5 mk2 - 22 Aralık 2010, 23:35:11
almanyadada onlarin kitligi var bulsan bile inanilmaz fiyatlar cikiyor ortaya
bulgaristanda varsa ordan alsana pekte uzak degil hem gemis olursun ;D

:)bide fransaya sordurrcam artıkk ama bulgarstanda kesin vardır hurdalk çok orda gitsek buluruzz almanyada kaç para fiyat çekiyolar meselaa abii:)
Gönderen: c3t1n - 22 Aralık 2010, 23:40:43
gecende ebay.de vardi ön sol 145€(350tl) gitti kullanilmis bi parca VWde ozamanlari(2010 baslangicindan sonra kalmadi) sifiri 130€ tanesi
Gönderen: STAK67 - 23 Aralık 2010, 00:18:00
her ikisininde resmi var kardesim birisi iste benimki yukardaki bide arkadasinki var
(http://golf2-ig.de/upload/images/3666.jpg)

hangisi hosuna gidiyorsa artik bence ikiside güzel duruyor tabi balon tampon olunca camurluk plastikleride olmasi sart

@stak67 uzun far nasil yani ortadakilerimi diyorsun??

(http://img9.imageshack.us/img9/2121/44sss.jpg)
bunları diyorum işte abi seninkilerde çok iyi aslında buraya kargo dahil kaç liraya mal olurki ?
Gönderen: mk1 2.9 vr6 - 23 Aralık 2010, 00:42:48
beyaz olanın farları mk2 rallye modelinin. panjur+far+farların takıldıgı panel oldukca tuzlu :(

(http://img80.imageshack.us/img80/5397/glfredrallyg604x4.jpg)
Gönderen: c3t1n - 23 Aralık 2010, 00:47:24
700€ ve yukarsi olarak düsünmen lagzim bide tabi hepsi kullanilmis
Gönderen: STAK67 - 23 Aralık 2010, 01:05:13
 :(  seninkilerden bulamazmıyz abi ??? bulursak bana ne kadara mal olur ??
Gönderen: c3t1n - 23 Aralık 2010, 01:52:15
benim farlarda kullanilmis zor bulunuyor ya sifirida 150€ ama onlari ordanda alabilirsin sanirim HELLA lamba satilan yerlerde olmasi lagzim HELLAdan lambalar ve daha üretiliyor aman bilmen gereken bisey var uzunlar yok ampül tipi H1 oldugu icin ben benimkileri bi-xenon yapicam ozaman tekrar uzun oluyor
Gönderen: davut - 23 Aralık 2010, 08:10:38
bu g60 dodikleri ile golf2 lerin üzerindeki dodiklerin ne farki var ? bi türlü anlayamadim :S
Gönderen: cyber34 - 23 Aralık 2010, 09:11:36
fazla bir fark olduğunu iki arabayı yan yana çekince anlıyorsun
genişlik sadece
Gönderen: davut - 23 Aralık 2010, 09:16:32
anladim cok pahali o yüzden dedim normal dodikler en fazla 100 lira g60 larin masallahi var
Gönderen: Kingpin - 23 Aralık 2010, 10:47:35
-G60 bir ayrıcalıktır deyip havamı atayım. ;D. G60 dodiklerin sıfırı var arka sağ hariç. Arkalarıda 90-92 16V takarsan hiç kimse farkı anlayamaz. Ben öyle yaptım önler G60 arkalar 16V oldu bende. Artık üretimi yok zaten yan sanayiside yok. Neyse ki yan sanayisi yok. ;D
-Westmoreland'a gelirsek güzeldir fakat sıfır parçalarını Amerikalı'lar bile zor buluyor.
-Rallye panjur+Rallye farlar+Rallye radyatör demiri hepsi sıfır olmak üzere 1200€'yu buluyor. Varsa delikanlı yapalım. ;D
Gönderen: lostys - 23 Aralık 2010, 12:11:30
-G60 bir ayrıcalıktır deyip havamı atayım. ;D. G60 dodiklerin sıfırı var arka sağ hariç. Arkalarıda 90-92 16V takarsan hiç kimse farkı anlayamaz. Ben öyle yaptım önler G60 arkalar 16V oldu bende. Artık üretimi yok zaten yan sanayiside yok. Neyse ki yan sanayisi yok. ;D
-Westmoreland'a gelirsek güzeldir fakat sıfır parçalarını Amerikalı'lar bile zor buluyor.
-Rallye panjur+Rallye farlar+Rallye radyatör demiri hepsi sıfır olmak üzere 1200€'yu buluyor. Varsa delikanlı yapalım. ;D
bende sıfır us panjur var :D aslında senin ön dodiklerden kalıp alsak da yapsak süper olur beeee  ::)
Gönderen: Kingpin - 23 Aralık 2010, 13:27:59
bende sıfır us panjur var :D aslında senin ön dodiklerden kalıp alsak da yapsak süper olur beeee  ::)

Kalıp alırken mahvediyorlar. Hiç girmem o işe.
Gönderen: c3t1n - 23 Aralık 2010, 13:47:12
schlossträger haricinde hepsini sifir alabiliyorsun ama yan sanayi
amerikalilar nedense daha cok yuvarlak lambalari seviyorlar ondan onlarda okadar cok yok..
Gönderen: STAK67 - 23 Aralık 2010, 20:33:31
benim farlarda kullanilmis zor bulunuyor ya sifirida 150€ ama onlari ordanda alabilirsin sanirim HELLA lamba satilan yerlerde olmasi lagzim HELLAdan lambalar ve daha üretiliyor aman bilmen gereken bisey var uzunlar yok ampül tipi H1 oldugu icin ben benimkileri bi-xenon yapicam ozaman tekrar uzun oluyor

farlar tamam desek panjuru bulabilcezmi burdan ?
Gönderen: c3t1n - 23 Aralık 2010, 23:32:34
eger türkiyede birsini tanirsan amerikadan araba parcalar import eden konteyner halinde ozaman ona biraz para ver sanada getirsin o panjurlardan(tanesi 20 dollarmiydi neydi yanlis hatirlamiyorsam) türkiyeye gelincede at acikarttirmaya(ebay.de gibi bisey) karina sat
yoksa türkiyede bulman biraz zor olur ozamanlarda türkiye mk2 import etmiyordu sanirim daha cok amerikan arabasi
Gönderen: STAK67 - 24 Aralık 2010, 10:03:49
eger türkiyede birsini tanirsan amerikadan araba parcalar import eden konteyner halinde ozaman ona biraz para ver sanada getirsin o panjurlardan(tanesi 20 dollarmiydi neydi yanlis hatirlamiyorsam) türkiyeye gelincede at acikarttirmaya(ebay.de gibi bisey) karina sat
yoksa türkiyede bulman biraz zor olur ozamanlarda türkiye mk2 import etmiyordu sanirim daha cok amerikan arabasi

aklımda bişeyler var abi eğer olursa sana dönücem ben :) facee eklemiştim zaten
Gönderen: VolBull - 24 Aralık 2010, 11:53:16
böylemi ;D
(http://85.183.30.9/scirocco-freunde-nord.de/Galeriebilder/treffen/hannover2008/images/SL272412_JPG.jpg)

Şefim bu mk2 scirocco mu?
Gönderen: c3t1n - 24 Aralık 2010, 17:03:26
evet mk2 scirocco görünüse bakilirsa önü komple golf(camurluk kenari ve motorkapak önü)
mk1lerde zaten yuvarlak far vardi kardesim ;D
Gönderen: VolBull - 24 Aralık 2010, 20:14:03
Üzerinde scirocco yazmasa anlamicaktım. Aynaları deiştirmiş, sinyalleri iptal etmiş. Ben aslında 4 yuvarlak far istiyorum.  :) Var mı buna örnek bi resmin  ???
Gönderen: golf-line2 - 25 Aralık 2010, 09:28:03
yok artık lebron james ... ben arabayı almaya gittiğimde, kadirin babasının arkadası bi gtd ile gelmişti. o arabda g60 dodik vardı. 91 model gtd idi.. tek kingpin de nası olcak :)

o araba artık benim  ;D
Gönderen: cyber34 - 25 Aralık 2010, 23:28:54
foto bekleriz
Gönderen: c3t1n - 26 Aralık 2010, 18:28:23
türkiye kargo problemi olmasa :(

bi forumda birisi komple g60 kiti satiyor 180€ sadece kapinin altina gelen plastikde ufak catlaklik varmis
bende kalin tampon olsaydi alirdim sanirim tabi burdan isteyende olur ama kargosu problem iste...
Gönderen: cyber34 - 26 Aralık 2010, 20:32:57
türkiye kargo problemi olmasa :(

bi forumda birisi komple g60 kiti satiyor 180€ sadece kapinin altina gelen plastikde ufak catlaklik varmis
bende kalin tampon olsaydi alirdim sanirim tabi burdan isteyende olur ama kargosu problem iste...

Paran olduktan sonra burda yurtdışından mal çeken(üç-el gibi) şirketler var  getirtebiliyosun.  Fakat her parçayı bulmak yinede sorun oluyor
ben golf 2 yan marşbiyeller için 5 ay bekledim.Ha bugün ha yarın derken en sonunda marşbiyellerden sadece tek tarafı getirebildiklerini söylediler.
Almanyada bu arabaların artık parçalarının yapılmaması zamanla parça fiyatlarının daha da yükselmesi anlamına geliyor.Arabalarda zaten yavaş yavaş yollardan çekiliyor.Araç toplamak bir hobi ve zevk işi.Modern arabalarda değiştirilecek pek birşey yok zaten her şey düşünülmüş bizde olmayan birçok şey elektronik olarak karşımıza çıkıyor.Teknolojiyi eski arabalarla birleştirince gerçekten güzel işler çıkıyor.

Gönderen: c3t1n - 26 Aralık 2010, 22:02:15
bide bizim burda su vardi gecen sene eski arabani veriyorsun yerine sifir araba alirsan sana 2000€ veriyorlar kimde eski araba vasa ve coguda golf 2 ve golf 3dü verdi yerine yeni araba aldi arabalardan biseyde sökemiyordun galericiye sorsan cünkü yasak arabayaida komple alman yasak cünkü o araba hurdacida pres olmasi lagzim o siralar bizde arkadaslarla ne topladiysak kardi cünkü bedavaya yada bi kac kurusa aldik tabi g60 felan atilmiyordu ama ginede kaporta parcasi felan lagzim oluyordu hele bikere amcama(audi/vw saticisi) golf 3 gti tdi vermisler hurdaciya ama araba daha galericinin orda öbür amcamdada vento var dedim ona golf 3de deri koltuk var takalim seninkine tamam dedi arabayi "kacak" evin önüne getirdik 1 gün kaldi ne var ne yok söktük:
deri koltuklar isitmali, elektrikli cam, deri direksion gti viteskolu mfa ve tempomat kollari dodiklerini gti emblemlerini ve birsürü sey daha arabayi geri biraktigimizda icinde normal koltuklar vardi camlarida SIKISTIRMISTIK amcaoglundada ayni renk golf 3 gt var oda kaporta parcalarini degisitrecekti ama zamani yoktu ha bid dizellerde güclü akü oluyor ondakide yeniydi amcam onuda kendisininkisiyle degistirdi o akü arabayi calsitirmaya yetmedi iterek calistirdik :D
eger biraz daha vakit olsaydi aslinda motorunu sökerdim baya iyi kaciyordu
benim pek sansim yoktu cünkü zaten her istedigim takiliydi bitek kaporta parcalari lagzimdi benim renktende cok arac bulamadim :(
Gönderen: Kingpin - 26 Aralık 2010, 23:03:42
Türkiye'ye 2.el parça satışı yasak. Aklınızda bulunsun. Gümrüğe takılırsa alamazsınız.
Gönderen: 5ani5 mk2 - 26 Aralık 2010, 23:08:37
ben G60 dodiklerini İstiyorummmm:) 180 € veryomu komple abii:)
Gönderen: lostys - 26 Aralık 2010, 23:20:29
hmm .. biraz düşündüm de, kare panjurumu muhsin in gibi ince tarz tamponla yapmaya karar verdim.
Gönderen: GolfMk1Diesel - 26 Aralık 2010, 23:29:07
hmm .. biraz düşündüm de, kare panjurumu muhsin in gibi ince tarz tamponla yapmaya karar verdim.

Ozaman plaka yeri olmayan  (mk1 gibi) kalın tip tampon takman lazım. onuda imkanı yok bulmassın ilker abi. o yüzden amerikan görünümde balon tamponun plaka yerini macun ile doldurup boyatıcaksın avatarındaki görünümü yapıcan yoksa eu mk2 tamponu ve kare panjurunu bi arada kullandığın zaman hiç bi işe yaramıyor.
Gönderen: c3t1n - 26 Aralık 2010, 23:36:09
normal ince tamponlarlada iyi duruyordu benimkinde
(http://golf2-ig.de/upload/images/3837.jpg)
Gönderen: GolfMk1Diesel - 26 Aralık 2010, 23:38:33
normal ince tamponlarlada iyi duruyordu benimkinde

Böylede usa dan eu ya döner gibi..
Gönderen: 5ani5 mk2 - 26 Aralık 2010, 23:41:40
aynenn tam u.s.a diill:)
Gönderen: c3t1n - 27 Aralık 2010, 00:11:35
ozaman benimkiler gibi tampon bulmak zor(amerikada haric-orda sifir satiyorlar yan sanayi)
ozaman kalin tampon yapilacak onlarda amerikan eu fark yok
Gönderen: cyber34 - 27 Aralık 2010, 00:23:36
Kalın tampon yakışmaz senin önden görünüşün süper fakat golf 2 lerin arkadan görünüşü güzel değil zaten.senin aracın arkadan fotosu olmamasının sebebi de bu olsa gerek:))
Gönderen: c3t1n - 27 Aralık 2010, 00:30:01
benimkinden sunlar var
(http://golf2-ig.de/upload/images/5237.jpg)
(http://golf2-ig.de/upload/images/6807.jpg)
(http://golf2-ig.de/upload/images/6845.jpg)
(http://golf2-ig.de/upload/images/6949.jpg)
(http://img.album.de/files/images/original/145/14553601049347.jpg)
(http://s7.directupload.net/images/100516/vstkcswk.jpg)

arkasi sadece kalin lastik olunca güzel duruyor bide benim ön taraf herkezde olmadigi icinde cekiliyor
Gönderen: 5ani5 mk2 - 27 Aralık 2010, 12:42:24
HER HALİ GÜZELL MAŞALLAHH:)
Gönderen: Kingpin - 28 Aralık 2010, 14:41:17
Kısa tampon setide alayım ben dursun ;D.
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 28 Aralık 2010, 16:42:49
Kısa tampon setide alayım ben dursun ;D.
8)