Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: alper19 - 19 Aralık 2010, 00:44:05
-
merhaba arkadaslar yine bi soruyla geldim :D
nam amortisör varmis ostimde amortisörleri sertlestiriyolarmis yayi isitip kisaltiyolarmis hic kullanan varmi buranin urunlerini
bi tanidigim var sanayici uzay kasa vectrasina yaptirmis hic problem yasamadim demisti bide sizden fikir aliyim dedim :halazn:
-
nammıstaın sanıyorum . . istanbul maslaktada var . bız 2 aracımızda 7-8 cm kadar bastık . ve uzun sure kullandık . hıc bır sorun yasamadık . uzun yolda yaptık . en sert vırajlarada gırdık . kımse onermıyor ama. ben deneyıp kullanan bırısı olarak bı sorun yasamadık dıyebılırım cok sukur.
-
yok ankaradada nam diye bi yer var istanbulda maliyeti ne oldu biliyomusun
-
bız genelde pıyasanın 50-100 tl altında yaptırıyoruz tanıdık oldugu ıcın . normal fıyatı 300 350 gıbı bırsey olsa gerek .
-
bekledigimin ustundeymis fiyati ya
-
en ıyıs alcıaksın bı coılover takılcaksın kafana gore :)
-
orasi ole tabi ben kuzeni hurdaliga saliyim bi en iyisi :D
-
nammıstaın sanıyorum . . istanbul maslaktada var . bız 2 aracımızda 7-8 cm kadar bastık . ve uzun sure kullandık . hıc bır sorun yasamadık . uzun yolda yaptık . en sert vırajlarada gırdık . kımse onermıyor ama. ben deneyıp kullanan bırısı olarak bı sorun yasamadık dıyebılırım cok sukur.
aynı işlemi önceki aracımda yaptırmıştım, bende gayet memnundurm 3 seneye yakın kullandın hiç sorun yaşamadım eski kasa focustu ve 7cmye yakın inmişti araç, markalı yay fiyatına amortisörlerle birlikte yapmıştı o zaman fiyatları çok uygundur, ankaradaki için konuşuyorum zaten istanbuldaki ile kardeş diye bilyorum şaban ustayı.
Yalnız yayları ısıtmıyorlar farklı yay kullanıyorlar, bende vw yayları kullanmıştı şaban usta focusa.
-
ayanlar amortisör alper i tek geçerim ankarada
-
ayanlar amortisör alper i tek geçerim ankarada
sen hic yaptirdinmi hamit abi orda
-
evet en son örnek yasinin aracı
-
ne kadara mal oldu abi bi bilgin varmi
-
pm atıyorum
-
Bizde tipoyu 6-7 cm kadar bastık. Yaklaşık 2 senedir kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamadık.
-
Arkadaşlar golf 4 üm var bende düşünüyorum ne kadara mal oluyor. 3 4 cm kadar alçaltmak istiyorum.
-
Bence yay-amortisör kiti almak daha mantııklı.
Çünkü sizin yaptıracağınız işlem bir kerelik yay-amortisör kitlerinde 35-70 veya 40-60 gibi ölçü aralıklarında oynsama imkanınız var. Mesela şehir içindesiniz 35 mm gezinin otobana çıkacaksınız 60 mm düşürün yapıştırın canavarı yola :D
-
ankara nam iyidir çok araç yaptırdık orda problem yaşayan olmadı
-
Bugün arka amortisörleri tamir ettirdim ama araba çok sertleşti. 16 jant ve 5 cm yayla aynı şiddette vuruyordu, normal değil sanırım.