Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: VolBull - 13 Aralık 2010, 19:41:07
-
Arkadaşlar benim arabamın benzin göstergesi fazla gösteriyor. Motor çalışmazken sıfırda gösteriyor. Depoda 3 litre benzin var ve gösterge yarıda gösteriyor. Gittim 50 liralık benzin aldım ortadan biraz yukarı çıktı. Bunu normal konumuna nasıl getirebiliriz acaba?
-
Galiba benzin göstergesinden anlayan arkadaş yok :-[
-
Şamandırada sorun olmasın kardeşim ?
-
Kontak kapalı sıfıra düşüyorsa ibren sorunun şamandıradan. Mk2 şamandıra ile aynıdır büyük ihtimal. Arka koltuğu sök altında yuvarlak bir kapak var onun üstünde 3 tane vidayı sök çıkar şamandırayı.
-
Kontak kapalı sıfıra düşüyorsa ibren sorunun şamandıradan. Mk2 şamandıra ile aynıdır büyük ihtimal. Arka koltuğu sök altında yuvarlak bir kapak var onun üstünde 3 tane vidayı sök çıkar şamandırayı.
Bizim Mk1'lerin şamandırası başkalarıyla uyuyor mu illa MK1 mi bulcez :)
-
Erşan Abi bu dediğin yerde bizim GTi larda şamandıra ile bitişik motor var. Ayrılıyolar mı birbirinden? Bide tamiri olur mu yoksa yenisini mi alacaz? VW parçacılarında var mıdır?