Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf II => Konuyu başlatan: ilker_rr - 12 Aralık 2010, 21:12:29
-
1.6 TD Golf 2 için hangi marka,hangi model kızdırma bujisi almalıyım ve fiyat aralığı nedir bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim,teşekkür ederim.
-
bosch marka tanesi 15 ila 20 arasinda kontrol ettir bozuk olanlari degiştir ben 15 den almistim kayseriden
-
roleyi de kontrol ettir marş motoru bozuluyor sonra
-
İlginiz için çok teşekkür ederim.Arabayı yeni aldım,yine önerebileceğiniz,tavsiye edebileceğiniz birşeyler varsa bilgilerinizden deneyimlerinizden faydalanmak isterim,çünkü iyi bir ustam ve güvenebileceğim bir servis yok bulunduğum yerde,daha doğrusu henüz bulamadım diyeyim,sıradan bir yere de gidince anlamayan arkadaşlar çok iyi anlıyormuş gibi ilgilenip bakıyorlar ama sonuç hüsran oluyor.
Bujiyi de bugün yarın alacağım , çünkü araba çalışmadı ,bakalım ısıtma bujileri değişince işe yarayacak mı,çalışacakmı.Tekrar teşekkürler.
-
ısıtmadan önce roleni bir elektrikçiye kontorl ettir bende bujiden süphelendim ama saglam çıktı role değiştik
-
Role ne rolesi ? ve o ne kadardır fiyat olarak.Göstergede turuncu ışık yanıyor,o söndükten sonra marşa basıyorum ama çalışmıyor,akü
sağlam,marş iyi basıyıor,ama araba çalışmıyor.Galiba sonuç olarak , bi oto tamircisine gidip , baktırıcam.
-
Bu arada İlker benim ismim,29 yaşındayım Bursa dan ,sağolun ilgileniyorsunuz.
-
kızdırma rolesi o sarı ısık ile alakalı role fazla bir para tutmaz ben 7 lira verdim 2 lira butona verdim 10 lira işte manuel role yaptırdım bir elektrikçi yarım saatte yapar onu
-
tamam bakalım benim problem nerden çıkacak merak ettim
-
İlker abi kızdırma bujisilerini bi kontrol ettir en iyisi MK2'n basıyor almıyorsa ya bujilerden yada Nizam abinin dediği gibi rolesinden K.Sanayi'de 2. Blokta Cavit Oto Elektrik var oraya git beni Gökhan gönderdi de yardımcı olurlar ama özellikle bujileri kaliteli iste roleyi kontrol etmeyi unutmasınlar ;)
-
Şuan Afyon'dayım,bir kaç gün daha buradayım,buradan bir ustaya göstereceğim mecburen,bakalım problem neredeymiş...
-
Ben şöyle bişey duymuştum. Bu vw lerin kızdırma bujilerinin ısınması uzun sürüyomuş. Japon otomobillerininki ise 2 kat daha hızlı ısınıyomuş. Bu yüzden vw lere manuel düğme yapıyolarmış. Tam aklımda değil ama ısınma süreleri vw lerin 8sn, japon araçlarının 4sn imiş. Japon otomobillerinin kızdırma bujileri sizin arabalara uyar mı?
-
Hiç bilgim yok , ben de şuan araştırıyorum , yine sonuç olarak iyi bir usta gerekiyor , bakalım ne teşhis koyacak...
-
Alman araçlarının bi özelliği buji ısınmışsa 2. kontağı açtığında aynı zamanda değil ısınması gerektiği kadar ısınıyo sonra hemen duruyo :halazn:
-
Hiç bilgim yok , ben de şuan araştırıyorum , yine sonuç olarak iyi bir usta gerekiyor , bakalım ne teşhis koyacak...
ilker kardeşım...şehir neresi...? ankara ise yardımcı olabilirim...
-
Bursa maalesef yine de teşekkürler
-
Eğer piyasada varsa seramik gövdeli BOSCH marka kızdırma bujilerini alın harika bujiler.
-
Senelerdir BOSCH marka kullanırız. Çok çok iyidir..