ArkadaÅlar sitem etmiÅler bilgi paylaÅmadıgım için ama inanın fazla bilgim yok ama geçen cam sorunu yaÅadım camım kapanmıyordu sanayiye gittim söktürdüm çok basitbir arızaymıŠküçük iki plastik parçası degiÅtirtim sorun gitti ama tavsiyem iyi usta sahtekarlara dikkat 15 ytl çözdüm baÅka bir usta olsa 50-60 tan aÅagı almazdı sanırım
sitem deÄilde, yeni üye arkadaÅlar araçlarını otomobilim bölümünde tanıtır, kendini tanıtır, sadece teknik konular deÄil günlük olaylardanda bahsedilir burada. burada bir aileyiz. kapımız herkese açık. kimsenin bilgisini ölçmüyoruz bide, sadece hoÅça vakit geçirmek ve gönülden baÄlı olduÄumuz vw'lerimi koruma adına birÅeyler paylaÅmak için buradayız. aktif olma dileÄiyle. iyi günler
Alıntı yapılan: ihtiyar - 10 Temmuz 2007, 17:19:21
ArkadaÅlar sitem etmiÅler bilgi paylaÅmadıgım için
Hayır yanlıŠanladın bizi. Burada illa ki bilgi paylaÅılacak diye biÅey yok ama kendini tanıtıp, zaman buldukça aramızdaki sohbetlere katılabilir, aracını sunabilir ve onun hakkında fikir alıÅveriÅinde bulunabilirsin. Ayrıca otomobil dıÅında baÅka konularda da sıkıntılarınız olursa yine yardımcı olmaya çalıÅırız elimizden geldiÄince. Ãünkü burada kardeÅlik ve saygı ön planda :)
İlgi ve alaka için teÅekür ederim aile gerçekten çok güzel herkeze kazasız yolculuk dilegiyle
Alıntı yapılan: ihtiyar - 10 Temmuz 2007, 17:32:10
İlgi ve alaka için teÅekür ederim aile gerçekten çok güzel herkeze kazasız yolculuk dilegiyle
Saol, fırsat buldukça sitemizde aktif olmanızı bekleriz ;)
Olay çözülmüŠzaten, Aramıza HoÅgeldin...
bu bahsettÄin plastik parçalar kolay kırılabiliyor kaliteli olanlarını almak faydalı.
Alıntı yapılan: volksport - 10 Temmuz 2007, 17:53:54
Olay çözülmüŠzaten, Aramıza HoÅgeldin...
Evet Eralp, anlaÅtık. Bu sitede çözülmeyen Åey mi var bee :tamamdir
Evet arkadaÅlar benide siz gibi hisetttirip aranıza aldıgınız için saolun
arkadaÅlar ben size yaÅadıÄım bi sorunu anlatıp tecrübe kazanmanızı istiyorum.saÄ Ã¶n cam ım otomatik kapanırken yarıdan biraz yukarı gelince tekrar kendi kendine aÅaÄıya düÅüyordu ama sonuna kadar aÅaÄıya deÄil.neyse ben cam krikosu arızalandı zannettim ve sanayi gittim.fakat camın hareket ettiÄi lastiklerin arasında pislik varmıŠve cam otomatik kendini aÅaÄıya atıyormuÅ.yani cam kalkarken camın üstüne kolunuzu koysanız kolunuz hayatta sıkıÅmaz.cam kapanmadan geri düÅüyor.amaç ise çocuk kolu falan sıkıÅmasın diye böyle bi emnyet sistemi koymuÅlar.ben camın hareket ettiÄi güzergahı pudraladım ve temizledim artık sorun yok pudra usta tavsiyesidir.aracım 2000 polo 1.4 trendline...
Selam bende aranıza yeni katıldım.
Aynı sorun bende de var cam açıkken kapattıÄımda yarıya kadar kalkıyor sonra tekrardan açılıyor. Geçen sanayiye götürdüÄümde vakit yoktu baktıramamıÅtım. Hafta sonu ilk iÅim kapı panellerini söküp teizleyip pudralamak :)
o küçük plastik yüzünden saÄ Ã¶n camım patladı. plastik bitmiÅ camda metale dokunuyomuÅ tabii ufak bi cukura bi girdik cam pos. aracı eÅim kullanıyodu (o günden sonra arabayı istemiyo) tabii bende saÄ koltukta kolum komple ufak kırmızı noktalarla doldu. (bu arada camlara film yasak ama yaptırmak en güzeli)
o küçük plastik bulunabiliyor ama halatlar ve motor üzerinde kırık yerler oluÅtumu ki bir kere boÅa sarsa muhakkak o kırıklıklar oluÅuyor bugün baÅıma gelen olay gibi 70 kaÄıt kenarına sıkıÅıyor ve herkilitçi bu iÅlerle ugrasamıyor daha dogrusu anlamıyor, Bursa 'da çok az yer var bu konuda baÅarılı.
slm arkadaslar.benım aracında solon camı bazen kapanmada zorluk gosteriyordu,elimle falan cekiyodum.ama sımdı hic acılmıyor:( bu pudra olayını daha once de duymustum.acaba bu paneli kendimiz sökebiliyormuyuz,nasıl sökebiliriz??? yani su pudralama iÅini biri nasıl yapılıyor ozetlerse sevinirim.sımdıden tesekkurler...
bende geçen arka cam ve hoperlor için gittin sanayide kapı içini söktü usta ne yaptı görmedim ama cam çalıÅtı hiç çalıÅmayan cam az çalıÅan zor çalıÅan deÄil yani
hoperlörde teybin arkasından tel çıkmıŠondan çalıÅmıyormuÅ teybi de söktü halletti eline saÄlık toplam fiyat 20 tl ama temiz iÅçiliÄi olan bir yere söktürmeni tavsiye edrim sende sökebilirsin ama bilmiyorsan önce bir usta söksün sen izle daha iyi olur
özetledemiÅin k bakma kapının tutma kolu varya onun üzerinde bir kapak var o kapaÄı herhangi bir alete gerek duymadan saÄa doÄru kaydır çıkan kapaÄın altında 2 tane vida var onları yıldız tornavidayla sök sonra kapı içini alttan tutup çekmeye baÅla o tık tık geliyor zaten ama dikkat et geri kalan yerledere vida var mı kontrol et bu anlattıÄım 9n için senin araç ne bilmiyom ama benzerdir tahminimce
dun ustaya gittim.inanın kapı sökmek o kadar kolay deilmiÅ:) bu camın oturduÄu yerlerdeki plastik klipslerden birinde ufak bi kırık varmıs.5 milyona o parçayı aldık.fakat en sonunda ben ustaya pudralaması için baskı yaptım ama adama bi turlu yaptıramadım:) gres yaÄı sürdu her yerine,daha iyi olur dedi. acaba usta haklı mı iyi etmiÅ mi???
daha sonra araba yıkandıktan sonra bu dısardan camın içeri girdiÄi yerlere pudra doktum.acaba bu bi iÅe yarar mı:)