Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf II => Konuyu başlatan: davut - 29 Kasım 2010, 14:02:19
-
arkdaslar araba kalkista mesela vistes birde ayagimi sert cektigim zaman bi boslu oluyo ve küt vuruyo simdi ikinci vitesdede ayni proplem oluyo bu neden oluyo bileniniz varmi
-
hızını kaybediyor mu yoksa silkeliyor mu motor sanzıman kulaklarını kontrol edin bence
-
yok hizi ile ilgili degil ilk kalkis aninda debriyajdan ayagimizi sert kaldirdigimizda böyle bosluk sesi olurya öyle bi ses motor kulaklarini degiştirdim akiis basliklari bosluk yapmis olabilirmi diye düsünüyorum cünki böyle toprak tasli alanda gittigimdede alt takimda blsuk var gibi ses geliyo neden bilmiyorum
-
bilya olsa onlar uguldar benim ön kulagı değişmem lazım vites değişiminde sallar gibi oluyor
-
;) debriyajdan ayağını hangi arabada sert çekersen lak diye vurur usulca gazla aynı oranda basıp çekmen lazım
-
sert dedi isem o kadar da degil yani arkdasim hafif sert cek yapiyo yoksa biliyorum hangi arabada sert cekrsen ses yapacagini
-
valla kullanmadan anlayamıyacağım nasıl ses yaptığını nerden geldiğini bir ustaya gidip tecrübe yaptırt :tamamdir
-
tmm sanayi yolu göründü desene gene :)
-
Valla tecrübe yapsın usta usta ise anında teşhisi koyar :D :tamamdir
-
Erci abinin dediği gibi olur sen sert bırakıyosan.
2.side şanumanın takozlarında bi problem olabilir.
Aktarım olarak görev yaparken vuruntu olabilir.
Veya Ön takımın eskimesindende kaynaklı olabilir.