Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: sadaswardashga - 22 Kasım 2010, 23:49:24

Başlık: hepinize iyi akşamlar fiyat nasıl
Gönderen: sadaswardashga - 22 Kasım 2010, 23:49:24
Volkswagen / Golf / 1.6 Primeline / ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL GOLF ARIYANLARA sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-orjinal-ve-temiz-golf-ariyanlara-29707624/detay)

iyi aksamlar degerlı volkswagen severler aranıza yeni katıldım..yukarıdaki aracı yeni aldık fiyat 21.250 liraya arabanın hiç degiseni yok sadece sag on camurlukta ufak bir boya işlemi var fiyatı nasıl pahalı diyenler oldu..
Başlık: Ynt: hepinize iyi akşamlar fiyat nasıl
Gönderen: sadaswardashga - 22 Kasım 2010, 23:50:38
Volkswagen / Golf / 1.6 Primeline / ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL GOLF ARIYANLARA sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-orjinal-ve-temiz-golf-ariyanlara-29707624/detay)

aranıza yeni katıldım.yukarıdaki aracı yeni aldık..fiyatı 21.250 hiç değişeni yok sadece sag on camurlukta boya var fiyatı nasıl..?
Gönderen: ALPER. - 22 Kasım 2010, 23:51:52
hyrlı ugurlu olsun, aldıktan sonra fiyat sorulmaz hocam, iyi günler de kullanın, araç diri duruyor
Gönderen: sadaswardashga - 22 Kasım 2010, 23:53:32
haklısın..cok tesekkur ederim
Gönderen: BLaCk_VWoLf - 23 Kasım 2010, 00:04:10
hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim.Araç evet diri duruyor içinize sindi ise fiyat o kadar önemli değil artık fiyat sorupta içinizi çürütmeyin keyfini sürün derim :tamamdir
Gönderen: sadaswardashga - 23 Kasım 2010, 00:10:41
Alıntı yapılan: SeCeo - 23 Kasım 2010, 00:04:10
hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim.Araç evet diri duruyor içinize sindi ise fiyat o kadar önemli değil artık fiyat sorupta içinizi çürütmeyin keyfini sürün derim :tamamdir

cok tesekkurler..saolasın
Gönderen: ÜRENCİK - 23 Kasım 2010, 00:27:02
Arkadaşlarında dediği gibi alındıkta sonra fiyat önemsiz bir detay,bundan sonra aklınızı alacağınız keyfe odaklayın.Araba kz gibi maaşallah ağız tadıyla binin.
Gönderen: onurc - 23 Kasım 2010, 00:34:20
arkadsımda vardı satılık 2001 model o da beyaz. comfortlıne . ondada degısen yok kaza yok .2.sahıbı arabanın . 100 bınde. lpgsız. 17 18 cıvarında ıstıyordu :)
Gönderen: sadaswardashga - 23 Kasım 2010, 00:41:01
Alıntı yapılan: onurc - 23 Kasım 2010, 00:34:20
arkadsımda vardı satılık 2001 model o da beyaz. comfortlıne . ondada degısen yok kaza yok .2.sahıbı arabanın . 100 bınde. lpgsız. 17 18 cıvarında ıstıyordu :)

vur dedik öldürdün be abi  ;D
Gönderen: onurc - 23 Kasım 2010, 00:44:56
hocam emın ol bu ısler boyle. bak ben aracımı aldım  manısadan . 1 hafta sonra ıstanbul anadolu yakasında  füme renklısı vardı . hemde plakası ac . babamın adının bas harfı ve soy ısmın bas harfı. ve super bır aractı . hıc pısman olma. araban gayet guzel . masallahı var dumduz duruyor. hıc uzulmeye deymez yanı . araban senın gozunde nasılsa su anda odur . baska araclarla kıyaslama sakın . araban guzelse bın gıtsın güle güle :) cok beyendım aracını .
Gönderen: sadaswardashga - 23 Kasım 2010, 00:53:43
Alıntı yapılan: onurc - 23 Kasım 2010, 00:44:56
hocam emın ol bu ısler boyle. bak ben aracımı aldım  manısadan . 1 hafta sonra ıstanbul anadolu yakasında  füme renklısı vardı . hemde plakası ac . babamın adının bas harfı ve soy ısmın bas harfı. ve super bır aractı . hıc pısman olma. araban gayet guzel . masallahı var dumduz duruyor. hıc uzulmeye deymez yanı . araban senın gozunde nasılsa su anda odur . baska araclarla kıyaslama sakın . araban guzelse bın gıtsın güle güle :) cok beyendım aracını .

eyvallah kardesim..pişman değilim tabi bayılıyorum aracıma..bak özledim simdi bi gidip turlasam mı ne.. :D
Gönderen: onurc - 23 Kasım 2010, 01:10:30
gece gezenın ayagına ... :) derler . hıc gezme bosver otur evınde sıcak sıcak . ortalık sakat. bak daha sımdı kaza oldu kapımın onunde . aman ALlah korusun :)
Gönderen: rene - 23 Kasım 2010, 14:43:34
çok değil bi 1000 tl fazla almışsın oda temiz arabaya her zman verilir onur geçended behsetmişti sanırım başka bi arkadaşa aynı arabadan baya gülmüştüm bugüne kısmetmiş camı kırık orası kırık jantları yok vs :) ayrıca lpg side yoktu o yüzden hiç takılma böyle seylere güle güle kullan
Gönderen: maminci - 23 Kasım 2010, 21:34:34
Kardeş bırak az oldu çok oldu sorgusunu, araba aldıktan sonra geriye bakıp ah vah demenin anlamı yok, tadını çıkarmaya bak, kullandıkça aşık olacaksın benden söylemesi. ;)
Gönderen: maminci - 23 Kasım 2010, 21:35:35
Az olduysa zaten mesele yok, çok olduysa da temizliğine sayacaksın :D
Gönderen: sadaswardashga - 23 Kasım 2010, 21:38:56
Alıntı yapılan: maminci - 23 Kasım 2010, 21:34:34
Kardeş bırak az oldu çok oldu sorgusunu, araba aldıktan sonra geriye bakıp ah vah demenin anlamı yok, tadını çıkarmaya bak, kullandıkça aşık olacaksın benden söylemesi. ;)

zaten aşıktım kullandıkça iice aşık olmaya basladım..bir sorum olacak simdilik arabayı biraz devirli kullanıyorum redlineda vites değiştiriyorum bi süre böyle kullansam araca zarar verir mi?
Gönderen: deepblue - 23 Kasım 2010, 23:43:13
güle güle kullan ,hayırlı olsun :)
Gönderen: onurc - 24 Kasım 2010, 02:04:31
@ rene . hocam arkadasa kesınlıkle pısman olmasını gerektıren bır sey soylemek ıstemem . arabası gercekten cok guzel . ayrıca benım fıkrımde lpgsız olması bı aracın cok daha ıyı . gulunucek bır durum yok . cam catlak . jantları kapak jant. sag kapı altı sac ezık . bunlar son model audılerde bıle var.  benım arabamın camıda catlak . sol arka cıta aldı ezık . ama hıc gorunmuyor bıle . bunlar takılıcak detaylar degıl yanı . en guzel yanı 2. sahıbı olması arkadasımın. satıyorum haberın olsun demıstı . bende oyle bır duyuru yaptım ınceden .
Gönderen: ozgel_as - 24 Kasım 2010, 04:37:25
kardesım hayırlı ugurlu olsun fıyatın artık bı onemı yok sonucta bence sımdı yapman gereken ılk sey kapı kollarını nıkelaj kaplama veya govde rengıne boyatmak ayrıca tampon cıtalarınıda beyaza boyattır cok guzel olur bırde arka bagaj kapagının uzerıne spoıler taktır o sekılde cok daha yakısıklı olcak araban emın ol
Gönderen: maminci - 24 Kasım 2010, 19:58:14
Alıntı yapılan: sadaswardashga - 23 Kasım 2010, 21:38:56
zaten aşıktım kullandıkça iice aşık olmaya basladım..bir sorum olacak simdilik arabayı biraz devirli kullanıyorum redlineda vites değiştiriyorum bi süre böyle kullansam araca zarar verir mi?
İdeal vites değiştirme aralığı ,aracın  maksimum torkunu verdiği devirle, maksimum beygir gücünü verdiği devirlerin arasıdır, yani golf4 1,6 102 bg için maks bg:5800 devirde, maks tork: 3800 devirde olduğundan ideal verim için 3800- 5800 devirler arasıdır, AMA: bu devirde vites değiştirmek  yakıtın çok harcanmasına sebep olduğundan genelde 2000-3000 devir arasında değiştirilir.
Gönderen: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 20:27:12
Alıntı yapılan: ozgel_as - 24 Kasım 2010, 04:37:25
kardesım hayırlı ugurlu olsun fıyatın artık bı onemı yok sonucta bence sımdı yapman gereken ılk sey kapı kollarını nıkelaj kaplama veya govde rengıne boyatmak ayrıca tampon cıtalarınıda beyaza boyattır cok guzel olur bırde arka bagaj kapagının uzerıne spoıler taktır o sekılde cok daha yakısıklı olcak araban emın ol
redline diyince aklıma geldi. benim araç redline a gelince ga kesiyor gibi oluyor. aracım 99 model. 99 olanlarda kesici var mı?
Gönderen: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 20:32:50
bu arada vites değiştirme konusuna gelirsek. eğer ekonomik kullanmak istersen arabayı 2000 devrin altında 3000 devrin üstünde kullanmamak gerek. çünkü 2000 devrin altında yakıt tam yanmadığı için sarfiyat artar dolayısıyla yakıt artar. 3000devrin üstünde kullanırsan brim zamanda tüketilen yakıt artaçağından yakıt artar.
Gönderen: sadaswardashga - 24 Kasım 2010, 20:37:59
Alıntı yapılan: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 20:32:50
bu arada vites değiştirme konusuna gelirsek. eğer ekonomik kullanmak istersen arabayı 2000 devrin altında 3000 devrin üstünde kullanmamak gerek. çünkü 2000 devrin altında yakıt tam yanmadığı için sarfiyat artar dolayısıyla yakıt artar. 3000devrin üstünde kullanırsan brim zamanda tüketilen yakıt artaçağından yakıt artar.

amacım ekonomik kullanmak değil zaten..sadece o sesi seviyorum..
Gönderen: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 20:42:08
Alıntı yapılan: sadaswardashga - 24 Kasım 2010, 20:37:59
amacım ekonomik kullanmak değil zaten..sadece o sesi seviyorum..
redline da ga kesiyor mu senn araç? yukardaki sorumu görmedin sanırım.
Gönderen: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 20:44:27
benimki 6500 de ga kesiyor gibi oluyor. 7000-7500ü görmüyor yani. neden olabilir fikrinı var mı?
Gönderen: maminci - 24 Kasım 2010, 20:51:58
Arkadaşlar bu devirlere kadar neden zorluyosunuz araçları, motor elinizde kalır bir süre sonra :t
Gönderen: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 21:03:06
Alıntı yapılan: maminci - 24 Kasım 2010, 20:51:58
Arkadaşlar bu devirlere kadar neden zorluyosunuz araçları, motor elinizde kalır bir süre sonra :t
hocam ben normalde hiç zorlamam aracı Ama redline e gelince neler oluyor diye merak ettim denedim böyle oldu. hep bu merak zaten :bekleriz:
Gönderen: sadaswardashga - 25 Kasım 2010, 15:05:24
Alıntı yapılan: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 20:44:27
benimki 6500 de ga kesiyor gibi oluyor. 7000-7500ü görmüyor yani. neden olabilir fikrinı var mı?

bılmıyorum hocam.benimki gaz kesmedi hiç redlineda.