Volkswagen / Golf / 1.6 Primeline / ÃOK TEMİZ VE ORJİNAL GOLF ARIYANLARA sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-orjinal-ve-temiz-golf-ariyanlara-29707624/detay)
iyi aksamlar degerlı volkswagen severler aranıza yeni katıldım..yukarıdaki aracı yeni aldık fiyat 21.250 liraya arabanın hiç degiseni yok sadece sag on camurlukta ufak bir boya iÅlemi var fiyatı nasıl pahalı diyenler oldu..
Volkswagen / Golf / 1.6 Primeline / ÃOK TEMİZ VE ORJİNAL GOLF ARIYANLARA sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-orjinal-ve-temiz-golf-ariyanlara-29707624/detay)
aranıza yeni katıldım.yukarıdaki aracı yeni aldık..fiyatı 21.250 hiç deÄiÅeni yok sadece sag on camurlukta boya var fiyatı nasıl..?
hyrlı ugurlu olsun, aldıktan sonra fiyat sorulmaz hocam, iyi günler de kullanın, araç diri duruyor
haklısın..cok tesekkur ederim
hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim.Araç evet diri duruyor içinize sindi ise fiyat o kadar önemli deÄil artık fiyat sorupta içinizi çürütmeyin keyfini sürün derim :tamamdir
Alıntı yapılan: SeCeo - 23 Kasım 2010, 00:04:10
hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim.Araç evet diri duruyor içinize sindi ise fiyat o kadar önemli deÄil artık fiyat sorupta içinizi çürütmeyin keyfini sürün derim :tamamdir
cok tesekkurler..saolasın
ArkadaÅlarında dediÄi gibi alındıkta sonra fiyat önemsiz bir detay,bundan sonra aklınızı alacaÄınız keyfe odaklayın.Araba kz gibi maaÅallah aÄız tadıyla binin.
arkadsımda vardı satılık 2001 model o da beyaz. comfortlıne . ondada degısen yok kaza yok .2.sahıbı arabanın . 100 bınde. lpgsız. 17 18 cıvarında ıstıyordu :)
Alıntı yapılan: onurc - 23 Kasım 2010, 00:34:20
arkadsımda vardı satılık 2001 model o da beyaz. comfortlıne . ondada degısen yok kaza yok .2.sahıbı arabanın . 100 bınde. lpgsız. 17 18 cıvarında ıstıyordu :)
vur dedik öldürdün be abi ;D
hocam emın ol bu ısler boyle. bak ben aracımı aldım manısadan . 1 hafta sonra ıstanbul anadolu yakasında füme renklısı vardı . hemde plakası ac . babamın adının bas harfı ve soy ısmın bas harfı. ve super bır aractı . hıc pısman olma. araban gayet guzel . masallahı var dumduz duruyor. hıc uzulmeye deymez yanı . araban senın gozunde nasılsa su anda odur . baska araclarla kıyaslama sakın . araban guzelse bın gıtsın güle güle :) cok beyendım aracını .
Alıntı yapılan: onurc - 23 Kasım 2010, 00:44:56
hocam emın ol bu ısler boyle. bak ben aracımı aldım manısadan . 1 hafta sonra ıstanbul anadolu yakasında füme renklısı vardı . hemde plakası ac . babamın adının bas harfı ve soy ısmın bas harfı. ve super bır aractı . hıc pısman olma. araban gayet guzel . masallahı var dumduz duruyor. hıc uzulmeye deymez yanı . araban senın gozunde nasılsa su anda odur . baska araclarla kıyaslama sakın . araban guzelse bın gıtsın güle güle :) cok beyendım aracını .
eyvallah kardesim..piÅman deÄilim tabi bayılıyorum aracıma..bak özledim simdi bi gidip turlasam mı ne.. :D
gece gezenın ayagına ... :) derler . hıc gezme bosver otur evınde sıcak sıcak . ortalık sakat. bak daha sımdı kaza oldu kapımın onunde . aman ALlah korusun :)
çok deÄil bi 1000 tl fazla almıÅsın oda temiz arabaya her zman verilir onur geçended behsetmiÅti sanırım baÅka bi arkadaÅa aynı arabadan baya gülmüÅtüm bugüne kısmetmiÅ camı kırık orası kırık jantları yok vs :) ayrıca lpg side yoktu o yüzden hiç takılma böyle seylere güle güle kullan
KardeÅ bırak az oldu çok oldu sorgusunu, araba aldıktan sonra geriye bakıp ah vah demenin anlamı yok, tadını çıkarmaya bak, kullandıkça aÅık olacaksın benden söylemesi. ;)
Az olduysa zaten mesele yok, çok olduysa da temizliÄine sayacaksın :D
Alıntı yapılan: maminci - 23 Kasım 2010, 21:34:34
KardeÅ bırak az oldu çok oldu sorgusunu, araba aldıktan sonra geriye bakıp ah vah demenin anlamı yok, tadını çıkarmaya bak, kullandıkça aÅık olacaksın benden söylemesi. ;)
zaten aÅıktım kullandıkça iice aÅık olmaya basladım..bir sorum olacak simdilik arabayı biraz devirli kullanıyorum redlineda vites deÄiÅtiriyorum bi süre böyle kullansam araca zarar verir mi?
güle güle kullan ,hayırlı olsun :)
@ rene . hocam arkadasa kesınlıkle pısman olmasını gerektıren bır sey soylemek ıstemem . arabası gercekten cok guzel . ayrıca benım fıkrımde lpgsız olması bı aracın cok daha ıyı . gulunucek bır durum yok . cam catlak . jantları kapak jant. sag kapı altı sac ezık . bunlar son model audılerde bıle var. benım arabamın camıda catlak . sol arka cıta aldı ezık . ama hıc gorunmuyor bıle . bunlar takılıcak detaylar degıl yanı . en guzel yanı 2. sahıbı olması arkadasımın. satıyorum haberın olsun demıstı . bende oyle bır duyuru yaptım ınceden .
kardesım hayırlı ugurlu olsun fıyatın artık bı onemı yok sonucta bence sımdı yapman gereken ılk sey kapı kollarını nıkelaj kaplama veya govde rengıne boyatmak ayrıca tampon cıtalarınıda beyaza boyattır cok guzel olur bırde arka bagaj kapagının uzerıne spoıler taktır o sekılde cok daha yakısıklı olcak araban emın ol
Alıntı yapılan: sadaswardashga - 23 Kasım 2010, 21:38:56
zaten aÅıktım kullandıkça iice aÅık olmaya basladım..bir sorum olacak simdilik arabayı biraz devirli kullanıyorum redlineda vites deÄiÅtiriyorum bi süre böyle kullansam araca zarar verir mi?
İdeal vites deÄiÅtirme aralıÄı ,aracın maksimum torkunu verdiÄi devirle, maksimum beygir gücünü verdiÄi devirlerin arasıdır, yani golf4 1,6 102 bg için maks bg:5800 devirde, maks tork: 3800 devirde olduÄundan ideal verim için 3800- 5800 devirler arasıdır, AMA: bu devirde vites deÄiÅtirmek yakıtın çok harcanmasına sebep olduÄundan genelde 2000-3000 devir arasında deÄiÅtirilir.
Alıntı yapılan: ozgel_as - 24 Kasım 2010, 04:37:25
kardesım hayırlı ugurlu olsun fıyatın artık bı onemı yok sonucta bence sımdı yapman gereken ılk sey kapı kollarını nıkelaj kaplama veya govde rengıne boyatmak ayrıca tampon cıtalarınıda beyaza boyattır cok guzel olur bırde arka bagaj kapagının uzerıne spoıler taktır o sekılde cok daha yakısıklı olcak araban emın ol
redline diyince aklıma geldi. benim araç redline a gelince ga kesiyor gibi oluyor. aracım 99 model. 99 olanlarda kesici var mı?
bu arada vites deÄiÅtirme konusuna gelirsek. eÄer ekonomik kullanmak istersen arabayı 2000 devrin altında 3000 devrin üstünde kullanmamak gerek. çünkü 2000 devrin altında yakıt tam yanmadıÄı için sarfiyat artar dolayısıyla yakıt artar. 3000devrin üstünde kullanırsan brim zamanda tüketilen yakıt artaçaÄından yakıt artar.
Alıntı yapılan: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 20:32:50
bu arada vites deÄiÅtirme konusuna gelirsek. eÄer ekonomik kullanmak istersen arabayı 2000 devrin altında 3000 devrin üstünde kullanmamak gerek. çünkü 2000 devrin altında yakıt tam yanmadıÄı için sarfiyat artar dolayısıyla yakıt artar. 3000devrin üstünde kullanırsan brim zamanda tüketilen yakıt artaçaÄından yakıt artar.
amacım ekonomik kullanmak deÄil zaten..sadece o sesi seviyorum..
Alıntı yapılan: sadaswardashga - 24 Kasım 2010, 20:37:59
amacım ekonomik kullanmak deÄil zaten..sadece o sesi seviyorum..
redline da ga kesiyor mu senn araç? yukardaki sorumu görmedin sanırım.
benimki 6500 de ga kesiyor gibi oluyor. 7000-7500ü görmüyor yani. neden olabilir fikrinı var mı?
ArkadaÅlar bu devirlere kadar neden zorluyosunuz araçları, motor elinizde kalır bir süre sonra :t
Alıntı yapılan: maminci - 24 Kasım 2010, 20:51:58
ArkadaÅlar bu devirlere kadar neden zorluyosunuz araçları, motor elinizde kalır bir süre sonra :t
hocam ben normalde hiç zorlamam aracı Ama redline e gelince neler oluyor diye merak ettim denedim böyle oldu. hep bu merak zaten :bekleriz:
Alıntı yapılan: yesilkrt - 24 Kasım 2010, 20:44:27
benimki 6500 de ga kesiyor gibi oluyor. 7000-7500ü görmüyor yani. neden olabilir fikrinı var mı?
bılmıyorum hocam.benimki gaz kesmedi hiç redlineda.