Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf II => Konuyu başlatan: KARA_SEYTAN - 08 Kasım 2010, 22:19:46
-
merhaba arkadaşlar bende golf 2 gti 1.8 16v var araba ilk çalışırken zorlanıyor ateşleme yapmıyor distribütör ne zamn yapacagıda belli olmuyor 3 yada beş dakika ugrasmam gerekiyor çalıştıktan sonra rolantide dengesizlik oluyor ayagımı gazdan çekince dirtekt düşüyor stop ediyor bıldııgım her yere götürdüm bir çaresini bulamadım bana yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
-
oncelıkle hosgeldın,gecmıs olsun,aracın motoru hakkında bılgı verırsen daha ıyı yardımcı olur arkadaslar,(kodu gıbı,modelı gıbı) bıde carb. mu? yoksa k-jet mı?
-
selam 86 model 1.8 gti 16v kr motor k_jet
-
kardeşim bendede 87 gti 16v kr motor var aynı sorunlar bvendede vardı çok şükür bitirdim 05422534581 telefonum arayabilirsin 24 saat
-
ben istanbuldayım nasıl duzelttin sorunları arkadaşım
-
ısıtma bujilerinde sorun olabilirmi abilerim ????
-
Benzinli araçta ısıtma bujisi mi var ? :D :D
-
ısıtma bujilerinde sorun olabilirmi abilerim ????
burak fazla mı test çözüyorsun :D
-
evet nizam abi sorma, olaya uzak kalınca dizele de yoğunlaşınca neyse utandım :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ :-[
-
Motorun biyerden hava alıp almadığına bakın. BU sorun genelde Avans hortumlarından birisinde çıkma veya yırtılma olduğunda olur ama bu en basiti sorunlu bir parçada çıkabilir.
-
aynı sorun bendede vardı ya depoda pıslık var ya distribütör depoya bak gocuk falan varmı ben distribütör degıstırdım bıdaha olmadı :tamamdir
-
tüm yorumlarınız için sız degerli arkadaşlara çok tesekkur ederim sorunumuz şimdilik hallettik gibi
-
nasıl hallettın kardesım anlatırsan kısaca ,burdakı arkadaslarada yardımcı olmus olursun ;)
-
selam banada sitemızde denizlideki megadeth20
degerli arkadasım yardımcı oldu 2 ay gezdik ama hicbir usta bulamadı sorunu tum ustalar farklı seyler soyledi yok orası yok burası manifot cantasını benzın dahıtım beynının altıntakı cantayı dehiştirdik sorunu şimdilik cozduk ..