Selam ArkadaÅlar
SaÄ aynamı, sokaÄımıza üsturupsuz park eden bir clionun aynasına çakmak suretiyle kırdım. (sadece camı düÅtü, kırıldı) Eh hazır aynayı deÄiÅtirmiÅken sol ile eÅit boyda bir ayna bulabilir miyim? Küçük olması sorun deÄil ama, balkondan baktıÄımda sinir oluyorum :))
bulabilirsin, sanırım seat ve skoda nın bazı modellerinde saÄ sol eÅit.
ama küçük aynayla daha bir karizmatik duruyor golf bence :D
Alıntı yapılan: rbaydug - 13 Ekim 2010, 17:24:32
balkondan baktıÄımda sinir oluyorum :))
:o ehehe benim gibi biri daha.. :D
Ayna kapaÄını, ayna camını ve kapaÄın takıldıÄı plastik parçayı deÄiÅtirmen gerekir.
Alıntı yapılan: OffLineR - 13 Ekim 2010, 17:41:04
Ayna kapaÄını, ayna camını ve kapaÄın takıldıÄı plastik parçayı deÄiÅtirmen gerekir.
Bulunabiliyorsa deÄiÅtirmek sorun olmaz. Babam kaportacı :)) Halleder ...
Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 13 Ekim 2010, 17:30:33
bulabilirsin, sanırım seat ve skoda nın bazı modellerinde saÄ sol eÅit.
ama küçük aynayla daha bir karizmatik duruyor golf bence :D
Golf herÅeyiyle karizmatik be abi.. Ama iÅte biraz simetri hassasiyeti var bende... Gözüm takılıp duruyor. Tabii aynayı büyütünce demetevlerde daha çok ayna düÅürürüm heralde...
Bizim araçların saÄ aynası kullanıÅlı deÄil, dar bir alanı gösteriyo, ben yanaÅırken çamurluklar ne kadar yaklaÅmıŠgörmek için kelebek ayna taktım saÄa çok faydalı oluyo dar alanda manevra yaparken.
Alıntı yapılan: maminci - 13 Ekim 2010, 18:55:42
Bizim araçların saÄ aynası kullanıÅlı deÄil, dar bir alanı gösteriyo, ben yanaÅırken çamurluklar ne kadar yaklaÅmıŠgörmek için kelebek ayna taktım saÄa çok faydalı oluyo dar alanda manevra yaparken.
:tamamdir
hatırladıgım kadarıyla golf ıv ve 2000 kasa passatların aynası aynıydı . passatlarada makyaj kasa passatın aynalarını takıyorlardı . e o zaman golf ıv'e uyabılır makyaj kasa passat aynası ? guzel durur gıbıme gleıyor ama canlı gormek lazım
Alıntı yapılan: rbaydug - 13 Ekim 2010, 17:24:32
Selam ArkadaÅlar
SaÄ aynamı, sokaÄımıza üsturupsuz park eden bir clionun aynasına çakmak suretiyle kırdım. (sadece camı düÅtü, kırıldı) Eh hazır aynayı deÄiÅtirmiÅken sol ile eÅit boyda bir ayna bulabilir miyim? Küçük olması sorun deÄil ama, balkondan baktıÄımda sinir oluyorum :))
yalnız deÄilsin arkadaÅım ilk zamanlarda saÄ aynaya bakamıyodum rahatsızlıÄımdan. :-\
o zaman aynayı bulalım da, hepimiz deÄiÅtirelim :)
İngiltere'de saÄ ayna büyük doÄal olarak.
En pratiÄi 3 parçanın parça numarasını bulup buradan sipariÅ geçmek.
Ebay'de eÅit saÄ ayna Åeklinde satıÅlar da var.