Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: omer faruk - 01 Ekim 2010, 15:51:25
-
merhaba arkadaşlar 2003 golf 4 pasific aracım var aracıma sis lambası taktırmayı düşünüyorumda sis yerine uyuyomu yoksa ayrı bi işlem yapılıyomu yaptıran bilen varmı acaba?
-
tampondaki sis yerlerine takılıyo sis lamba seti alıyosunuz bir elektrikçiye gidiyosunuz size tesisat çekiyo oluyo :tamamdir
-
bende düşünüyorum ama yakışır mı yakışmaz mı emin değilim...
-
Yakışmaz :D
-
Yakışmaz :D
standart cevap oldu bu artık her sis farı konusun altında ;D :D
-
valla bende bır hevesle baglattım ama pekte guzel oldugunu soyleyemeyecegım...bu yuzden pek kullanmıyorum
-
golf'e sis farı mı olur ya. süs farı olur anca o
-
Bendeki gibi farin icine taktirabilirsiniz ama o isi yapacak, el emegi verecek ustayi nerden bulursunuz bilmem
-
güzel olmaz mı ya nesini beğenmedin bende olcakta kullanmıyıcam :D
-
bende senın gıbı dusunuyodum ama begenmedım yani..ole duruyor sımdı ..uzun zamandır hiç açmadım sisleri ama su gerçek yagmurlu ve sisli havalarda gerçekten görüş açısını arttırıyor bi buna faydası var ama gorsel olarak faydası yok...en azından ben boyle dusunuyorum kişiden kısıye degısır tabii zevk meselesi bu
-
ya bu sis lambasının düğmesini ayrı mı taktırayım yoksa parklara mı bağlatayım ne önerirsiniz? ???
-
Far anahtraınızı sisli far anahtarı ile değiştireceksiniz.
-
Far anahtarında sis farı diye bölüm var. Dışarı çekip çevrilen anahtar. Çeviriyorum bakıyorum değişiklik yok. sordum geçen ustaya bu arabada sis farı yok bunu niye koymuşlar diye. Öğrendim ki, sol arkada parkların altında bi tane kırmızı sis farı varmış. Diğerlerinden daha parlak yanıyomuş. Yeni öğrendim ;D
-
o var tabiki arka sis farı :)
-
İşte seninki tek çekimlik :D öndede olunca iki kademeli çekiyosun.İlk kademe ön sisler ikinci kademe arka sisler ;)