Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf II => Konuyu başlatan: 16HLK16 - 27 Eylül 2010, 01:00:06
-
1984 model 1.3 benzin + lpg
2001 türkiye trafik girişli
75500 kmde
motoru ve kaportası iyi durumda
yürüyeninde hiç bir sıkıntı yok
tamamen orjinal
Araçta yapılan yenilemeler ve değişikliler ;
Komple genel ön takım ( iç ve dış akslar , aks rulmanları , körükleri , rotlar , rot başları , rotiller , salıncak grubu , bujiler , balatalar vs .. )
4 adet lastik ve jant ( Yeni )
Lpg montajı ve 1 yıl garantisi ( yeni )
orjinal golf2 şanzumanı ( yeni )
Teyp ve ön arka kolonlar ( yeni )
Slimcer Egsoz ( yeni )
Ufak tefek yenilemeler....
Detaylı videosu linki tıklayınız ?
Tecrübeli Vw ' cilerin bilgilerinize arz olunur ....
http://img412.imageshack.us/flvplayer.swf?f=P18092010017
(http://img696.imageshack.us/img696/1849/24092010036.jpg)
By hlk16 (http://profile.imageshack.us/user/hlk16) at 2010-09-23
(http://img96.imageshack.us/img96/4215/21082010361.jpg)
By hlk16 (http://profile.imageshack.us/user/hlk16) at 2010-09-04
(http://img153.imageshack.us/img153/6659/02092010420.jpg)
By hlk16 (http://profile.imageshack.us/user/hlk16) at 2010-09-04
-
9000 eder
-
tek kapı olmasından dolayı 7000 9000 arası bir degere gider ama bizim fikrimiz yanıltıcı olabilir, nedeni sen bu paraları yazdıgında bu model arabaya bu para verilmez diyen senin sevkini kıracak çok insan gelip bakacak 6000 5000 verecekler
-
1,3 motor ve tek kapı istediği kadar toplu diri olsun 6,25 - 6,50 den yukarı müşteri çok zor. Anca hastası denk gelecekki oda artık şansa kalmış ha bugün çıkar ha yıllar sürer yüksek rakam için.
Daha geçen ay 86 model 1,6cc CL sini 6 bin e zor verdi arkadaş oda mecbur elinden hemen çıkarmak için.
-
1,3 motor ve tek kapı istediği kadar toplu diri olsun 6,25 - 6,50 den yukarı müşteri çok zor. Anca hastası denk gelecekki oda artık şansa kalmış ha bugün çıkar ha yıllar sürer yüksek rakam için.
Daha geçen ay 86 model 1,6cc CL sini 6 bin e zor verdi arkadaş oda mecbur elinden hemen çıkarmak için.
kesinlikle katılıyorum,1.3 Mk2 serinin en az talep gören aracı maalesef
-
ne yaptınız arkadaş :) benim 1.6 cl 89' u bırak 9000 i 6 aydır 7.500 e satamıyorum, :) tek kapı 1,3 ü 9.000 e nerde satılıyor ?? kim alıyor :) bu piyasada o araba 6.000 - 6.500 e giderse öp başına koy.
-
Bende de tek kapı 88 sunroof'lu otomatiği var.
C.tesi günü Topkapı da seyir halindeyken yanıma bir araç geldi, beğendiğini belirtti ve satarmısın dedi, teşekkür ettim, düşünmüyorum dedim ve oradan ayrıldım.
Birkaç dakika sonra yeşil kunduranın orada arkadan kornayla falan baktım yine geliyor aynı araç, yanındaki arkadaş da camdan kart uzatmış.
Satarsan bir yıl, iki yıl haberim olsun dedi kartı aldım, bastım gittim:)
Böyle bir durumda ne rakam söylenir ki bu arabalara?
Satsam ne alırım diye de düşünüyorum.
-
Bende de tek kapı 88 sunroof'lu otomatiği var.
C.tesi günü Topkapı da seyir halindeyken yanıma bir araç geldi, beğendiğini belirtti ve satarmısın dedi, teşekkür ettim, düşünmüyorum dedim ve oradan ayrıldım.
Birkaç dakika sonra yeşil kunduranın orada arkadan kornayla falan baktım yine geliyor aynı araç, yanındaki arkadaş da camdan kart uzatmış.
Satarsan bir yıl, iki yıl haberim olsun dedi kartı aldım, bastım gittim:)
Böyle bir durumda ne rakam söylenir ki bu arabalara?
Satsam ne alırım diye de düşünüyorum.
Sen rakamını kendin belirle sorana bırakırsan hacı murat fiyatı alırsın. GTI dada bütün yaz boyunca hep sileceğime telefon nolar kartlar bırakıldı yolda gören çevirdi durdurdu şimdi dizeli aldım gene aynı muhabbet ama fiyatı söyleyince laflar belli giderim tüp lü şahin alırım daha ucuz yani budurumda artık alıştım oyüzden kimseye kızmıyorum gidin alın diyorum zaten soranların çoğu gençler bide araba kendini gösteriyorsa atlıyolar hemen ama sinir olduğunla kalıyosun.
-
Şahsen ben ne kadar VW'ci olsam dahi Mk1 ve Mk2 aşığı olsam dahi 8000 1.3 LPG alıcağımda 1.8 GTI alırım daha iyi :p
-
ANLAŞILAN 7000 TL max değer olucak :) ben daha çok mk3 ile takas düşünüyorum veya satıp mk3 almayı düşünüyorum....
-
Her malın bir alıcısı vardır.Araba işi alırkende satarkende şans işidir.
Hayırlı satışlar.
-
sağol eyv. :)
-
kardesım bu nasıl ıstır benım aracımı bılen bılır sıteden arkadaslar bıle gelıyo bakmaya veya tel acıyorlar ben enson 9000dıyorum ama kımse den sesyok olsem vermıcem fıyat yanı ama durum bozuk satcam altı aydır aynı para sahınle doganla karıstırıyorlar bu arabayı en kafayı yedım nerdeyse s b arabalara para verıyorlar bızımkılere gelınce araba degılmıs gıbı bakıyorlar arkadas anlamadım gıttı
-
öyle bakanlar almasın bizim arabalarımızı zaten bilen bilir inş çıkar düzgün biri:)
-
öyle bakanlar almasın bizim arabalarımızı zaten bilen bilir inş çıkar düzgün biri:)
Heyst işte bu işi bilen baksın alsın :tamamdir
-
+1980 mk1 gtd
-
Bana da 5-6 tofaş sahibi denk gelmişti. Hepside Tofaş alacağıma böyle bişe alsaydım diyolar. ;D
-
Bana da 5-6 tofaş sahibi denk gelmişti. Hepside Tofaş alacağıma böyle bişe alsaydım diyolar. ;D
Bırakın VW yi ben tofaş yerine gider lada alırım o paralara hem konforlu hem daha iyi araçlar.
-
Vallahi ben onu bunu bilmem bizim araçlarımızı Tofaşla kıyaslamıyolarmı dalasım geliyo valla :bekleriz:
-
volkswagen(almandan şaşmayacaksın adamlar işi biliyor)
-
volkswagen(almandan şaşmayacaksın adamlar işi biliyor)
Aynen öyle, otomobilde almandan şaşmayacaksın. Hem motoru hem kasası sağlam.
-
Aynen oyle benim motor 1980 model mk1 im var motor açılmamış 217 binde ve 106 quick filan dinlemior ağzının payını veryor şuan bir ara ayarsızdı öksürüyordu ama şuan süper gti havası var bin içine git adamlar hakketen projeleri sağlam ama ben her zaman 1980 öncesinden zevk aldım 80 li yıllar cazip gelmedi hayattadada araçlardada 70 60 ların klasikleri bambaşka geliyor gözüme özellikle amerikanlar ozamanlarda bambaşka almanlarda süper bakalım daha ömrüm yeni başlıyor şuan elimdeki mk1 i adam edip bir garaja sokayım sonra belki bir amerikan yada t1 camper gelebilir :D oofff efkarlandım valla t1 diyinceee :tavkiss:
-
bencede tofaş kuş serisi alacagına Vw en iyisi... bilen bilir ...
-
Almanın üstüne tek amerikanı tanırım ama onlardada motor çok büyük. Bize fazla ağır gelir...
-
Alman üzerine araba tanımam Mafia arazi spor her modelde 10 numero :tamamdir
-
konuyu dağıtmak gibi olmasın, meraktan soruyorum sadece, satacağımdan değil. sizce 1991 mkII golf GT syncro ne eder? muadili yok malum satış sitelerinde.... klimalı, abs'li, mfa' lı, kaporta boya yok, 1800 cc 8v 230000 km de motor hiç yapılmadı, lpg yok... vs vs.
-
konuyu dağıtmak gibi olmasın, meraktan soruyorum sadece, satacağımdan değil. sizce 1991 mkII golf GT syncro ne eder? muadili yok malum satış sitelerinde.... klimalı, abs'li, mfa' lı, kaporta boya yok, 1800 cc 8v 230000 km de motor hiç yapılmadı, lpg yok... vs vs.
Satarsanda bana sormadan satma derim :) Bir 2 kasa gti almak niyetim var. 3 Sene sonra satsanda haber ver :D
-
Satarsanda bana sormadan satma derim :) Bir 2 kasa gti almak niyetim var. 3 Sene sonra satsanda haber ver :D
yalnız syncro mkII gti 'lardan daha vahşi >:D haberin olsun. 3 vakte kim öle kim kala :melek:
-
Way be o zaman ben benim arabayı 9750tl ye iyiki vermemişim.. Gecenlerde birkaç müşteri çıktı arabaya vermedim şimdi de sardım sarmaladım garaja çektim yaza kadar aradfa bi bakacam ve saklıyacağım:) Benim araba 88 mk2 jetta
-
yalnız syncro mkII gti 'lardan daha vahşi >:D haberin olsun. 3 vakte kim öle kim kala :melek:
Biliyorum onedenle istiyorum...
-
Araba alımıda satımı şans ve kısmet işi şahsen benim arkadaşlarım diyo senin araban kaç para ediyo bu bi gerçek 81 model olmasına rağmen canlı 9000 veren oldu ama satmıyorum niye ? Satsam ne alıcam Nette görüyoruz benim arabanın biraz daha modellisi 15000 isteyen var bazıları delirmiş diyo ama ben veririm çünkü hastasıyım kimileri arkadaşları arabayı sattığında ucuza gitmiş der ama araba alırkende çok istiyosun derler tamam pazarlık sünnettir ama fazlasına lüzum yok benc şahsen araba alıcak olsam kendi gözümde fiyat biçerim veriyon mu bu paraya kardeşim yok o zaman hayırlı satışlar ;)
-
sitede mk3 var mı satılık bari bilindik birinin arabasını alalım ...
-
sitede mk3 var mı satılık bari bilindik birinin arabasını alalım ...
Aranıyor bölümüne yaz benim bildiğim vardı birinde ama adını unuttum şimdi :-\