Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: erdalerdogan - 03 Eylül 2010, 11:21:28
-
arkadaşlar benim boranın jantları kapaklı değiştirmek istiyorum cıkma temiz orjinal bora jantı nerede bulurum fiyatları ne kadardır. birde benim araba 15 jant çelik jantlı boralar 16 mı oluyor? saygılar.
-
pasific jantları 15
comfortline 16 oluyor.
lastikleri değiştirmeyeceksen pasific jantı bak ;)
-
çok sağol kardeş.
-
birşey daha sorcam benim araba 2004 primeline 15 jant eğer ben 16 jant alsam arabanın kilometresi düzgün ölçer mi?
-
lastik ölçüsü doğruysa, yanlış ölçüm olmaz.
16 için 205/55/R16 ölçülerini kullanman gerekir.
-
bende aracımdan söktüğüm orjinal 15 jantlar var ..aracıda sattım jantlar boşta duruyor .....
-
lastik ölçüsü doğruysa, yanlış ölçüm olmaz.
16 için 205/55/R16 ölçülerini kullanman gerekir.
:tamamdir
-
16 orjinal hic hatasi olmayan Jant var elimde takim seklinde boranin orjinal janti ilgilenirsen yardimci olabilirim
-
golf pasificin jantlarınada bak yaksıyo boraya
-
elinde jant olan arkadaşlar hangi şehirdesiniz ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz. saygılar.
-
ankaradayım kardes pm den yazıyorum
-
elinde jant olan arkadaşlarımız varsa resimlerini koysun ki talip olan çıkabilir bende çıkma jant düşünüyorum uygun bi şey bulursam alırım :saygılar
-
bora -golf ve poloya orj. jant lastik takım (http://www.vwtr.net/forum/satilik/ynt-bora-golf-ve-poloya-orj-jant-lastik-takim-t14897.0.html)
buradan bakabilirsin.
-
arkadaşlar bişey sorcam benim jant 195/60/15 bu janta 195/55/15 lastik olurmu?
-
195x65x15 olması hazım.
Üstündeki lastikler ufak zaten.
-
peki bi sorun olurmu gerci kabaklamaya çok yaklaştı seneye değiştircektim 16 jant almayı düşünüyorum hani boranın kendi jantı varya ondan. ama geçen kış 2 tane vakumlu kışlık lastik almıştım onlar nolcak 16 jant alsam ona olurmu?
-
elinde jant olan arkadaşlar hangi şehirdesiniz ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz. saygılar.