Bu akÅam iftardan yarım saat kadar önce ilk kazamı yapmıŠbulunmaktayım. Kaskom maalesef yok. Ãnümde aniden duran minibüse çarptım. Firene refleks olarak hızlıca basdım ve ABS devreye girdi ama araba durmadı. KeÅke abs devreye girmeseydi.
Resimi ekte gönderiyorum ön tampon bayaÄı hasar aldı ve sol farın camı patladı ama içindeki herÅey calısıyor.
Sizce ne kadar masrafım olur. Fikirlerinizi bekliyorum. (http://img90.imageshack.us/img90/4868/78749241.jpg)
KAzasız belasız günler dilerim.
geçmiŠolsun allah beterinden saklasın.....mala gelsin
GeçmiŠolsun.
Ãok fazla bir Åey tutacaÄın ı sanmıyorum tahimini olarak ta rakam soylemek istemiyorum iyi geceler.
tampon tamiri yaptırırsın sıkıntı olmaz farda bulunur çıkma veya sıfır
malına gelsin sıkma canını olur böyle seyler, geçmiŠolsun tekrar
geçmiÅ olsun... nizamın dediÄi gibi... tamir çıkma filan ucuza halledilir..
Kimi 1 milyar dedi kimi 600 dedi canımı sıktılar.
İstanbulda bir yerde sadece 20 TL ye far camı buldum. içi boÅ. Benimkiler zaten çalıÅır vaziyette. DiÄerlerine bakıcaz artık.
500 ü geçmez ne varki senin araçta ??
sadece tampon ve far deÄilmi napmıŠonlar yahu çıkma orjinal alsan 500 ü gçmez kanımca.
çok geçmiÅ olsun. eÄer tampon haricinde boya ve kaporta iÅi yoksa çok tutmaz, tampon düzgün Åekilde onarılabilirsee ne ala! Onarılamazsa da tampon tasmircilerinde de çıkma tampon bulunabiliyor. Bununla geçmiÅ olsun, bir Åekilde hallolur. Mübarek günde yine ucuz atlatmıÅsın. VerilmiÅ veya verilecek sadakan varmıŠ:)
geçmiŠolsun öncelikle.
tabi bunlar iÅin görünen tarafları, iç tarafta hasar var mı
yani ön panelde bir sıkıntı varmı bakmak lazım, tampon sökülünce ortaya çıkar durumu.
tampondan önce sana tampon çıtası lazım gördüÄüm kadarıyla.
farın ayakları kırıksa hiç camla falan uÄraÅma, al bir tane çıkma far tak geç.
dedikleri gibi sıfır orjinal parça ile deÄiÅim olacaksa 1000 lira gibi tutar masrafı.
ama gerek yok
resimden gördüÄüm kadarıyla bir çıta ve far ile halledersin, birde boya masrafın olur. 500 ü geçmez kanımca ;)
çok gteçmiÅ olsun hakan kardeÅ sana biÅi olmadıysa sorun deÄil.umarın çarptıÄın arabada da hasar yoktur çünki suçlu sensin arkadan çarpmıssın.gördüÄün kadarıyla arabanda pekde biÅi yok200 bilemedin 300ü geçmez.tabi sıfırla deÄiÅtirmessen.en büyük kazan bu olur iÅallah tekrar geçmiÅ olsun.
kaput ayarı yapılcak tanpnu büyük ihtimal deÄiÅirler tırnakları tutucuları kırılmıÅa benziyor ön panjur ve kırılan far dÄiÅcek eÄer çamurluklar kaydıysa oynama yaptıysa onları tekraran ayarlarlar kapılara bakarlar kasma varma kaymıÅmı diye tanpon içi bar deÄiÅir yamulmuÅsa Allah birdaha göstermesin geçmiÅ oolsun
geçmiŠolsun.
geçmiŠolsun allah beterinden saklasın
KardeÅ geçmiÅ olsun, sende birÅey yoksa gerisi halledilir..
GeçmiŠolsun Allah beterinden korusun.
çok geçmiÅ olsun allah beterinden saklasın szie birÅey olmasında mal hallolur.
Ãok gecmiÅ olsun far olmasdıysa sakın sıfır almayın hem masraflı olur hemde diÄeriyle cok uyumsuz görünür biri eski biri yeni sırıtır. Benim aracıma da gecen gün arka köseden sürtüp kaçmıslar. tampon benimde boyanması gerekio. İnsanın canı sıkılıo aracnı sevince.
üstad geçmiŠolsun, Allah beterinden saklasın
Serhat KardeÅ iyi anlıyor bu iÅten.
Ãn panjurun ve ön panelin ayaklarında kırılmalar var. Ayrıca farın vidalandıÄı yerlerde yamulmalar var Fakat usta bunların hepsini plastik kaynakla düzeltirim dedi. Ben sadece ön tamponu alıcam. Cıkmacıdan 110 TL ye ön tamponu bandı ile birlikte buldum. Ayrıca far için de istanbuldan far camı buldum 18 TL'ye. İçindeki herÅey saÄlam çünkü. Tamponu boyamak için 100 TL diÄer iÅçilikler için ise 200 TL istediler. SaÄ Ã§amurlukta Serhat'ın dediÄi gibi bir kayma var saÄ kapı açılırken hafif sürtüyor. Henüz arabayı daha ustaya vermedim yarın vericem. Bugün de kullanırken klimanın çalıÅmadıÄını farkettim sanırım klima fanı çalıÅmıyor. Bakalım daha baÅka ne gibi masraflar çıkartacaklar.
Ãn paneli yaptırmayıp ta çıkmacıdan almamı önerir misiniz? Ãn panel çıkmacıda 90 TL.