Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf VI => Konuyu başlatan: Çiftelerli83 - 13 Ağustos 2010, 22:26:50

Başlık: SİYAH RENK ALINIR MI?
Gönderen: Çiftelerli83 - 13 Ağustos 2010, 22:26:50
Arkadaşlar 10 gün önce aldım arbamı ama zor zar tam 35 bayiyi aradım araç yoktu TÜRKİYE'de biryerde buldum onuda hemen aldım ama siyahtı istediğim renk ise gümüş gri renkti. Arkadaşlar müşteşar arabası gibi güzel duruyor ama , siyah renk araba müthiş toz topluyor hergün yıkamak gerekiyor her yağmur yağdığında araba kirleniyor ve tozu çok belli ediyor onun için metalik siyah renk GOLF VI alacak arkadaşlar almadan birkez daha düşünsünler diyorum...
Başlık: Ynt: SİYAH RENK ALINIR MI?
Gönderen: cyber34 - 13 Ağustos 2010, 22:33:39
Siyah güzeldir hayırlısı olsun
Gönderen: Çiftelerli83 - 13 Ağustos 2010, 22:42:31
Teşekkürler...Arkadaşlar darısı sizlerinde başına...
Gönderen: serhat - 13 Ağustos 2010, 23:18:09
hayırlı olsun kazasız belasız motor tipi donanım tipi hakkında bilgi verebilrmisiniz  ???
Gönderen: Çiftelerli83 - 14 Ağustos 2010, 12:08:14
Trendline 1.6 102 bg manuel vites (Standart Model Olan Araba)
Gönderen: seckin_Golf3 - 15 Ağustos 2010, 02:59:13
Siyah araba yıkadın mı kendini gösteriri ben burdayım diye ama kirli kaldımıda ben pisim diye bağrır :))
Gönderen: serhat - 17 Ağustos 2010, 00:08:56
varsın bağırsın mk6 tekrardan hayırlı olsun :)
Gönderen: manimelankolipisikoz - 02 Eylül 2010, 17:48:22
(http://img227.imageshack.us/img227/5883/big29913486kvv.jpg) (http://img227.imageshack.us/i/big29913486kvv.jpg/)

hayırlı olsun.Ben beyaz hastasıyım tavsiyede ederim.
Gönderen: 06onur - 16 Ekim 2010, 22:40:20
Siyah çok hoş duruyor ama kuş pisliği bile sıkıntı oluyor. Golf değil mi turkuaz olsa yine güzel. :saygılar
Gönderen: baki çelik - 16 Ekim 2010, 22:54:28
siyah olsun çamurdan olsun ben hep şirket aracı kulandığımdan ve bu arabalarda hep beyaz olduğundan bana beyazdan gına geldi  :saskin:
Gönderen: beyazbora - 16 Ekim 2010, 23:26:56
hayırlı olsun kazasız belasız motor tipi donanım tipi hakkında bilgi verebilrmisiniz  ???

:tamamdir
Gönderen: beyazbora - 16 Ekim 2010, 23:29:39
hayırlı olsun allah kaza bela ceza vermesin
siyahın karizmasıda başka oluyor kim ne derse desin biraz dikkatli kullanırsın
kapalı garajın varsa hiç problem değil
benim araba beyaz ama siyah olmasını tercih ederdim
Gönderen: cecoo - 17 Ekim 2010, 02:55:53
öncelikle hayırlı olsun
bende transporter bekliyorum hala bekliyorum Siyah rengi yoktu 140 hp olarak ve uzun şasi bir renk uğruna yaklasık 1.5 ay bekledım.ama ille de siyah dedim pazartesi plaka işlemleri yapılacak işte arac geldi bayii ye cuma günü.
siyah dediğin gibi sıkıntısı çok diğer renkler özellikle beyaza nazaran en ufak çiziği bile gösteriyor.
ama yaz aylarında o günein altında parlaması herşeye bedel :))
tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız arkadaşım.
Gönderen: Han - 17 Ekim 2010, 22:32:34
siyah tek geçerim yaz kış simsiyah giyinen biri olarak hatta siyah ayakkabım yokken yazın siyah harley davidson larımı giyen biri olarak zordur bakımı lakin siyah araba bambaşkadadır yeşil golfümü siyaha boyatacağım yakın zmanda :D  :tavkiss:
Gönderen: Çiftelerli83 - 28 Ekim 2010, 15:49:41
Teşekkürler arkadaşlar düşüncelerinizi paylaştığınız için..
Gönderen: ReDDeviL - 20 Kasım 2010, 17:56:20
Azicik zahmet ve farklilik diyorum  ;D hayirli olsun araciniz bence gayet guzel
Gönderen: s7582 - 30 Aralık 2010, 12:39:48
alacak olan arkadaşlara beyaz tavsiye ederim eğer yaşadığınız şehirde fazla toz zerrecikleri yoksa 1yıkamayla 3-4gün idare edebilirsiniz.
Gönderen: Han - 21 Şubat 2011, 04:26:56
kir toz olmasın derseniz metalik gri tavsiyedir corsa vardı metalik gri ayda bir keyfe keder yıkatıyordum.
Siyah her zaman 4 ever
Gönderen: nohackmove - 01 Nisan 2011, 04:39:17
kazasız belasız günlerde kullanırsın inş.
Bizimkinin renginden iyidir siyah çok yakışıo peder illa RESİF Mavi diye tutturmuştu. ben hiç beğenmedim.
http://img13.imageshack.us/img13/8792/volkswagenfrontwatersth.jpg
Gönderen: odyseuss - 30 Temmuz 2011, 17:07:26
hayırlı uğurlu olsun, Allah kazası belasız keyifli sürüşler nasip etsin. :)

Yeni golflerde siyah renk ben beğenmiyorum. Kirlenmesi sorun değil. Temizlemekten zevk almak önemli  ;)
Siyah rengin bu aracın hatlarını gömdüğünü düşünüyorum. Gümüş gri veya beyaz daha bir gösteriyor gibime geliyor.
Gönderen: odyseuss - 15 Kasım 2011, 14:35:11
Siyah renk zordur ama ondan daha karizmatik ve dikkat çekici bir renk olamaz.  ;)
Gönderen: o.bilge - 17 Kasım 2011, 02:41:42
siyah, ah siyahh... ben de onun büyüsüne kapılıp siyah aldım. galerideyken dürttü şeytan, git al ulan şu siyah olanı diye, gittim aldım. kırmızı vardı gönlümde ama, geçti artık. memnunum şimdilik bir sıkıntı yok, inşallah olmaz da.

tavsiyem, boya korumanı eksik etme. bu güneş yanığı falan olaylarına karşı dikkatli ol. adam gibi yerde yaptır korumanı da. o zaman makam arabası gibi bir aracın olur.
Gönderen: ReDDeviL - 17 Kasım 2011, 22:22:21
siyah, ah siyahh... ben de onun büyüsüne kapılıp siyah aldım. galerideyken dürttü şeytan, git al ulan şu siyah olanı diye, gittim aldım. kırmızı vardı gönlümde ama, geçti artık. memnunum şimdilik bir sıkıntı yok, inşallah olmaz da.

tavsiyem, boya korumanı eksik etme. bu güneş yanığı falan olaylarına karşı dikkatli ol. adam gibi yerde yaptır korumanı da. o zaman makam arabası gibi bir aracın olur.
Boya koruma ne kadar tuttu ?
Gönderen: o.bilge - 17 Kasım 2011, 22:23:23
Boya koruma ne kadar tuttu ?
hediye
Gönderen: ReDDeviL - 17 Kasım 2011, 22:24:08
hediye
Bizede koltuk koruma vermişlerdi ziebartta , ama boya koruma mantıklı.
Gönderen: o.bilge - 17 Kasım 2011, 22:27:40
Bizede koltuk koruma vermişlerdi ziebartta , ama boya koruma mantıklı.
bilmiyorum nerde yaptılar. Alt katı servisti galerinin kesin orda kendileri yapmıştır :D
Gönderen: ReDDeviL - 17 Kasım 2011, 22:28:19
bilmiyorum nerde yaptılar. Alt katı servisti galerinin kesin orda kendileri yapmıştır :D
:)
Gönderen: ECU38 - 18 Kasım 2011, 08:15:11
en güzeli gümüş gri. ne kir ne yıkatma her zaman tertemiz. siyah bakımı zor ama klas durur temiz ise. hayırlı olsun güle güle kullanın.
Gönderen: o.bilge - 18 Kasım 2011, 13:09:53
en güzeli gümüş gri. ne kir ne yıkatma her zaman tertemiz. siyah bakımı zor ama klas durur temiz ise. hayırlı olsun güle güle kullanın.
+1

gri de çok çok fazla var yahu. mesela bu yeni poloda da herkeste beyaz var. gittim siyahını aldım :D
Gönderen: ReDDeviL - 19 Kasım 2011, 16:47:58
+1

gri de çok çok fazla var yahu. mesela bu yeni poloda da herkeste beyaz var. gittim siyahını aldım :D
Kırmızı çok az görüyorum ben ama dediğin gibi en çok beyaz var
Gönderen: o.bilge - 20 Kasım 2011, 00:07:51
Kırmızı çok az görüyorum ben ama dediğin gibi en çok beyaz var
ah o kırmızısı süper abi bir arabaya bu kadar mı yakışır. 1 ferrari 2 polo :D bunu da sana söylememem gerek herhalde boşuna ReDDeviL koymamışsındır nicki :D
Gönderen: ReDDeviL - 20 Kasım 2011, 11:43:20
ah o kırmızısı süper abi bir arabaya bu kadar mı yakışır. 1 ferrari 2 polo :D bunu da sana söylememem gerek herhalde boşuna ReDDeviL koymamışsındır nicki :D
Orası öyle benim arbanın kırmızısı aşırı ilgi çekiyordu gtiiğim yerlerde zaten o yüzden o kadar şey başına geldiya o konuyu okursan eğer başıma gelenleri sürekli okursun çok nazar değiyordu '' o kadar yanyana aracın içinde bir benim aracın ön cam paramparça olmuştu buz düşmüştü , gece park halindeyken sitedeki volvolardan biri durduk yere kayarak yandan çarptı falan , lastik bir keresinde 3 4 yerden çivi girmiş ters , o kadar bakışı toplamakda iyi değil , siyah da kimse umursamıyor iyi oldu böyle  :D
Gönderen: o.bilge - 20 Kasım 2011, 23:18:17
Orası öyle benim arbanın kırmızısı aşırı ilgi çekiyordu gtiiğim yerlerde zaten o yüzden o kadar şey başına geldiya o konuyu okursan eğer başıma gelenleri sürekli okursun çok nazar değiyordu '' o kadar yanyana aracın içinde bir benim aracın ön cam paramparça olmuştu buz düşmüştü , gece park halindeyken sitedeki volvolardan biri durduk yere kayarak yandan çarptı falan , lastik bir keresinde 3 4 yerden çivi girmiş ters , o kadar bakışı toplamakda iyi değil , siyah da kimse umursamıyor iyi oldu böyle  :D
kara kara gezeriz devrem :D
Gönderen: ReDDeviL - 20 Kasım 2011, 23:53:46
kara kara gezeriz devrem :D
Aynen de herzaman ki gibi ayrıcalıgı mı koyucam siyah olmasına rağmen güzel projem var nokta olucak  inş. bakalım.. Aslında işini bilene her renk araba farketmez sonrada nazar değiyor işte  ;D
Gönderen: o.bilge - 21 Kasım 2011, 00:03:23
Aynen de herzaman ki gibi ayrıcalıgı mı koyucam siyah olmasına rağmen güzel projem var nokta olucak  inş. bakalım.. Aslında işini bilene her renk araba farketmez sonrada nazar değiyor işte  ;D
boya koruma çektin mi? bekliyorum projelerini
Gönderen: ReDDeviL - 21 Kasım 2011, 00:15:59
boya koruma çektin mi? bekliyorum projelerini
Yok çektirmedim daha
Gönderen: leoni42 - 08 Aralık 2011, 23:39:32
anlaşılan ben yanlış reng tercih etmişim. fırtına gri. ne yapalım o kadar bayiiyi aradım ikram yapan olmayınca bizde fırtına gri aldık.