Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: laik81 - 29 Temmuz 2010, 15:11:46
-
Arkadaşlar Konuyu paylaşım için açtım...
Bu aparatları almadan evvel epey araştırmıştım netten... salt çoğunluğun memnuniyeti doğrultusunda almaya kararverdim...
ilk 2000 km için tasarruf bekelemeyin diyor yetkilis satıcı ama çekiş arttışı hissedilir ölçüde gerçekleşti...
Şimdi zamanla test edicem...
-
Hocam sende ne bulsan alıyorsun. daha Nanocharger olayını çözüme bağlayamadıkki?
-
Nano charger ı da taktık sonunda... :) evet kesinlikle bu da iyi oldu... dedikleri gibi özellikle kalkışlardaki tepki ve hızlanma oldukça hissedilir... ama bakalım ilerleyen zamanlarda kötü bir gelişme olacakmı? :)
-
nerde takdırdın kaça maal oldu ::) ;D
-
Nano charger ı da taktık sonunda... :) evet kesinlikle bu da iyi oldu... dedikleri gibi özellikle kalkışlardaki tepki ve hızlanma oldukça hissedilir... ama bakalım ilerleyen zamanlarda kötü bir gelişme olacakmı? :)
takılırken bir kaç resim çekseniz ne olurdu bilgi sahibi olurduk ? degerleri bekliyoruz
-
Arkadaşlar herhangi bir ustada yapabiliyor bu işi, zor bi yanı yok... motorun hem fren hem motora giren (hava filtesinden gelen hava değil) ufak bi boru tesisatı vardır... orata T şeklinde ek yapılıyor yani araya NC eklenmiş oluyor... En kısa zamanda Fotolarını yükleyecem.. :)
-
Arkadaşlar herhangi bir ustada yapabiliyor bu işi, zor bi yanı yok... motorun hem fren hem motora giren (hava filtesinden gelen hava değil) ufak bi boru tesisatı vardır... orata T şeklinde ek yapılıyor yani araya NC eklenmiş oluyor... En kısa zamanda Fotolarını yükleyecem.. :)
slm. golf ıv de bende böyle bir konu açmıştım yakıt/performans cihazı kullanan varmı diye ama direkt olarak NC taktıran birinden cevap alamadım. bende fotoları sonuçları en ksa zamanda bekliyorum. tşk...
-
<Konuyu açan arkadaş kayıplarda biraz daha bekliycez herhalde:))
-
kesinlikle merak içinde bekliyorum bekliyorum bende :D bende düşük yakıt yüksek performans isteyenlerdenim çünkü :D
-
Ekoyak Yakıt Tasarruf Aparatları bu nedir arkada$lar hicbi fikrim yok netten ara$tirabilirdim ama once burada sormak istedim uygulayan arkada$lar yada fikri olanlar anlatabilirmi diesellerede olurmu vs vs ? yada hangi araclar olmaz.
-
Ekonomi sol ayağınızın altında.. Bunların hepsi yalan. Bazen LPG'ye bile kuşkuyla bakıyorum.
-
boş verin o kitleri alayı yalan metin ustanın dediği gibi sağ ayak bileği bu olaya çare :D
-
boş verin o kitleri alayı yalan metin ustanın dediği gibi sağ ayak bileği bu olaya çare :D
Hocam senin profil resmin herşeyi özetliyor aslında:)
-
Hocam senin profil resmin herşeyi özetliyor aslında:)
tepki olarak en iyi resim aslın herkes profiline uygulasa face bile var
-
ben bu aparatı kendim yaptım :)
bir depoda ya 20 km fark etti yada ben kendime 20 km tasarruf yaptıracak kadar mukayet oldum :)
aynı anda bor katkısıda atmıştım... lpg iile devamlı 350 km aynı yolda aynı şartlarda yapıyordum ilk başlarda 365-370 km gitti daha sonraları 410 km de yaptığım oldu...
ama bir etkene de deyinmem gerekiyor istasyonda ki pompanın basıncı fazla olur ise daha fazla dolduruyor..litre olarak hesapladığımda lpg de 100 km de 7,9 litreye kadar düşmüştü..
bilmiyorum belki hiç bir ekstra işlem yapmadan bu değerleri görende vardır...
-
aslinda yaptirmayi direk olarak du$unmedim veya boyle bir parcayi taktirmayi. zaten a$iri olur benim araca diye du$unuyorum heleki bu ki$ $artlarinda araci zor zaptediyorum cildiriyor resmen.ama merak edip bilgi edinmek istiyorum.
asil istedigim $ey aracim tdi yani diesel aracta egzosttan guzel bi ses duymak dumpvalfblowoff vs istemiyorum turboya ilave parcalara gerek duymadan yani cüf sesi duymak istemiyorum ama a$$a yukari abarti olmayan ama biraz tok bi ses nasil elde ebilirim. yeni bi ba$likta sormak lazim esasinda. performans beklemiyorum sadece cok bagirmayan ama hafifte olsa ses cikaran bi ses :/ anlayanlardan bir$eyler kapmak lazim
-
nizam kardes zahmet olmassa arabanın resmini bi yüklermisin bakayım senin jantlara benzer bi jant almak istiyorumda durusuna bakacam ;)
-
nizam kardes zahmet olmassa arabanın resmini bi yüklermisin bakayım senin jantlara benzer bi jant almak istiyorumda durusuna bakacam ;)
otomobil bölümnde var hangi janttan bahsediyorsun üstünde olanları satmayı düşünüyorum zaten
-
hala mı tasarruf aparatı?içini açın bi bakın bence
-
nakres bi kaç foto atabilirmisin? bir de araçta performans değiştimi?
-
Ya bırakın bu işleri hepsi yalan dolan. Yok aracın emme sinden takıldı yok frene giden borudan hava alındı. Hepsi para tuzağı en kıralıda öyle. Kral ım diyeni okadar idda ediyor ama üretici kabul etmiyor.. Yakıt tasarrufu sizin elinizde. Araba kullanmayı öğrenmek önemli başta. Prensip edinmek lazım aracın gaz yemesini hangi devirde vites değişitirlimesini bunları başta kullanıcı standartlaştırması lazım. Elin gavuru TUV zamanı geldimi ödü patlıyor bizde TUV zamanı geldimi yola devam gene..
En basiti enişte bir Ford scorpionla anlmanyadan geldi 16v 2000cc makina almanyadan full yüklü araçla hesap yaptık kaç litre yakmış ortalama diye 6 litre tüketmiş ortalama. TR Halamlarda var aynı motora sahip sierra 10litre tüketiyor araç. Neden almanyadaki fabrika standartlarında bakım onarım görüyor TR deki ise hangi ustanın ne yaptığı belli olmayan tamiratlarla..