Volkswagen Türkiye

Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: nizam - 28 Temmuz 2010, 10:23:44

Başlık: Satılık veya Takaslı Vauxhall Vectra B
Gönderen: nizam - 28 Temmuz 2010, 10:23:44
Gerekli açklamalar ilanda mevcut, arabadan memnunum ( yakıtı,gidişi,yol tutusu ) sadece eşim kullanırken zorlanıyor ist. trafiğinde...

Opel / Vectra / 2.0 DTI GL / Opel ( Vauxhall ) Vectra B 1998 2.0 Turbo Dizel sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-vectra-opel-vauxhall-vectra-b-1998-2-0-turbo-dizel-28842549/detay)
Başlık: Ynt: Satılık veya Takaslı Vauxhall Vectra B
Gönderen: Ouzoo - 28 Temmuz 2010, 10:36:08
Hayırlı satışlar Nizamım.Binici adama çok güzel bi seçenek..Aslında Abdulah abiye (barthez) cuk olur :)
Gönderen: nizam - 28 Temmuz 2010, 10:42:26
Hayırlı satışlar Nizamım.Binici adama çok güzel bi seçenek..Aslında Abdulah abiye (barthez) cuk olur :)

evet ama kısmet bende memnunum arabadan sehir içi km 190 ile 195 kurus sehir dısı 150 krs bagaj oda salon tarzı :D
Gönderen: barthez - 28 Temmuz 2010, 11:04:47
uşaklar kafamı bulandırmayın araba alma işini kışın kar yağdığı zamana erteledim dizel araba bana olmuyor adapazarında lpg' nin litresini
1,68 tl satıyorlar o yüzden forever lpg ama nizam kardeşimin araba güzel sedatla ikisi bayağı emek verdi nizam benim arabayı düşünürseniz
pazarlıksız 6.500 tl ye vericem o da sana özel sana hayırlı satışlar dilerim kardeşim. ;)
Gönderen: nizam - 28 Temmuz 2010, 11:13:50
abdullah abi dileklerin için sağolasın, aracın dizel olsa hiç sormana gerek kalmazdı, lpg ile ugrasmayı sevmiyorum abi dizele alıstık dizelden başkası yalan bize :D
Gönderen: barthez - 28 Temmuz 2010, 11:35:23
canın sağolsun kardeşim allah gönlüne göre versin sana tavsiyem iş durumunu biraz daha netleştir
hemen borcun harcın altına girme
Gönderen: burak.akın - 28 Temmuz 2010, 12:12:29
abdullah abi dileklerin için sağolasın, aracın dizel olsa hiç sormana gerek kalmazdı, lpg ile ugrasmayı sevmiyorum abi dizele alıstık dizelden başkası yalan bize :D

aynen olmaz böle bişi ya benzinli kullanamam.. o tıkırtıyı duymadan olmuyo :D
Gönderen: nizam - 28 Temmuz 2010, 12:28:29
canın sağolsun kardeşim allah gönlüne göre versin sana tavsiyem iş durumunu biraz daha netleştir
hemen borcun harcın altına girme

ufak bir mebla ile bu olayı halletmek istiyorum yoksa benim borç altına girerek iş yaptıgım pek görülmez yaş tahtaya basmam abi sağolasın
Gönderen: nizam - 18 Ağustos 2010, 09:58:12
iki gündür bir ile anlasmaya çalısıyorduk olmadı 11500 verecek arabam yok

GÜNCEL
Gönderen: nizam - 27 Ağustos 2010, 16:11:46
Güncel
Gönderen: ALPER. - 27 Ağustos 2010, 16:18:18
hayırlı satışlar nizam :) yeni araç olarak ne düşünüyorsun?
Gönderen: nizam - 27 Ağustos 2010, 16:24:29
hayırlı satışlar nizam :) yeni araç olarak ne düşünüyorsun?

su golf IV 1.6 olsa keşke ama yok

valla abi biraz daha ufak ve dizel olursa farketmez
 eşim kullanıyor arabayı burada öküz çok sıkıstırıyorlar kaza yapacak diye korkuyorum eşim limuzin kullanır gibi oluyor :D
Gönderen: ALPER. - 27 Ağustos 2010, 16:26:23
kolay gelsin abi, satmak da almak da zor iş, Allah önce hayırlı alıcı-satıcı versin sonrada sabır  ;D
Gönderen: nizam - 27 Ağustos 2010, 16:29:47
kolay gelsin abi, satmak da almak da zor iş, Allah önce hayırlı alıcı-satıcı versin sonrada sabır  ;D

aynen ilanı okuduysan sitem dolu bir ilan :D alıcısı çok ama mezarcı çok

2.0 dizel ile 2.0 benzinli vectrayı bir tutan bir anlayıs ile karsı karsıya kalıyorum
Gönderen: ALPER. - 27 Ağustos 2010, 16:38:08
valla internet ortamında araba satmak çıktı, herkes galerici kesildi, ölücü çok, elmayla armutu karşılaştırıp duruyorlar o yüzden seni çok iyi anlıyorum...

daha yeni2004 model  otomatik vites, orjinal 70bin km, comfortline metalik mavi borasını sattık kuzenimin, sağ arka çamurlukta ufacık bi lokal boyası vardı, acil nakit ihtiyacı olmasa 23den aşağı gitmeyecek bir araçtı, sırf sahibindendeki ölücülere kızıp galericiye gitti, en azından adamların işi bu, sonradan olma değil dedi, yapma dedim, 21bucuga verdi
Gönderen: nizam - 27 Ağustos 2010, 16:39:43
valla internet ortamında araba satmak çıktı, herkes galerici kesildi, ölücü çok, elmayla armutu karşılaştırıp duruyorlar o yüzden seni çok iyi anlıyorum...

daha yeni2004 model  otomatik vites, orjinal 70bin km, comfortline metalik mavi borasını sattık kuzenimin, sağ arka çamurlukta ufacık bi lokal boyası vardı, acil nakit ihtiyacı olmasa 23den aşağı gitmeyecek bir araçtı, sırf sahibindendeki ölücülere kızıp galericiye gitti, en azından adamların işi bu, sonradan olma değil dedi, yapma dedim, 21bucuga verdi

al buradan yak aracı sadece ben  kullansam umrumda bile değil ama sıkıntı benden öte :D
Gönderen: ALPER. - 27 Ağustos 2010, 16:46:22
 >:( inşallah kafana böre bir fiyata satarsın, kafana göre de bi araba alırsın hoca, satmamak üzere  >:D
Gönderen: R-Line - 27 Ağustos 2010, 16:55:36
su golf IV 1.6 olsa keşke ama yok

valla abi biraz daha ufak ve dizel olursa farketmez
 eşim kullanıyor arabayı burada öküz çok sıkıstırıyorlar kaza yapacak diye korkuyorum eşim limuzin kullanır gibi oluyor :D

1.9 TDI golflere bak Nizamın, yaştan dolayı vergileride düştü
sen dizelcisin ömürlük olur o araç sana valla.
bende bakıyorum ama GTI tadında TDI. hanımdan veto yemezsek  :D
Gönderen: nizam - 27 Ağustos 2010, 16:55:53
>:( inşallah kafana böre bir fiyata satarsın, kafana göre de bi araba alırsın hoca, satmamak üzere  >:D

kısmet imkanım olursa satmamak üzere bişiler var aklımda

" yeniler gelip geçicidir,eskiler ise bâki "
Gönderen: nizam - 27 Ağustos 2010, 16:56:54
1.9 TDI golflere bak Nizamın, yaştan dolayı vergileride düştü
sen dizelcisin ömürlük olur o araç sana valla.
bende bakıyorum ama GTI tadında TDI. hanımdan veto yemezsek  :D

yemezsin :D olayın içinde mk4 var :D merak etme
Gönderen: R-Line - 27 Ağustos 2010, 17:07:31
bundan biraz daha az yakacak diyince olumlu bakıyorda, biraz daha hızlı diyince konu kapanıyor.
hanım ikna olsa da istediğim araç sınırlı var, anlayacağın zor ama imkansız değil  :D
Gönderen: nizam - 27 Ağustos 2010, 17:13:36
bundan biraz daha az yakacak diyince olumlu bakıyorda, biraz daha hızlı diyince konu kapanıyor.
hanım ikna olsa da istediğim araç sınırlı var, anlayacağın zor ama imkansız değil  :D

110 mu 130 mu arıyorsun, az yakıyor derken yazılanlara baktım  200 kurustan az göremezsin, ben bile 190 kurus görüyorum uzun yolda 150 kuruss
Gönderen: R-Line - 27 Ağustos 2010, 17:25:21
şehirdışı ortalaması 4 lt civarı bunların, kaçlık olduğu pek farketmiyor
ama 130luk farklı gidiyor üstelik 6 ileri, gönül 150 lik ister ama güzel ülkeme çok gördüler bu motoru.  :'(
Gönderen: nizam - 18 Nisan 2011, 10:22:30
SATILDI