Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: quadro - 22 Temmuz 2010, 14:36:46

Başlık: Golf 1 panjur ve far yerine golf 2 panjur ve far takımı olur mu?
Gönderen: quadro - 22 Temmuz 2010, 14:36:46
Merhaba arkadaşlar,
Bende 1979 model çift farlı golf1 var. Vizeye girdim farlar zayıf ve biri kırık olduğu için geçmedi. Panjur da pek iyi durumda değil. Denizlideyim, parçacılara baktım sadece golf2 panjuru ve far takımı getirtebileceklerini uyup uymayacağını denemek gerektiğini fakat uymaz ise geri alamayacaklarını söylediler.
Aranızda golf1 e golf2 panjur ve far takan oldu mu? oldu ise araçta kesme biçme gerekiyor mu? Bi fikir verebilirseniz çok makbul olacak.. vize bekliyor vaktim sınırlı...
Şimdiden teşekkürler..
Başlık: Ynt: Golf 1 panjur ve far yerine golf 2 panjur ve far takımı olur mu?
Gönderen: nizam - 22 Temmuz 2010, 14:40:21
e12 arattır hocam erdin arkadasın elinde olacak yardımcı olur mk2 nin panjuru işlemle oturur yapamazlarsa üzülürsün

hatta buldum burayı tıkla  ceptende ulasabilirsin

VW golf MK1 - MK2 - MK3 - MK4 - MK5 - jetta - polo -(...SÜREKLİ GÜNCEL..) page 27 (http://www.vwtr.net/forum/satilik/vw-golf-mk1-mk2-mk3-mk4-mk5-jetta-polo-surekli-guncel-t14387.390.html;topicseen)
Gönderen: e12 - 22 Temmuz 2010, 15:42:27
e12 arattır hocam erdin arkadasın elinde olacak yardımcı olur mk2 nin panjuru işlemle oturur yapamazlarsa üzülürsün

hatta buldum burayı tıkla  ceptende ulasabilirsin

VW golf MK1 - MK2 - MK3 - MK4 - MK5 - jetta - polo -(...SÜREKLİ GÜNCEL..) page 27 (http://www.vwtr.net/forum/satilik/vw-golf-mk1-mk2-mk3-mk4-mk5-jetta-polo-surekli-guncel-t14387.390.html;topicseen)
:tamamdir :sevgi: :sevgi:
Gönderen: quadro - 22 Temmuz 2010, 19:05:32
Arkadaşlar özelden mesaj yazamıyorum sistem bi sorun var diyor. telefon yada mail belirtirseniz size ulaşabileceğim..
Gönderen: escocem - 22 Temmuz 2010, 23:53:36
mk2 panjuru mk1 oanjurundan 5 cm daha dardır arkadaşım..panjuru esin ticaret diye arat forumdan ara göndersinler adresine boş yere kes biç uğraşmana değmez aracın kendi parçası varken..
Gönderen: megadeth20 - 23 Temmuz 2010, 07:50:19
hemşerim( [email protected]  ) ekle görüşelim
Gönderen: quadro - 23 Temmuz 2010, 10:26:51
Arkadaşlar, çift farlı golf1 panjuru yerine tek farlı golf1 panjuru taksam olur mu?
megadeth OK..
Gönderen: GolfMk1Diesel - 23 Temmuz 2010, 10:36:12
Ustam elimde golf 1 farı var sıfır.

[email protected] eklersen görüşebiliriz.. :tamamdir
Gönderen: quadro - 23 Temmuz 2010, 10:42:12
sabahleyin ekledim bekliyorum
 inanc32
Gönderen: quadro - 23 Temmuz 2010, 11:19:12
arkadaşlar,,
golf1 çift far ve panjur yerine tek farlı panjur buldum arabaya tek farlı panjur taksam yerine işlemsiz uyar mı?
Gönderen: Mk1GTI - 23 Temmuz 2010, 11:25:36
İstediğin gibi takabilirsin ister tek ister çift.. Bende her ikiside var canım sıkıldıkça değiştiriyorum :)  Bizim panjurlar 3 parçadır 2 si farların etrafı için 1 i orta büyük kısım..
Gönderen: quadro - 23 Temmuz 2010, 11:40:18
ilgilenen herkese çok teşekkürler... çok faydalı oldunuz sağolun arkadaşlar..
Gönderen: braveheart53 - 23 Temmuz 2010, 13:30:43
İstediğin gibi takabilirsin ister tek ister çift.. Bende her ikiside var canım sıkıldıkça değiştiriyorum :)  Bizim panjurlar 3 parçadır 2 si farların etrafı için 1 i orta büyük kısım..
erşan abi şimdi fark ettim harbiden de 2 çeşit panjur kullanıyomuşsun :D :D :D
Gönderen: Mk1GTI - 23 Temmuz 2010, 18:41:15
 :) :) Avatarımda çift far Alt barda tek far :D :D Ama şu var çift fardaki o Hella lar çok fena uzunları yaktımı karşımda kısa hüzmeye düşmeyecek araba tanımıyorum tabi ön camını komple high black yapmadıysa :D :D
Gönderen: halilom - 23 Temmuz 2010, 18:42:36
ben çok önceden fark etmiştim valla bakmakla görmek arasında çok fark vardır unutmamak gerek :saygılar
Gönderen: braveheart53 - 23 Temmuz 2010, 22:57:52
:) :) Avatarımda çift far Alt barda tek far :D :D Ama şu var çift fardaki o Hella lar çok fena uzunları yaktımı karşımda kısa hüzmeye düşmeyecek araba tanımıyorum tabi ön camını komple high black yapmadıysa :D :D
erşan abi bence tek far en güzeli. çift farı ben fazla yakıştıramıyorum şahsen ön panjurdaki sadeliği bozuyomuş gibi görüyorum.
Gönderen: Mk1GTI - 23 Temmuz 2010, 23:15:03
Tek farda bana çok şirin geliyor böle cimcime gibi oluyor crom tamponla. Diyomya her ikiside var hangisi hoşuma giderse onu takıyom.. Tamamen melankolik :D
Gönderen: quadro - 25 Temmuz 2010, 14:04:28
o krom tamponu nerden buldun Mk1GTI? Hakkaten çok harika duruyor..
Gönderen: Mk1GTI - 25 Temmuz 2010, 15:08:36
Valla artık TR bulmak çok zor kaldıki yurt dışında bile zahmetli olmaya başladı ebay.de de 600€ lara kadar fiyatları çıkmaya başladı.. Bende bu gidişle söküp ebay da satacam bunları sanırım :D :D
Gönderen: braveheart53 - 25 Temmuz 2010, 16:27:33
erşan abi senin ev nerede idi  ;D bi uğrayıp onu söküp nakite çevireyim  ;D
Gönderen: Mk1GTI - 25 Temmuz 2010, 19:28:16
erşan abi senin ev nerede idi  ;D bi uğrayıp onu söküp nakite çevireyim  ;D

İşte son satırlarımda bu yüzden satıcam dedim yoksa birileri uçurcak kalcaz tamponsuz :D :D
Gönderen: braveheart53 - 25 Temmuz 2010, 21:23:18
İşte son satırlarımda bu yüzden satıcam dedim yoksa birileri uçurcak kalcaz tamponsuz :D :D
erşan abi normalde hani haberlerde çok duyduk lastik jant söküp arabayı takoza alan hırsızları da bu bir ilk olacak ;D manşet de şu: gene bir ilk gene türkiye ilk kez bir aracın tamponu çalındı sayın seyirciler evet yanlış duyadınız, jant yada lastik yada cd çalar değil tampon  ;D ;D
Gönderen: Mk1GTI - 25 Temmuz 2010, 22:36:35
Erman ağzını hayıra pantolonunu bayıra demişler sus bakem  :bekleriz: ;D ;D ;D ;D  3 gündür araba ilkerde zaten  :'( :'( :'(
Gönderen: quadro - 25 Temmuz 2010, 22:51:13
yeri gelmişken söyleyeyim geçenlerde bizim komşu benim arabanın yanından hırsız kovalamış... Benim arabanın dışardan bakınca öyle albenisi felan da yok... Amannn dikkat.. insan bağlanıyo bu merete..
Gönderen: braveheart53 - 25 Temmuz 2010, 22:51:58
Erman ağzını hayıra pantolonunu bayıra demişler sus bakem  :bekleriz: ;D ;D ;D ;D  3 gündür araba ilkerde zaten  :'( :'( :'(
hiç üstüme alınmadım erşan abi erman da kim? tanıyom mu? yenecek bişey mi ;D ;D ;D
Gönderen: Mk1GTI - 25 Temmuz 2010, 23:04:03
hiç üstüme alınmadım erşan abi erman da kim? tanıyom mu? yenecek bişey mi ;D ;D ;D

:D :D :D  Erman ı tanıyoz oda mk1 topluyo 1.8 DX msn den habire spam ediyo sabahtan beri fake linkleri aklım ona gitmiş ama yukardaki yazım sana erhan :) :)
Gönderen: braveheart53 - 25 Temmuz 2010, 23:21:39

:D :D :D  Erman ı tanıyoz oda mk1 topluyo 1.8 DX msn den habire spam ediyo sabahtan beri fake linkleri aklım ona gitmiş ama yukardaki yazım sana erhan :) :)
sıkıntı yok abim takılıyom biliyosun :) :)
Gönderen: vizyon_tekel - 06 Ağustos 2010, 01:47:09
erman burda erşan abi virüsü temizledim ama yinede devam ediyo