Volkswagen Türkiye

Otomobil Forumu => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: karamanli70 - 18 Temmuz 2010, 21:48:55

Başlık: Atiker Sıralı Sistem LPG sorunu acil yardım
Gönderen: karamanli70 - 18 Temmuz 2010, 21:48:55
Slm arkadaşlar aracımda atiker marka sıralı sistem lpg mevcut dün gece patinaj yaptırırken göstergeden gaz bittiğinde gelen dıtt dıttt sesi geldi ve devamlı her kontak açmamda dıtt dıtt sesi duyuyorum galiba arabam benzinde çalışıyor sürekli gaza geçmiyor sebebi ne olabilir patinaj ile gazın ne alakası var anlamadım yardım ederseniz sevinirim
Başlık: Ynt: Atiker Sıralı Sistem LPG sorunu acil yardım
Gönderen: mustklc - 18 Temmuz 2010, 23:16:06
enjektör arızası gibi duruyor. baktırmakta fayda var.
Gönderen: aozaslan - 21 Temmuz 2010, 14:12:53
aynı olay benimde başıma gelmişti.yolda bir çukura düştüm lpg alarmı sürekli çalmaya başladı.özel servisi telefon ettim.şamandıra takılı kalmış dedi.arabayı çalıştırdım.birkaçkere benzine geçen düğmeye bastım.daha sonra düzeldi.arabada atiker takılı.
Gönderen: karamanli70 - 22 Temmuz 2010, 22:28:37
ilginize teşekkürler arkadaşlar arabayı yaptırdım sorun patinaj sırasında motor çok sarsılmış ve gariptir ama enjektörlerin fişi varmış o çıkmış usta 5 dk da taktı düzeldii bilginizee boralarda patinajında çok sakıncalı olduğunu söyledilerr bilmiyorum nekadar doğruu artık yapmayacağım ders oldu bana :)
Gönderen: mustklc - 23 Temmuz 2010, 14:39:38
ilginize teşekkürler arkadaşlar arabayı yaptırdım sorun patinaj sırasında motor çok sarsılmış ve gariptir ama enjektörlerin fişi varmış o çıkmış usta 5 dk da taktı düzeldii bilginizee boralarda patinajında çok sakıncalı olduğunu söyledilerr bilmiyorum nekadar doğruu artık yapmayacağım ders oldu bana :)

enjektör demiştim  :tamamdir. patinaj zararlı 
Gönderen: omer faruk - 07 Kasım 2010, 14:08:40
mrb arkadaşlar bende bişi danışmak istiyorum , bendede atiker marka lpg var bu ufak lpg göstergesinde sorun var sanki daha önceden btmesine yakın devamlı yeşil yanan ışığın yanında kırmızı yanardı şimdi hep iki tane yeşil yanıyo kırmızı hç yanmadan sireni çalıyo neden acaba bilginiz varmı?
Gönderen: yellow_driver - 15 Kasım 2010, 14:33:56
ecu ayarı yaptırın tekrar. formatlasınlar
Gönderen: atego - 15 Kasım 2010, 16:46:09
mrb arkadaşlar bende bişi danışmak istiyorum , bendede atiker marka lpg var bu ufak lpg göstergesinde sorun var sanki daha önceden btmesine yakın devamlı yeşil yanan ışığın yanında kırmızı yanardı şimdi hep iki tane yeşil yanıyo kırmızı hç yanmadan sireni çalıyo neden acaba bilginiz varmı?

Şamandıra takılı kalmış olabilir. Benimki de tam tersi oluyordu hiç yeşil yanmazdı, şamandıra arızalıymış.
Gönderen: htmetin - 08 Aralık 2010, 12:21:03
Şamandıra sornu. Atiker senin hızına yetişememiştir ::)