herkese merhabalar. yeni aldıÄım golfun xenon farlarını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaÅlar
far tipleri sabittir..
nasıl bulamıyorsunuz anlamadım ben...
normal lambalarını xenon ile deÄiÅtirmek istedim ama bu kasada far sistemini deÄiÅtirdiÄi için uyumlu xenon far yok malesef
Yakında çıkar merak etme ;)
peki VI kasasına angel uygulaması gören yada bu konuda bilgisi olan varmı? bende angel taktırmak istiyorum, çok güzel olur gibime geliyo ama orjinalliÄi bozmakta zoruma gidiyo
biraz bekler iseniz yeni çıkan golf bi xenon ledli gündüz farı alacam bendeki bi xenon 6 aylık farları satabilirim...
xenonları var fakat doÄuÅ oto 3000tl fark istiyo
benim aracımda orjinal bi-xenon far var yeni sipariÅ verdiÄim bi-xenon ledlisi haftaya geliyor eskisini satmayı düÅünüyorum
parça noları aÅagıdadır..
5K1 941 753 B
5K1 941 754 B
xenon bulamıyorsan PHILIPS'IN BEYAZ AMPULLERİ VAR ONLARDAN TAKTIR ...!
Bendede golf 6 var farlar standart bende aktif bi-xenon farlar ile deÄiÅtirmek için servise gittim deÄiÅim yapamıyoruz fabrika çıkıÅı olması gerekiyor dediler bilmiyorum ne kadar doÄru
far sistemi nedir?
golf 5e bi xeonn uygulaması yaptık. phlıps fhaton 8000 K Q7 bizenon mercekler yerleÅtrıldi. piano black olarak boyandı..aracın tesisatında degiÅlkk olmuyor direk soketinı takıp kullnıyorsunuz::) istersenz yarmıcı olurum.