Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: sheker_ - 13 Temmuz 2010, 15:10:56
-
+'lı far almayı planlıyorum a1 a2 felan diye ayrı ayrı olanları var uygun olan hanğisidir acaba bir de kapıların içine su gitmesin diye kapının ustune montelı olan parça cam fitili dediğimiz olaymı .?
-
+'lı farlarda a1 a2 diye bişey hiç duymadım belkide rengiyle alakalı bir durum vardır sen sadece Golf 1'in +'lı farını alıp takacaksın o kadar su gitmesin dediğin şeyin adıda oluk çıtaları :tamamdir
-
ve sakın erdoğan fitilden alma :D
-
+'lı farlarda a1 a2 diye bişey hiç duymadım belkide rengiyle alakalı bir durum vardır sen sadece Golf 1'in +'lı farını alıp takacaksın o kadar su gitmesin dediğin şeyin adıda oluk çıtaları :tamamdir
teşekkürler :tamamdir
-
ve sakın erdoğan fitilden alma :D
almanyada bi arkadasım var ondan rica edicem orjınal bulabilirse aldırtıcam ;)
-
abi eğer Artılı Kristal far alıcaksan kadıköylde kalkan ticaret var oradan alabilirsin orada var. :tamamdir
-
abi eğer Artılı Kristal far alıcaksan kadıköylde kalkan ticaret var oradan alabilirsin orada var. :tamamdir
pahalı orda ben 69 dolara ebayda buldum ;)
-
170 TL tr deki fiyatı orjinal FK (Depo)...
-
kalkan tic.te 140 tl orjınallıgı hakkında bılgım yok ama
-
Angelların fiyatı ne peki FK ?
-
angeli kendım yapıcam ben fiyatı hakkında bılgım yok.
-
Angel ı kendin yapman zor olur kristal far a ya orj angelle al ki benim yazdığım fiyat angel içindi.. FK kalın bir cam kullanmış o camı tastan ayırmak baya zor iş..
-
bence de angel al ben aldım araba çok değişiyor.Yan sinyalleride parklara bağlatırsan güneş batımında büyük keyif alırsın.
-
yani 170 tl ye hem angel lı hemde cristalmi olmus oluyor?
-
yani 170 tl ye hem angel lı hemde cristalmi olmus oluyor?
Aynen Golf-1 MK1 Angel Eye Far Takım (http://www.otoparcasepeti.com/?urun-detay_16313_Golf-1_MK1_Angel_Eye_Far_Takim.html)
-
iyiymiş bunu alırım ozman ugrasmamıs olurum
-
slm bende mk1 topluyorum 75 model yakında resimlerini ekliyecem bugun şu anda boyanıyor ingilterede bağlantılarım var ama biraz aceleciyim yardımlaşırsak sevinirim
-
yardım için tam yerındesın
-
Kristal + far'a 170 lira vericeğine sahibinden de kristal stop + kristal angel far + kristal sinyal hepsi takım halinde 320 liraya satılıyor . ;)