Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ozkan_misirli - 02 Haziran 2010, 11:23:46
-
Merhaba arkadaşlar
Benim lastikleri bu haftasonu yaz lastikleri ile değiştireceğim 4 teker değişim ve balans fiyatı nedir? Bi yere sordum 40 lira dedi sizin oralarda fiyatlar nasıl?
-
istanbul/aksarayda lastikçilerin verdiği faturalarda 40 lira balans+işçilik vs ücreti yazıyor..
-
2 ay önce degiştirdim 20 lira verdim balans ve degişim ücreti :) fazlasını vermeyin derim :)
-
Banada 40 lira fazla geldi onun için soruyorum
-
ikisi 7.5 lira burda 4 ü 15 eder yani
-
teker aldığın zaman cantı makineye bağlayıp ayar yapıyorlar parada almaya bilirler.
-
dün golf 5 in yazlıkları taktırdım, değişim+balans+nitrojen+sibop tamiri ı 35 dedi, 30 ii dedim küsüratla uraştırma,30a yaptı :)
-
Evet teker alınca ücretsiz yapıyolar zaten. Bugün-yarın gideyim hallettireyim şu işi.
-
Evet teker alınca ücretsiz yapıyolar zaten. Bugün-yarın gideyim hallettireyim şu işi.
Geç bile kalmışsın diyebilirim aslında ben 2 ay önce degiştirdim :)
-
Dün ustada aynı şeyi söyledi arabayı haftasonu kullandığım ve sürekli hava yağmurlu olduğu için ihtiyaç duymamıştım. Ama mecburi oldu. Araba gündüz gitmiyor :) Lastikler yola yapışıyor :) Geçen hafta sonu 25 liraya değişim + balans yaptırdım.
-
Dün ustada aynı şeyi söyledi arabayı haftasonu kullandığım ve sürekli hava yağmurlu olduğu için ihtiyaç duymamıştım. Ama mecburi oldu. Araba gündüz gitmiyor :) Lastikler yola yapışıyor :) Geçen hafta sonu 25 liraya değişim + balans yaptırdım.
Araba yatdıgı yerde dahi olsa lastikler zarar görür kışlık lastiklerin yaz havasını almayan bir yerde yada oda sıcaklıgında tutulması gerekli ben mesela evimizin kilerine koyuyorum serin oluyor orası güzelcede üstünü örtüyorum ;)