Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: BuBu - 22 Mayıs 2010, 13:14:10
-
Arkadaşlar Merhaba. Uzun zamandır forumun üyesiyim fakat yazmak şimdiye nasip oldu. İzmir'de yaşıyorum. Küçüklükten gelen bir Alman Hastalığı var. Alman arabalarla büyüdüğüm için olsa gerek. Hastalık dediğimiz noktadayız. Forumu uzun zamandır araştırıyorum okuyorum ve bende bu aralar kendime bir araç alıcam. Daha önceden Peder Bey'in E36'sı ile büyüdüğümüzden geliyor bu hastalık dediğim gibi :) Fakat sanırım forumda İzmir'den hiç Mk1 kullanıcısına rastlamadım veya ben dikkat edemedim. Eski model araba elbet sorunlar çıkacak onlar göze alınarak bu işe giriliyor fakat İzmir'de falan parça sorunu çekermiyim ? Veya İzmirde olmasa bile başka şehirlerden getirtebilirmiyiz. Kime sorsam hiç ugrasma ona vereceğin parayla bir serçe al en azından piyasası var rahat satarsın diyorlar. Fakat benım amacım Mk1'imi alırsam satmamak tabiki herkes gibi. Fakat altından kalkabilirmiyim. Öğrenciyim. Araç için 4000-5000 liralık bir bütçe ayırdım. Toplanması için Allah kerim :) Sizden cevaplarınızı bekliyorum. Uzun zamandır kafamı bu kurcalıyor. Etrafımda hiç Mk1 hastası olmadıgı için güzel araba ama altından kalkamassın parça bulamassın satamassın gibi şeylerle caydırmaya calısıyorlar. Okudugum kadarıyla yedek parçaları da o kadar pahalı değil . Geçen senelerde E30 toplama düşüncesindeydik aynı şekilde parçaları pahalaı diye girmedik ona ama bu sefer kararlıyım sizinde desteklerinizle. Sadece bana olur veya olmazlarını söylerseniz sevinirim. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler .) Adım Bulut bu arada. Herkese tekrardan selamlar .)
-
Öncelikle hoşgeldin aramıza sende bizim gibi virüsü kapmışsın anlaşılan :D
Her türlü parçasını ;
Aksarayda Esin ticaret burcan ticaret arzuoto
kadıköyde kalkan ticaret var benim alıveris yaptığım ben Edirnedeyim parayı havale yapıyorum hesaplarına onlarda parçaları kargoluyor :D
ve çoğu parçaları tofaşla aynı yada daha ucuz kalite bakımından daha kaliteli emin ol :tamamdir
4 - 5 bin güzel mk1 ler var piyasda yardımcı oluruz seçmende :sevgi:
Serçe felan alma sakın Alman bir başkadır :tamamdir :sevgi:
-
aracım var satılık :)
-
Ercihan Bey çok teşekkürler cevabınız için. Alman bir başka oldugunu kesinlikle ve kesinlikle bildiğim için bu virüs bulaştı zaten :) Sadece etrafımdakiler parça sıkıntısı cekersin yapamazsın satmak istersen de satamazsın o yüzden serçe al sonra aynı paraya satar üstüne ekler başka birşey alırsın mantıgındalar. Çok teşekkürler. Daha çok kafanızı ağrıtıcam burdan sanırım :)
İlker Bey ilginiz için teşekkürler :)
-
Ercihan Bey çok teşekkürler cevabınız için. Alman bir başka oldugunu kesinlikle ve kesinlikle bildiğim için bu virüs bulaştı zaten :) Sadece etrafımdakiler parça sıkıntısı cekersin yapamazsın satmak istersen de satamazsın o yüzden serçe al sonra aynı paraya satar üstüne ekler başka birşey alırsın mantıgındalar. Çok teşekkürler. Daha çok kafanızı ağrıtıcam burdan sanırım :)
İlker Bey ilginiz için teşekkürler :)
Her türlü mekanik motor ve çoğu kaporta cam fitil malzemeleri bulunuyor sıfır ve çıkma olarak bir sürü var parçadan yana sıkıntı çekmezsin emin ol ;) babamda da 5.25 var amcamda 3.20 3.16 var bende de mk1 :D hepsinin tadı farklı ama Alman arabası gibisi yok :D :sevgi:
-
Oh maşallah :) Bizimde pederde vardı E36 . Onun içinde büyüdük . Araba merakı olup birde E36 ile tanıyınca herşeyi İllede Alman diyorsun bu sefer :) Uygun bir iki araç sıkıştırdık bakalım. Uygun olursa 1-2 hafta içerisinde inşallah kavuşucam bende :)
-
Oh maşallah :) Bizimde pederde vardı E36 . Onun içinde büyüdük . Araba merakı olup birde E36 ile tanıyınca herşeyi İllede Alman diyorsun bu sefer :) Uygun bir iki araç sıkıştırdık bakalım. Uygun olursa 1-2 hafta içerisinde inşallah kavuşucam bende :)
Güzel olur bende yakında e30 3.20 3.25 düşünüyorum yanına onlarında tadı başka ama golfun tadı bambaska sadece mk1 benim için her şeye değer :tamamdir :sevgi:
-
:) Çürüksüz yürür bir mk1 'i ne kadara bulabiliriz. 3000-3500'e çok görüyorum nette falan ama gidip bakmaya bile korkuyorum arabalara. Biraz daha ucuza bulup kalan parayla orasını burasını toplasam daha güzel aslında ama _?
-
Aradağın klasman nedir ilk ondan bahsedelim istersen 3 kapı 5 kapı? dizel benzin? motor gücü hp? :tamamdir
-
ilker abinin arabaya baktınmı ??? çok güzel araçtır... 3 4 bin liraya alıp toplayarak yapıcağın masraf yerine 5 6 bin tl ye iyi bi araba al derim
-
ilker abinin arabaya baktınmı ??? çok güzel araçtır... 3 4 bin liraya alıp toplayarak yapıcağın masraf yerine 5 6 bin tl ye iyi bi araba al derim
O çürüksüz değil abi,
Öncelikle hoş geldiniz, çürüksüz, Resto edilmemiş bi Mk1 bulmanız sanalıkta toplu İğne ucu aramaya benzer..Allah yardımcınız olsun bence çokçok uygun bi Mk1 alıp elinizdeki parayla onu Resto edebilirsiniz.. :tamamdir
-
mk1 lerin şanzıman parçaları dışında her parçası var :) şanzıman da bozulmadığı için parçası yok :)
-
yahu orj çürüksüzünü 3000 5000 e nası bulucan birkan illa bişeyi vardır... :) ama temiz araba ve iyi fiyata bnce...
-
yahu orj çürüksüzünü 3000 5000 e nası bulucan birkan illa bişeyi vardır... :) ama temiz araba ve iyi fiyata bnce...
Abi sen yalnış anladın galiba restosuz çürükssüz Mk1 bulumassın demek istedim, İlker abinin arabası orjinal bi araba ama biraz çürük o yüzden Resto gerekiyo..
-
modelim belli ... yaşım belli... alman çıkışlı ... sapına kadar orjinal...
bırak da 3 tane curuk olsun...
o kadar kusur kadı kızında da olur... 30 yasında kac tane kız oğlan kız bulabilirsin birkan ???
-
Abi sen yalnış anladın galiba restosuz çürükssüz Mk1 bulumassın demek istedim, İlker abinin arabası orjinal bi araba ama biraz çürük o yüzden Resto gerekiyo..
bu konuları arac sahıplerıne bırakın arkadaslar herkes kendı bılır en ıyı sekılde aracını restoya ıhtıyac varmı yokmu kımse dısardan duyumlarla bılemez canlı gormeden...bu sebeble herkesın mk1 ı kendıne aslandır herkes kendı aslanı hakkında dogru bılgıyı gerektıgı yerde verır... :tamamdir
-
benım vardı dızel tek kapı 5000 sattım gecen gun... kısmet bulursun ınsAllah
-
o kadar kusur kadı kızında da olur... 30 yasında kac tane kız oğlan kız bulabilirsin birkan ???
:D:D 3 tane çürük içinmi öle dedin birkan
-
Yau abi arabana bişey dediğimiz yok tabi birkaç dökülmüş yeri var ! Dökülmüş diyorum çünkü hepizde var onlarda nazarlıklarımız.. :tamamdir :tamamdir haklısındır, arabandır bişey diyemem, orjinaldir, karışama 3 çürük için laf etmiyorum sadece Restya gerek var onu söyledim kendi görüşüm sadece.. :tamamdir
-
bnm arabadaki çürükleri sayim bi ara :D
-
Arkadaşlar ilginiz için öncelikle teşekkürler. Tabiki 3-5 çürük olacak. İlker Bey'in dediği gibi kadı kızında da olur o kadar kusur. ama 3bin 4bin veripte alır almaz komple kaportaya sokmayalım arabayı demek istediğim o . Aslında bir tercihim yok. Tabiki tek kapı olması öncelik ama temiz olduğu sürece 5 kapı da olabilir. Benzinli olması yine ilk tercih ama dizel olursada hayır demem. Motor hacmide dediğim gibi ilk arabam olacağı için ayrıntılara fazla takılmayı düşünmüyorum. mk1 olsun temiz olsun benım olsun mantıgındayım :)
-
Arkadaşlar ilginiz için öncelikle teşekkürler. Tabiki 3-5 çürük olacak. İlker Bey'in dediği gibi kadı kızında da olur o kadar kusur. ama 3bin 4bin veripte alır almaz komple kaportaya sokmayalım arabayı demek istediğim o . Aslında bir tercihim yok. Tabiki tek kapı olması öncelik ama temiz olduğu sürece 5 kapı da olabilir. Benzinli olması yine ilk tercih ama dizel olursada hayır demem. Motor hacmide dediğim gibi ilk arabam olacağı için ayrıntılara fazla takılmayı düşünmüyorum. mk1 olsun temiz olsun benım olsun mantıgındayım :)
Bence ayrıntılarada önem ver sonradan keşke benzinli alsaydım yada keşke dizel alsaydım yahut 3 kapı 5 kapı düz gti gibi fikir deisikliklerine maruz kalma :D
-
Aslında gönül isterki tek kapı bir GTi ama öğrencilik halinden dolayı ve maddiyat sagolsun :) ama dediğim gibi elimdeki para kıstlı oldugu için böyle. Önceliğim tek kapı olması ve Mlk1'ler için dizel pek ısınamadım. Tek kapı benzinli 1.3 falan olabilir. ama dediğim gibi temiz birşey denk gelirse de yok dizel yok 5 kapı diye geri çevireceğimi zannetmiyorum suanki piskolojimle :D
-
Aslında gönül isterki tek kapı bir GTi ama öğrencilik halinden dolayı ve maddiyat sagolsun :) ama dediğim gibi elimdeki para kıstlı oldugu için böyle. Önceliğim tek kapı olması ve Mlk1'ler için dizel pek ısınamadım. Tek kapı benzinli 1.3 falan olabilir. ama dediğim gibi temiz birşey denk gelirse de yok dizel yok 5 kapı diye geri çevireceğimi zannetmiyorum suanki piskolojimle :D
şu anda rahatlıkla kullanıyorum. hayırlı bi iş için yaz sonuna kadar satmayı düşünüyorum.satılmazsa da ağustos gibi resto ya girer. sen macun çektirip kullanırsın, ben resto yaptırırım, bu kişiye göre değişir. çürük var dediysek de araba süzgeç gibi değil tabiki...
hem tek kapı, hem 1.3 :) daha ne istiyosun :) üstüne bir de sunroof var :D
-
Aracın ilanı falan var mı abi senin ? Fiyat olarak falan ne düşünüyosun ?
-
Babamın elinden çok araba geçti BMW'ler-Opel'ler-Volkswagen'ler hep Alman hep Alman banada Alman kanı ondan bulaştı zaten şu anda kendimde Golf Mk1 Cabrio babamda Mercedes 560 Sel var herkesin dediği gibi ne varsa ALMAN'da var o Serçe al Doğan al diyenler sürekli ekonomiyi düşünenler sürekli aynı klasta takılanlar herkes bizim araçlarımızın parçası pahalı,bulunmadığı için beğenmiyorlar ama yanılıyorlar kuş serisinden daha ucuz parçalarımız var şeklimiz yeter ;)
-
Aynen Gökhan bey bilmediklerinden hep aldıgın paraya satarsın üstüne ekler yüksek model alırsın parçası ucuz vs zırvalamalar. Ama mk1 oturdukmu içine zaten bir daha kolay kolay vazgeçmek gibi bir durum olcagını dusunmuyorum :)
-
Cevap yok yorum yok sadece kendi aracımın resmi... AŞIĞIMMMMMMMMMMMMMMMMMM... Sadece yaşanır anlatılmaz isterse ölü olsun hiç farketmez.... :tamamdir Solundaki megan bile yolda ağlar hemde bağıra bağıra :D
(http://i382.photobucket.com/albums/oo262/erci77/100_0576.jpg)
-
Erşan Bey maşallahı var sizin aracınızın harika duruyor gerçekten. Fotoğraflarını görmüştüm. Peki neden satıyorsunuz. 5 kapı dizel takas olur demişsiniz tek kapı sıktıgı için mi :) Harika bir araç çünkü nasıl kıyacaksınız ki :-\
-
Hakkını verene vericem... Yaşımız kemale doğru gidiyor evdekiler 4 kapı istiyolar valide hanım çocuk derken laf işitiyoz bide bizim Valide de Klostrofobi var arkaya oturamıyo kapısı yok camı açılamıyor diye ondanda laf işitiyoz 2. bir mk1 alayım diyom size 4 kapılısını kapıyı gösteriyolar :) O yüzden satılırsa 4 kapı aile için istiyorum ama hiçte istekli değilim.. :tamamdir
-
Hmm. İşin içine aile saadeti giriyorsa denecek bir söz yok malesef :) Hayırlısı olur inşallah Erşan Bey :)
-
Hmm. İşin içine aile saadeti giriyorsa denecek bir söz yok malesef :) Hayırlısı olur inşallah Erşan Bey :)
Şimdi evli değilsin bide evli olduğun zamanı hayal et.. Benim başımda şunlar var senin ilk aşkın mk1 ben 2. mi yoksa stepnemi gibi laflar oluyor.. aylarca arabanın yüzüne bakmam lafını etmem evde ama en küçük bir laf duellosunda mk1 i araya sokarlar istediğin kadar çırpın gende kıskançlık yaparlar ama ben ve oğlum mk1 imizden keyif alıyoruz onunla gezmeye bayılıyoruz.. Bu arada hanım oğlumuzuda kıskanır arabayı sevdiği için bunuda kendine benzettiyosun diye amma allah var yukarda daha çocuğuma araba konusunda hiç özendirici yada çekici bir lafım olmadı tamamen GEN lerden geliyo :D :D :D
-
Ahaha :D Özendirici hiçbir unsur olmaması bence biraz acayip. Babam olacak ve eski model anlamayanların külüstür diye tâbir ettiği bir araç ile ugraşacak edecek annemin kıskanacagı seviyeye getirecek. imrenecek herkes o araca vsvs. Bu işin içinde bir iş var diye düşünür aklım erdiğince bende kurcuklamaya başlarım yani :D
-
aslinda tek kapili araclar cocuklu aileler icin daha iyi cocuklar arkada oturuken yok kapiyi acacklar mi cami acacaklar mi korkusu yasamiyorsun ;)
-
Şimdi evli değilsin bide evli olduğun zamanı hayal et.. Benim başımda şunlar var senin ilk aşkın mk1 ben 2. mi yoksa stepnemi gibi laflar oluyor.. aylarca arabanın yüzüne bakmam lafını etmem evde ama en küçük bir laf duellosunda mk1 i araya sokarlar istediğin kadar çırpın gende kıskançlık yaparlar ama ben ve oğlum mk1 imizden keyif alıyoruz onunla gezmeye bayılıyoruz.. Bu arada hanım oğlumuzuda kıskanır arabayı sevdiği için bunuda kendine benzettiyosun diye amma allah var yukarda daha çocuğuma araba konusunda hiç özendirici yada çekici bir lafım olmadı tamamen GEN lerden geliyo :D :D :D
biz evlilerin derdi işte bekara ne anlatsak boş.İlk aşkın böcük ben 2. miyim?bana kuma mı getirdin bu arabayı?Bazen o kadar kıskanıyorlar ki sanırsın karşısında başka bir hatun var :) O bir araba ya diyorum a ra ba .bunu mu kıskanıyorsun?MK1 imizi kıskanıyorlar allah göstermeye başka bir hatun bulsak valla anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir bunlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
biz evlilerin derdi işte bekara ne anlatsak boş.İlk aşkın böcük ben 2. miyim?bana kuma mı getirdin bu arabayı?Bazen o kadar kıskanıyorlar ki sanırsın karşısında başka bir hatun var :) O bir araba ya diyorum a ra ba .bunu mu kıskanıyorsun?MK1 imizi kıskanıyorlar allah göstermeye başka bir hatun bulsak valla anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir bunlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bütün herseyiyle katılıyorum aynısını ben yasıyorum esimden :D
-
Ben de çok temiz olmak kaydı ile mk1 bakıyorum .. acelesi yok ama duyan goren olursa haberim olsun..
Tesekkurler
-
Valla sizleri böyle görünce hem seviniyorum hem üzlüyorum ama Golf Mk1 Aşkı hiç birşeyde yok yengelere hak vermek lazım birazda :) Allah hepinize yardımcı olsun :) :tamamdir :sevgi: Belki başımda öle bişeyok onun için rahat konuşuyorrum.. :)
-
Aynen Gökhan bey bilmediklerinden hep aldıgın paraya satarsın üstüne ekler yüksek model alırsın parçası ucuz vs zırvalamalar. Ama mk1 oturdukmu içine zaten bir daha kolay kolay vazgeçmek gibi bir durum olcagını dusunmuyorum :)
Yok canım ne Gökhan beyi sitedeki en genç 2. üyeyim ben :)
-
Erşan abi senin validede klostrofobi var madem benim Mk1 Cabrio'yu vereyim sana sıkıntı bastıkça sende üstünü açarsın bide K-Jeti bağladınmı üstüne :D