ArkadaÅlar foruma yeni üye oldum ve gördümki herkes sorusuna bi cevap alıyor ve aklındaki soru iÅaretini silebiliyor. Benim öÄrenmek istediÄim Vw polo Variant, 11-12 bin ytl lik bir bütcem ile almayı düÅündüÄüm polo variant modeli hakkında hiçbirÅey bilmiyorum. Nasıl bir araçtır yakıtı nasıldır. Masraflı bir araçmıdır. YaklaÅık 10 yıldır kullandıÄım Renault 9 dan allah razı olsun beni hiç yolda bırakmadı. Bu aracıda böyle uzun zaman kullanabilirmiyim. Yani soramadıÄım ancak sizin bildiÄiniz variant hakkındaki bilgilere ihtiyacım var.
Variant ile ilgili Olumlu yorumlarınızı, vereceÄiniz satılık linkleri ile (mesela bu Åeklinde ) anlatabilirsiniz
Variant ile ilgili görüÅünüz olumsuz ise, dediÄim gibi 11-12 bin ytl lik bütce ile en iyi alınabilecek araç hangisidir (yine linklerle birlikte). SW olması Åart deÄil ancak bagaj büyüklüÄü vazgeçemeyeceÄim özelliklerden.
İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM TeÅekkürler.
az bulunan pek bilinmeyen bi model,
diÄer pololar ile farklı olan kısımlarının parçaları zor bulanabilir bi araÅtırmak gerek ne durumda.
classic poloyada bakılabilir ancak benim hoÅuma gitmiyor bu araçlar, golf 3 olabilir.
Polo Variant, Seat Ibiza SW lar ile ayni arac. Seat Cordoba - Polo Classic ve Seat Ibiza nin Station Wagon versiyonu...onden arkapiya kadar butun parcalar polo classic ile ayni..Arka taraf farkli.....bence alinir eger station wagon versiyonu olsun istiyorsan...Dizellerde var...Yedek parca sikintisi cekmesin...ceksende servislerde siparis yoluyla getirirsin...R9 dan sonra oldukca rahat gelecektir...ben R9 dan sonra Polo ya bindigim de cok fark hissetmistim...1.6 lik 100 motorlari gayet iyidir...sonra 75 beygire dustu onlarda iyidir...ufak tefek klasik sorunlari haric tank gibi makinadir 1,6 75 lik makina...hic bir mekanik sorunu yoktur...Yakit tuketimi biraz yuksek olabilir....
Yorumlarınızdan dolayı teÅekkürler arkadaÅlar ancak daha geniÅ bilgilere ihtiyacım var.!
tavsiye ederim bir arkadaÅımda var kullanımı gayet güzel parça sorunu falan olmuyor ama iÅin gerçeÄi piyasası biraz yavaÅ bulabilirsen dizelini tavsiye ederim :)
VW.ler genel olarak kaliteli arabalardır bunu R9.dan geçince göreceksin.EÄer cok hırpalanmamıŠve bakımları yapılmıŠbir VW motoru var ise zor arıza cıkartır , bence yolda bırakmaz. Polo variant iste piyasa cok gezmemesi sebebi ile piyasası düÅük olabilir ama yedek parça sıkıntısı çekecegini zannetmiyorum..
bikere volkswagen in tüm arabalarının parçaları pahalıdır
bunu bi kere söliim bi kaza geçirsen arabanda kasko yoksa altından kalkamaya bilirsin
kazalı,darbeli,boyalı olan polo variantlara hiç yanaÅma
binmek için alıosan ii ama satmak için alıosan hiç yanaÅma derim elinden çıkaramazsın :tamamdir