Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: sheker_ - 10 Mayıs 2010, 22:17:58
-
arkadaşlar silinidir üst kapagı lazım fiyat olarak nedir 1.3 motor bezinli aracım
-
hocam bende var ama 1.3 egzantrık mılı falan az bı catlak var gorunur taslatmak lazım 250 aldım aynen yollarım
-
bi hurda golf L buldum olmassa paslasırız
-
bi hurda golf L buldum olmassa paslasırız
Üstad o kırmız aracı diyosan o 1.3 deil 1.5
-
Sen motor koduna baktınmı bu aracın yanlış kapak yada parça almayın... SC 1300cc diyorsun fabrika verilerine göre 1500cc bu aracın önceki satılık ilanındada 1100cc karma karışık.. Ruhsattan yada bloktan ilk 2 harfine bak şunun..
-
kırmızıyı demiyorum ben kartalda buldum araçı. motor numarasına bakmadım ruhsatta 1.3 yazıyor sc de yazıyor araba sanayide gidince yanına bakıcam
-
kırmızıyı demiyorum ben kartalda buldum araçı. motor numarasına bakmadım ruhsatta 1.3 yazıyor sc de yazıyor araba sanayide gidince yanına bakıcam
Tamam arka tarafta münübüsçülerin arka tarafındakini diyom bende.
-
Sendeki motorun tipi böylemi..
Resim cortlamış
-
nasılmı ?
-
Tamam arka tarafta münübüsçülerin arka tarafındakini diyom bende.
ben sordum sahıbıne 1.3 dedi onun yalancıyım üstelik kırmızı deil o =)
-
ben sordum sahıbıne 1.3 dedi onun yalancıyım üstelik kırmızı deil o =)
Turuncuda olabilir.. :D O 1.5 ya 1.3 değil baktık ona.. ::)
-
Turuncuda olabilir.. :D O 1.5 ya 1.3 değil baktık ona.. ::)
way arkadaş bela aldık 20 tl ye benzin alıp dökücem yakıcam arabayı sıkıldım ya
-
o motorun şekli ile benim ki aynı yinede olmuyormu tip mipi herşeyıyle aynı .
-
ruhsatta motor kodunun ilk iki harfi ne dostum senin?
-
way arkadaş bela aldık 20 tl ye benzin alıp dökücem yakıcam arabayı sıkıldım ya
Sakin ol kardeş :o herhangi bir araçta da bu tip sorunlar hatta daha fazlasını yaşayabilirsin emin ol sabırlı olmak lazım :tamamdir
-
ruhsatta 1.3 yazıyor ruhsatta tamırcıde 2 haftadır yatıyor arabam iş sebebi ile ilgilenip arayamıyorum aklıma geldikçe çıkamıyorum işin içinden
-
Tamam aynıysa 1100 ve 1300cc üst kapak aynı..
-
o herifte vazgeçmiş arabayı vermekten arabam kaldı öylece motorsuz kapaksız bagırsakları dısarda=(
-
o herifte vazgeçmiş arabayı vermekten arabam kaldı öylece motorsuz kapaksız bagırsakları dısarda=(
sana ne lazım burada birinden golf 1.3 yada golf 1.1 var yardımcı olmaya çalışayım??
-
herkes yardımcı olur bulunur hersey kafanı yorma... ;) :tamamdir :sevgi:
-
1.3 cc silindir üst kapağı
-
1.3 yada 1.1 olarak var dilersen bu hafta içi fiyat alırım iki modelde aynıysa üst kapak sorun yok eğer farklıysa bakarım kaç motor diye ;)
-
Valla çok iyi olur beni büyük sıkıntıdan kurtarmış olursun bakmışken sana zahmet contada bakarmısın?
-
Valla çok iyi olur beni büyük sıkıntıdan kurtarmış olursun bakmışken sana zahmet contada bakarmısın?
aracın üstündeki contaya bakarımda sanırım sökülünce iş yapmaz herhalde esin yada burcan ticarete baksana conta işini basit iş o ,9
üst kapağı hallettikten sonra :D
üst kapak dolu dolumu lazım boşmu ikisinede fiyat alayımmı?
-
ikisinide al haberım yok ustaya sorar ona gore alırız valla Allah razı olsun 2 haftadır sıyırıcam kafayı yoksa=)
-
ok bu hafta sorarım ;)