Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: htmetin - 10 Mayıs 2010, 13:32:04
-
Arkadaşlar golf 3 sportline otomatik şanzımanının yağını değiştirmeyi düşünüyorum.. sorularım şunlar;
1-Hangi yağı kullanmalıyım?
2-Hangi Filtreyi kullanmalıyım?
3-kaç litre yağ kullanmalıyım?
4-Elim azda olsa anahtar tutar. Acaba kendim değiştirebilirmiyim..
-
wallah bilmiyom .....D
-
wallah koskoca forumda da bilen yok galiba
-
ankaradaki wr6 nın sahibi arabasına iyi bir bakım yaptı istersen ona bir tel ac derim .....
onun arabada otmatik
-
selam arkadaşlar sorunu nasıl çözdünüz? benim de arabam otomatik vites şanzıman yağını kaç km'de değiştirmeliyim?
yardımlar için şimdiden sağolun
-
şanzıman yağını değişirken muhakkak otomatik şanzıman filtresini değiştirin arkadaşlar
buradan yararlanabilirsiniz arkadaşlar resimli anlatım ingilizce ancak işinizi görür
096 ATF Change/Flush DIY (http://www.deylan.co.uk/golf/096%20Fluid%20Change/index.htm)
-
otomatik şanzıman sorunumu Ankarada çözebildim.. bir iş için gittiğin başkentte boş bir vakitte ivedik org.san.bölgesinde oto sanayide Şahinler otomatik şanzıman servisi var orada hallettiler..eğer kompl tirbünlerin de boşaltılmasını istiyorsanız arabanızın 2-3- saatten fazla orada olması gerekiyor. ama sadece şanzıman karterindeki yağı ve filtreyi değiştirmek istiyorsanız 15 dk'lık bir işi var. 40.000 km'de bir filtre ile birlikte yağında değişmesi gerekiyor. oradaki usta arabamla tecrübe sürüşüne çıktı ve hiçbir problem olmadığını söyledi zaten kendiside yeğenine almış otomatik.. bu arabaların viteslerine balta ile girsen yine arıza çıkartmaz dedi.. ama serviste ben gittiğimde 2000 üstü ford focuslar vardı otomatik hepsinin şanzımanı yerlerdeydi haberiniz olsun..
-
markası ford :):):)