Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: Halil_50 - 09 Mayıs 2010, 12:30:37
-
Polo bölümünde okudum size teyit ettirmek istedim. km göstergesinin olduğu yerde diital devir felan gösteriyomuş doğrumu ??
İlk önce kontağı açıyomusuz sonra gösterge sıfırlama düğmesine basılı tutuyoruz elimizi düğmeden çekmeden kontağı kapatıp açıyomusuz sonra gösterge sıfırlama düğmesinde elimizi çekince dijital devir oluyormuş. Bu doğrumu sonra başımıza başka dertler açmayalım:D
-
gerçekten ilginç..
-
denemek lazım ..................
-
İlk defa duydum ve öyle birşey yok bence.
-
Ben bugğn denedim bi ..olmadı
-
Ben bugğn denedim bi ..olmadı
;D ;D ;D
-
bende denedim 1 2 3 4 rakamları çıktı ne devir ne de bi ... oldu ;D
-
Bnde denedim olmadı arkadaşlar Demekki Yalan habermiş ;D ;D ;D
-
Kontağı aç, Trip tuşuna basılı tutuarak kontağı kapat, kontağı aç tripten çekmeden. Sonra tripden çek elini. Karşına menü gibi bir şey gelir.
Trip butonuyla 1den 7ye kadar fonksiyon seçmesi lazım tam hatırlamıyorum. 7. fonksiyona gel deviri o gösterir.
Aslında gösterge test menüsüdür. Sürekli aktif olmaz araç kapatıldğında gider yani.
-
Ben tam yapamadım ozaman... ama insan güvenemiyor "ya birşey olursa?"
-
bence bişe olmaz arkadaşlar ama dedikleri dogru olabilir denemek lazım dedim ama denemekte fayda var bilirsinizzz
ama arabaya bişe olajagı kanısında degilim ....
-
Kontağı aç, Trip tuşuna basılı tutuarak kontağı kapat, kontağı aç tripten çekmeden. Sonra tripden çek elini. Karşına menü gibi bir şey gelir.
Trip butonuyla 1den 7ye kadar fonksiyon seçmesi lazım tam hatırlamıyorum. 7. fonksiyona gel deviri o gösterir.
Aslında gösterge test menüsüdür. Sürekli aktif olmaz araç kapatıldğında gider yani.
trip butonu dediğimiz km sıfırlama tuşumu
-
arkadaşlar olay doğru gerçekten çalışıyor dün akşam yaptım çalıştı ama şuna dikkat edin km tuşuna basarken km total'de olsun başka türlü olmuyor. 1-8'e kadar modlar var devir 7. mod
-
arkadaşlar olay doğru gerçekten çalışıyor dün akşam yaptım çalıştı ama şuna dikkat edin km tuşuna basarken km total'de olsun başka türlü olmuyor. 1-8'e kadar modlar var devir 7. mod
Diğer modlarıda denedinmi? Görevleri neymiş...
-
yok denemedim daha doğrusu anlamadm :)
-
Diğer modlarıda denedinmi? Görevleri neymiş...
gökhan bizim mk1 lerde yokmu böle şeler :D
-
güzel sonuç hadi hayırlısı.....D
-
Bende denedim oldu en sonunda..1'den 8'e kadar menüler çıkıyor. 7. menü bahsedildiği gibi digital devir göstergesi gerçekten kullnaması zevkli.. Bazı menülerin içi boş bazılarında ise değişik rakamlar çıkıyor neyi ifade ettiklerini bilmiyorum. ama 6. menüdemi 5 temi tam hatırlayamayacağım santimetre bazında yol sayacı var çok ilginç mesela 10 cm gittiniz onu bile yazıyor melet..Tapu kadastrocuların işine yarar belki:)
-
6. menude yazıyor. 10 cm de bir atıyor cok guzel bişey :) Ama benim devir saatim calısmadıgı için 7 dede çalışmıyor 0 yazıyor bende. Bir baktırmak lazım kmciye
-
gökhan bizim mk1 lerde yokmu böle şeler :D
Olmamı MFA ne güne duruyor hem bizim MFA'larımız daha iyi hava sıcaklığına kadar gösteriyo ::) ^-^ 8)
-
Arkadaşlar bizim mk3 lerin ECU'larına "araba çalışıp 5 dk sonra merkezi kilidi kapatma ve araba istop ettirildiğinde merkezi klidi açma fonksiyorunu yüklenebilirmi veya yükleyen varmı?"
-
Arkadaşlar bizim mk3 lerin ECU'larına "araba çalışıp 5 dk sonra merkezi kilidi kapatma ve araba istop ettirildiğinde merkezi klidi açma fonksiyorunu yüklenebilirmi veya yükleyen varmı?"
Orjinalinde yok mu?
-
Orjinalinde yok mu?
hayır bende yok:( MK1'de varmı yoksa?
-
hiç tavsiye etmiyorlar merkezi kilit pompasının ömrünü azaltıyormuş aç kapa yapınca
-
hayır bende yok:( MK1'de varmı yoksa?
Olsaydı bizimkiler MK1 değil Mk4-5-6 falan olurdu ;D
-
Hem o arabayı stop edince değil belli bir hıza çıkınca örneğin 20 KM hıza çıktığında falan kilitliyo benim bildiğim :tamamdir
-
Olsaydı bizimkiler MK1 değil Mk4-5-6 falan olurdu ;D
siznki daha iyi işte "1 numero" Number one daha ne istiyorsun.. 2 ye 3 e düşmektense bir numara olmak daha iyidir hem:)
-
Hem o arabayı stop edince değil belli bir hıza çıkınca örneğin 20 KM hıza çıktığında falan kilitliyo benim bildiğim :tamamdir
aha bende tam onu demeye çalışıyordum.. nasıl yapabiliriz merkez pompası bozulursa bozulsun ne olacak ticari taksi değilimki:O
-
buyrun diğer fönksiyonları
1 - code for engine code group
2 - Clock display mode
3 - DZM index
4 - Number of cylinders
5 - Display test
6 - Speed sensor something
7 - Tachometer
8 - Software Version
-
o olay bnde var sanırım bozuldu o pompa kapatınca ya da açınca arkadan dıııığğıınnnn diye ses geliyor :S :'(
-
o pompa zate sesli çalışır emre duyarsın yani.
-
ama bu aşırı bi ses :S normal mi
-
bilmemde mesela dışardan inince araçtan kapıları kitlediğinde bivınlama sesi gelir inceden araçtan anlarsın kilitlendiğini...
-
Vınnnnbtrk diye ses gelir adı üstünde pompa işte hava basmıyormu?
-
kapılarda havalı kilit var arkadaşlar.. sağ arka bölümde motor mevcut.. kapıların menteşe bölümlerinde kalın hortum gibi yerler delik yırtık vs. olursa kapılar kitlenmez ve arka taraftaki motor sürekli hava basar.. motor yanar yada bozulursa 150-200 tl araya sıkışır ;D
-
kapılarda havalı kilit var arkadaşlar.. sağ arka bölümde motor mevcut.. kapıların menteşe bölümlerinde kalın hortum gibi yerler delik yırtık vs. olursa kapılar kitlenmez ve arka taraftaki motor sürekli hava basar.. motor yanar yada bozulursa 150-200 tl araya sıkışır ;D
Gayet açıklayıcı olmuş kilit sistemlerimiz havalı aynı aracımız gibi :D