Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: redmonster - 25 Nisan 2010, 20:43:20
-
mrhb arkadaşlar bu golflerin 80 öncesi olan dizelleri 1.5 ve 4 vites 80 sonrasındakilerin hepsi 1.6 ve 5 ileri vites mi yoksa 1.6 olupta 4 vites olanı varmıdır veya 80 sonrasıda 4 ileri ve 1.5 dizel çıkmışmıdır.. 81 model bi golf ile ilgileniyorumda araç 1.6 dizel diyor ama 4 ileri vites orjinal böyle çıkan varmıdır ?
-
76 dan 80 in 7. ayına kadar olanlarda 1500cc motor 80 in 8. ayından itibaren 1600cc kullanılmaya başlamış.. Şanzıman olayıda tam bir karmaşa 84 model mk2 kasada bile 4 ileri şanzıman var..
-
sanırım işin uzmanından gereken cvbı almış oldum ç ok tşk ederim bu cvp yeterli :)
-
Mesela benim arabam 78 model ama 1.5 motor yetmemiş JK motor kodlu 16 motora geçmişler üzerindede 4 İleri var.. Peki Erşan abii sence 5 ilerimi daha avantajlı olur yoksa 4 ilerimi ?
-
5 ileri her zaman avantajlı bence özellikle ekonomik açıdan :tamamdir
-
Bencede 5 vites daha iyidir motorun düşük devirde daha fazla hız yapmasını sağlamasından, rahat çalışmasından ve haliyle az yakmasından dolayı :)
-
ama 4 ileridede vitesler hiç bitmiyo.. :D
-
+100 Evet 4 vites sanki otomatikmiş gibi kullanıyorum bi kere 4'e attımmı yavaşlasamda hızlansamda aynı vites de devam :tamamdir
-
+100 Evet 4 vites sanki otomatikmiş gibi kullanıyorum bi kere 4'e attımmı yavaşlasamda hızlansamda aynı vites de devam :tamamdir
benimde 4 ileri ama uzun yolda yetmiyor 160 yapınca devir yüksek oluyor 100 le gidince 3000 devir haliyle 70-80 gideceksinki az yaksın ama ben 100ün altına düşmüyorum açıkcası
-
76 dan 80 in 7. ayına kadar olanlarda 1500cc motor 80 in 8. ayından itibaren 1600cc kullanılmaya başlamış.. Şanzıman olayıda tam bir karmaşa 84 model mk2 kasada bile 4 ileri şanzıman var..
Erşan abim benim araç jb kodlu sizler 1500 dediniz ama araç 83 model? :( bu nasıl iş vay
-
Erşan abim benim araç jb kodlu sizler 1500 dediniz ama araç 83 model? :( bu nasıl iş vay
jb motor 08.77-07.84 tarihleri arasında mk1 e takılmış rahat olsun tamamen orjinal ;)
-
ama 4 ileridede vitesler hiç bitmiyo.. :D
benim 5 ileri ama bende de bitmiyor karbüratörlü motorlarde devir kesme diye bişey olmadığından bas basabildiğin kadar. şahsen 2. videste 100 yapıyorum. diğerlerini tam denemedim hız felakettir ;D ;D ;D
-
jb motor 08.77-07.84 tarihleri arasında mk1 e takılmış rahat olsun tamamen orjinal ;)
sağolasın sedatım teşekkür ederim :sevgi: :sevgi: :sevgi:
-
o dizeller için dedi ole erhan :D
86 golf 2 c kasalardada bizim motoru kullanmıştılar sanırım :D
-
o dizeller için dedi ole erhan :D
86 golf 2 c kasalardada bizim motoru kullanmıştılar sanırım :D
pardon kanka ya ben ona dikkat etmemişim sağol uyardığın çok teşekkür ediyorum. seviyorum seni kankaaaa :D :D :sevgi:
-
4 vites uzundur özellikle 3. vitesi inanılmazdır ama işin içine ekonami girince uzun yolda 5. vites çok önem kazanıyor.. 4 ileri şanzımanda 3400-3500 Devirde 100km hız yakalanıyor 5. viteste devir saati 2800-2900 devir civarında kalıyor.. Tabi bu değerler motorun sentesi düzgün ise.. Sentede biraz kaçıklık olsun devir saati yukarıda yazdığım değerlerden yüksek oluyor :tamamdir
-
benim 5 ileri ama bende de bitmiyor karbüratörlü motorlarde devir kesme diye bişey olmadığından bas basabildiğin kadar. şahsen 2. videste 100 yapıyorum. diğerlerini tam denemedim hız felakettir ;D ;D ;D
Ah keşke olsa benim arabaya bindiğimde en çok sevdiğim şey kesici yapmak .. VUdudu du ^-^ ^-^ :D
-
4 vites uzundur özellikle 3. vitesi inanılmazdır ama işin içine ekonami girince uzun yolda 5. vites çok önem kazanıyor.. 4 ileri şanzımanda 3400-3500 Devirde 100km hız yakalanıyor 5. viteste devir saati 2800-2900 devir civarında kalıyor.. Tabi bu değerler motorun sentesi düzgün ise.. Sentede biraz kaçıklık olsun devir saati yukarıda yazdığım değerlerden yüksek oluyor :tamamdir
Abi 500 metreyi güzel kulanırsan belki 3 bile gerek kalmıcakmış gibi geliyo..son gazda.. :D
-
arkadaşlar sonuç olarak 5 vitesin iyi olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz değilmi..
-
arkadaşlar sonuç olarak 5 vitesin iyi olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz değilmi..
:tamamdir
-
keşke 6 7 ileri olsa diyom ben bazen atarsın araba kendi haline gide hiç yakmaz ;)
-
merhaba arkadaşlar öncelikle kendmi tanıştırayım kimse daha tanımaz sanırım ismim ahen istanbulda bilgisayar firmasında teknik servis sorumlusuyum neyse bunları geçelim :) sorularım olucak yanıtlarsanız sevinirim :)
1. golf 1 hastasıyım nerden bulurum temizini?
2. en ucuz nekadara bulunabilir?
3. Babam diyor yaşından büyük araba alma altından kalkamassın :)
4.toplamaya kalksak görünümde fazla oynamadan klasik görünüm nekadar çıkartırız aracı :)
şimdiden teşekkür ederim vwtr üyelerine :)
-
merhaba arkadaşlar öncelikle kendmi tanıştırayım kimse daha tanımaz sanırım ismim ahen istanbulda bilgisayar firmasında teknik servis sorumlusuyum neyse bunları geçelim :) sorularım olucak yanıtlarsanız sevinirim :)
1. golf 1 hastasıyım nerden bulurum temizini?
2. en ucuz nekadara bulunabilir?
3. Babam diyor yaşından büyük araba alma altından kalkamassın :)
4.toplamaya kalksak görünümde fazla oynamadan klasik görünüm nekadar çıkartırız aracı :)
şimdiden teşekkür ederim vwtr üyelerine :)
1. ben de öyleyim bende var verelim :)
2. en ucuzunu değil, çürükse bile, çürüğünü bildiğini alcaksın ki, temizlemeye kalktığında neresinde ne var göresin.
3. ben 26, arabam 29 yasında, geçinip gidiyoruz :)
4. şu anda ben kaportaya girme hesapları yapıyorum. max 3 bin liraya 2010 model bi golf mk1 im olcak inşallah :)
-
kaça verirsin arabayı kaç model :)
-
kaça verirsin arabayı kaç model :)
başından sonuna dek incele : Let The Game Begin! (http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/let-the-game-begin-t10226.0.html)
İlanım da bu, ilgilenirsen konuşalım : Volkswagen > Golf > 1.3 > 1981 Orjinal 1.300 GLS #15329051 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/1981_orjinal_1_300_gls-00WQQaXQQ15329051WQQpXQQdisplayitem)
-
araç süper de neden satıyorsun ve biraz pahalı 2.5 3 bin e buldum 2 tane alıp kendim toplamayı düşünüyorum ne dersin?
-
araç süper de neden satıyorsun ve biraz pahalı 2.5 3 bin e buldum 2 tane alıp kendim toplamayı düşünüyorum ne dersin?
yoo öyle satıyim filan diye gezinmiyorum :) soranlara söylüyorum sadece, zaten bende toparlıcam. bunu toplarsam öyle satıcam sanırım, baska bi tane toplamak için :) bu sefer cabrio dusunuyorum :)
-
hayırlısı olsun arkadaşım ama dediğim gibi bi tek kapı alacam bi boyatıcam bi jant bi filitre bi eksoz başlıhı bi tesko bi film çekicem birde alçaltıcam binecem
:D
-
hayırlısı olsun arkadaşım ama dediğim gibi bi tek kapı alacam bi boyatıcam bi jant bi filitre bi eksoz başlıhı bi tesko bi film çekicem birde alçaltıcam binecem
:D
bu hafta sonu ben de indiriyorum kısmetse iki cm. tablaları dusurcem. arkada zaten spor yay var, sert, ama sonucta kalabalık olunca gene esniyo.
-
bu arada sente ayar değerleri ne abi biliyon mu
-
bu arada sente ayar değerleri ne abi biliyon mu
valla benimkini soylim dicem de, benzinli 1.3 benimkisi :S
-
Hangi senteden bahsediyonuz baştan onu bilelim.. Benizinli aracın 2 sentesi var biri ateşleme diğeri subab. Dizelinde gene 2 sentesi var Pompa ve subab..
-
Hangi senteden bahsediyonuz baştan onu bilelim.. Benizinli aracın 2 sentesi var biri ateşleme diğeri subab. Dizelinde gene 2 sentesi var Pompa ve subab..
3 tane değilmi abi? Grank, Egzantirik, Pompa