Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: OSETHAN - 08 Nisan 2010, 16:43:20
-
golf IV lerin vites topuzu ve körüğü nasıl sökülüyor yardımcı olursanız sevinirim.....
-
kardeş körüğü kaldırdınmı metalden bir klips var onu ismini hatırlayamadım bi aletle açıp çekiyorsun o kadar.
-
herhangi bi vites topuzu olurmu golf lere ? yada illaki golf icin olani mi olmasi gereki?
-
Arkadaşlar aklınızda bulunsun mk4 topuzu arıyorsanız aksarayda bir dukkanda gormustum 35 tl ye körüğüyle birlikteydi. Gayet de güzel duruyordu. Dükkanın adını hatırlamıyorum ama
-
Arkadaşlar aklınızda bulunsun mk4 topuzu arıyorsanız aksarayda bir dukkanda gormustum 35 tl ye körüğüyle birlikteydi. Gayet de güzel duruyordu. Dükkanın adını hatırlamıyorum ama
çok iyiymiş
-
benimde yırtıldı körük değişecek.döşemeci hakkiki deriden yapar sanırım.Acaba vites topuzunu sökmek gerekiyormu? Topuzun kolunda içten bişi körüğü tutuyor.sanırım sekman..
-
kardeş körüğü kaldırdınmı metalden bir klips var onu ismini hatırlayamadım bi aletle açıp çekiyorsun o kadar.
ya inan ki arkadasim o dedeigin klipsi acamadim bi turlu ?! acilacak bi durumu yok ki onun . yada beceremedim :-\