Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: htmetin - 06 Nisan 2010, 20:19:59
-
Arabamda benzin ibrem dipteydi. ışığın yanmasını bekliyordum. ne ışık yandı ne bişey acaba bu mk 3lerde benzin ikaz lambası yanmazmı yoıksa bir arızamı söz konusu?
-
Arabamda benzin ibrem dipteydi. ışığın yanmasını bekliyordum. ne ışık yandı ne bişey acaba bu mk 3lerde benzin ikaz lambası yanmazmı yoıksa bir arızamı söz konusu?
Belkide benzin ikaz lambası olmadığı içindir ;D Saatin alt tarafında sarı bir lamba yanmadımı ?
-
lamban bozulmuş olabilir. bazı arkadaşlar (ben gibi ;D) sarı lamba ile gezmeyi sever. bu sebepten lamba yanmış olabilir. şükür benim daha yanmadı ve artık lpg ye geçince gerekte kalmadı :D
-
mk3'lerde bnzin ikaz lambası yok :D:D
-
mk3'lerde bnzin ikaz lambası yok :D:D
umarım öyledir.
-
benimde bir defa bitti benzin lambası yok zannedersem.. :-\ sonrasında kırmızıya her geldiğinde koyuyorum benzin böylesi daha sağlıklı :tamamdir eğer dibine kadar inmesini beklerseniz hem depo dibindeki pislikler motora zarar verir hemde benzin pompası arıza yapar sonra başınıza iş açarsınız ;D :tamamdir
-
evet haklısın benzini sona kadar kullanmak sakıncalı. ama tecrübe ettik buda bir faydadır.
-
lamba yok arakadaşlar 96 97 lerde warmı bilmiyom arkadaşlar dedi benzin digindeki pislikler motora zarar werrir we depoda benzin aklamassa benzin pom pası arıza werir degiştirmrk zorunda kalırsınız 10 tl lik benzin size 150 tl masraf acar dikkat edin tecrubeeeee xd