Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: infinity3455 - 28 Mart 2010, 04:18:02
-
arkadaşlar mk3 olsaydı dış görünüş we iç akşamda nasıl bir degişiklik ve modifiye yapardınızzz....
tek tek yorumları alalım
-
ben kendi yorumumu yarın yazacam :)
janttan tut kapilere kadar koltuklardan tut egzosdn çıkkcam
hawa filtresindende girecem xdxddxdxd
-
mk3 olsaydı degilde para olsaydı ;)
dış görünüşde : farlar xenon+angel sade şık bi modelde, cam filmi en koyusundan, hella kristal stoplar, arka silecek iptali, ince yanak lastik
içeride : karbon kaplama (ayarında suyunu çıkarmadan), döşeme değişimi, momo direksiyon simidi
motorda: liste çoook uzun........
-
dış görünüş olarak jant birkere bbs 17'' ofsetlı olucak yanlız kendi arabam için konuşuyorum ortası siyah olucak:),arka stoplar ledli,önler angel,bagajın ustundekı spoiler biraz abartılı ve uzun olucak, ön camda dahil olmak üzere cam filmi.iç dizayn ise ön konsolu komple değiştirirdim,kadran indiglow olurdu kesin,koltuklar siyah deri.motora ellememe gerek yok hız FELAKETTİR :)
-
ön farları çiftli yuvarlak olandan takardım. ön panjuru logosuz olurdu. tampondaki sis ve sinyal takımı hella kristal takımile değiştitilerek arkaya spoyler,16 inç jant ,spor yay. basık egzos çıkışı, vr6 karlık.. daha dadokunmaya gerek yok..
-
vallahi ben en son bir liste çıkarajam dediklerimi de alajagım araca uygulayacagım
parçaların cogudaa mevcut hadi bakalım