Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: al_pacino - 23 Mart 2010, 11:59:46
-
Merhaba arkadaslar benim aracım 96 model benzinliden cevirme 1.6 td motorlu. Kafama takılan birşey var. acaba bu aracın motorunu değiştirirken sanzımanıda değişmişlermidir yoksa benzinli sanzımanı dizele uyarmı, onu değişmemişlermidir?
Bir de bu aracın orj jantı lastık ebatları nedir? ben 175/70/13 diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen.
-
arabanın orjinal lastik ebatı dogrudur 175/70 R 13 T
arabanın disel yada benzinli olmasının şamjumanı degişmemiştir sanırım çünkü motor ile sanjuman baglantısı ugunluk gösterir ( belirtim 2000 cc gti 1.8 cc den gectiysen mühtemelen degişmiş kanısındayım )
onuda belirtmekte fayda var ama bence 1.6 dan 16 tdı motor warsa geçmişsen degişmemiştir
-
laf olsun diye yazdım arkadasım sana degil cvp bım tş ederim bizimle paylaştıgın için konunu
iyi frumlar herkeze birileri hariç ynt
-
sağolun teşekkürler. bende evveliyatında ne motor vardı bilmiyorum ama 1.8 olması lazım arkada golf cl yazıyor.
-
wah wah sancarın glf 3 de yakıt adlı konusu var siddetle tavsiye edermi bir göz atttt al pacinoo
-
benim aracım önceden cevrilmiş td 'ye. allahtan cevirmişler yoksa ne yakyıgı belli değilmiş arabanın :) Hoş şimdi de ne yakıyor bakmadım. pompa enjektör bakım istiyor yaptırıp bir olceceğim bakalım
-
Şehiriçi 18 kuruş/km civarında yakar senin araç.
-
inşallah öle yakar