Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: htmetin - 08 Mart 2010, 11:41:13
-
Arkadaşlar benim golfün ön sol sis farının camı kırık.. o farın camını veya farın kendisini nereden bulabilirim.
-
wallla o sis farınına o kadar para wereceni sanmıyorum çok pahalı
ama ön tampondaki sinyal we sis yerini kapa tampon alt sis yerine iki sis takarsan çok tatlı o lur araban
fiyatına da bir bakim
-
85 tl yan sanayisi komple olarak satılıyo ikisini degişmek zorunda kalacan xd gerek yoq istersen web sitenin adresini weririm
ok
-
85 tl yan sanayisi komple olarak satılıyo ikisini degişmek zorunda kalacan xd gerek yoq istersen web sitenin adresini weririm
ok
Fiyatını iyi bulmuşsun gene. Ben tekini 70 liraya bulabildim ama hakkatten çok pahalı. tampon altı takılan sislerde 60 liradan başlıyor. zaten üreten firma çoğunda aynı. onlardanda takmayı düşünüyorum ama hellanın camının olmayışı benim canımı sıkıyor:)
-
gereq yoq sen benim dedigim gibi yap hellanın camını bulsan satan adam agırlıgı kadar para isticek
-
altlara alacagın sislere zenon tak öneririm ? :)
-
Slm arakdaş şu bizim mk3 lerin tampon altına takılan sis farlarından almayı düşünüyorumda bir tane rainbow marka var birde g-plast var İnternetten bakıyorum bir fark göremiyorum. G-plast farları dahil kabloları hariç 60 lira - Rainbow Far,kablo ve düğmesi ile birlikte 80 lira..aranızda bunlardan birni alan varmı veya önerebileceğiniz başka bir marka varmı??
-
ikiside aynı benceee kulanmadım ama pek çok fark yoq