Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: melegim222 - 05 Mart 2010, 19:50:27
-
vestenaus araıza yapmış bulabilirmiyiz golf3 97 abs li
-
bulabılırsın ama ıkı tıp cıkar onlarda elımde var ama hangı tıp oldugu hakkında bılgı werırsen yardımcı olabılırım
-
nanasıl bakalım hangi tipolduğuna
yada şanenumarasını :-\vereyimm
-
parca nosu olabılır foto yada abs beynını ne tarafta oldugunu soyleyebılırsın karsına aldıgında sagdamı soldamı kalıyo
-
vestenaus araıza yapmış bulabilirmiyiz golf3 97 abs li
kusura bakmayın golfun bıraz yabancısıyım....nasıl bı arıza abs yazısı gozume takıldıda
-
bir takım fren arızası dersek dogrudur gti ler de görülen ciddi arızalardır alırkende frenlerin (abs) nin çalıştına iyi bakmak lazım xd inşallah careni bulursun arac ist damı ?
-
ARAÇ ERZURUMDA BAKTIRDIM BURALARDA YOKMUŞ PARÇASI ALMANYADAN GELECEKMİŞ FALAN 500 İSTİYORLAR vestenaus DEĞİŞECEKMİŞ
-
inşallah olur araban hayırlısı
-
bir takım fren arızası dersek dogrudur gti ler de görülen ciddi arızalardır alırkende frenlerin (abs) nin çalıştına iyi bakmak lazım xd inşallah careni bulursun arac ist damı ?
işte bnm sorunumda bu iyikide sormuşum.....kasislerden geçerken abs arıza ışığı yanana kadar sol ön taraftan çark sesis gibi ses geliyor ışık yanınca kesiliyor ses..bnm sorunumdamı aynı arkaşaınkiyle
-
wallla ne desek yalan oldur
-
ya dun bn sorunumu halletırdım vestenaus dan degılmıs...ama sunu ogrendım vestenaousu tek tamır eden dıyolar...işçiliği bır numara başkent fren ivedik 88 de sorununu cozmedıysen bı gıt baktır derım
-
hadi hayırlısı olsun bakalım ?=
efsaneler ölmezzz...........!!!