Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: clashasan - 05 Mart 2010, 15:53:54
-
Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır GOLF lll kasacını çok beyeniyorum şu ana kadar alma fırsatım olmadı şuan 2000 reno clio ll 1.4 hb arabam var yakıt tüketiminden ve arabamdan hiç sıkıntım yok fakat dediğim gibi gof lll hayranlığımdan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum fakat hiç teknik bilgim yok öncelikle golf lll yani 1993 ile 1997 yıllar arasında üretilmiş bu kasalar içinde tutulan yani kronik sorunları en aza indirilmiş bodel hangisi bu arada 1.6 motor veya varsa 1.4 düşünüyorum yarış yapma niyetim yok birde 1993 ile1997 modelelr arasında full enjeksiyon hangilerinde var son olarakta lpg uyum sorunu varmıdır 1.6 varsa 1.4 golf lll lpg de şuan ne ciarında yakıyor şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim
-
Bizim aile lpg yi pek sevmez o sebepten hep dizel kullnırız. Kartal slx var o bile dizel audi motorlu ;D
Dizel tavsiye edebilirim ama turbo olması şartıyla. VW dizellerin kullanısı gidişi benzinli araclardan daha guzel ve ekonomik. Ama dizel bakımı masraflı dersen o ayrı mesele. Performans diyorsan gti tabikide ama yeni mk3 1.6 td aldım gidişi güzel. 1.9 td var normalde bu kasalarda o dahada baskadır tabikide. Bilmiyorum dizel kafana yattımı 8)
-
senın ıcın en uygunu 1.6 sport modelı...yakıt olarak fazla yuksekte degıl....lpg takan arkadaslarda var ama uyumu nasıl bılmıyorum...yakıt olarak benzınlı bı arac 200-400 arası yakıyor
-
1.6 1997 MODEL ALIRSAN BİRDE LPG TAKTIRDIYSAN ÖMÜR BOYU BİNERSİN KM BAKMAYI UNUTMAAA
-
1.6 motor larda kaç çeşit motor var özelliklerini bilen varmı ve en çok tutulan hangisi ? ve sorun çıkarmayan
-
1.6 motor larda kaç çeşit motor var özelliklerini bilen varmı ve en çok tutulan hangisi ? ve sorun çıkarmayan
mk3 1.6 ların içinde AFT motor kodu ile olan full enjeksiyonluları iyi diye biliyorum. 1.6 sportline olanlar bu motordan mesela:)
-
buünlerde ı MK III almak isteyenler çoğaldı herkes bu aracı çok merak ediyor olumlu ve olumsuz yönlerini
bi a4 alın aracın + larını ve - lerini yazın + ları eksilerini 3 le çarpar çıkan sonucu tekrar 10 la çarpar çıkan sonuca 1 sıfır ekler
Allah herkese temiz bir MKIII NASİP EYLER
amin.
-
Daş daş...
-
mk3 var mk3 var :)
-
mk3 var mk3 var :)
birde Mk3 Gti 96 Abf var dimi okan :) abf motordan şaşma..
-
aynen mk3 warrr mk3 var ?