arkadaslar poloya bu elektrıklı normal kılıt taktıran varmı bu uyuz pompoyı cıkarıp atan >:(
yadaelınde eskı arızalıda olur merkezı kılıt pompasıolan
:'(
çıkma 120ye alırsında. MekaniÄe geç bence anahtacılar takıyor oda 150-200 tutar taŠçatlasın. Hakikaten uyuz. HEr sene arka saÄ stopu silikonlamak gerekiyor yoksa uuz uyuz oluyor. Yalnız dayanıklı pompa HELLA nın içini açıp kurutup takarsan 3 hatta 4kez inatla çalıÅtıÄı oluyor. Sorun VW mühenislerinde stopun arkasına yerleÅtirmekte
ya benım sorunum aslında pompanın mekanık kısmının ıcınde 4 tane pılastık tırnak var bırı kırılmıs o yuzden kıtlemıyor arızalıda bulsam olur ama bulamıyorum
bende bugün taktırdım elektirikli diÄeri boÅa çıktı pompa aslında çalısıyor ama yeterli elk çekemiyor kendine aküyle açıp kapatıyo
ben sanayii de sordum izmir 100 tl ye elektrikli merkezi kilit takıyorlar ama benzin deposu kilitlenmiyor bende sans eseri bir tamirciden mersedesin cıkma pompasını buldum taktım calıstı yani elektrikliyi hemen düÅünmeyin bence çünki tüm kapılar acılıyor kablo cekilmesi gerekli arabanın heryeri delinecek ve yarın birgün kapı içlerinde sesler gelicek ..gerçi bende ilk olarak onu düÅünmüÅtüm ...ama mersedes servislerinede sorun cıkma olabilir ellerinde
Stoplara silikon o zaman.
arkadaslar elınde arzalı olan varsa ban ucret karsılı versın belkı ıkısınden bıtane yaparım
tamam da ben mesaj atamıyorum sana neden
[email protected] ekle yadameıl at
sen atabiliyosun msn adresini gönder bari