ElifTuning.com | Oto Aksesuar, Tuning, Modifiye, Oto Müzik Ses, Xenon Far, (http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=16275&k_id=1609&kn=Pedal+Setleri+ ) güzelliÄe bak ama bir dünya para :-[ :-[ :-[
bumu güzel :t sadece pahali güzel bu :D hem fiyati uygun olup hemde güzel olacak :saygılar
Zerre deÄmez. 15tlye aynısını bulursun. Git bir aksesuarcıya cancan oto filan
Burada fiyat biraz yüksek kaçmıŠbu ürün için ama Momo ile, mahalle aksesuarcılarında satılan ürünleri karÅılaÅtırmak son derece yanlıÅ. Merak ediyorum, acaba kaç kiÅi Momo kullandı da yorum yapıyor?
Bu olay Åuna benzedi: "Fiat Palio'da da abs, klima, airbag var; VW Scirocco'da da abs, klima, airbag var aradaki 40.000 TL fiyat farkı niye?"
Sparco, Omp, Momo vb.i markalar görsellik kadar dayanıklılık ve iÅlevselliÄe de önem verir. Sadece pedal seti için konuÅmuyorum tabi, pedal seti ne kadar iÅlevsel olabilir ki demeyin :) örneÄin bir jsv koltukla momo koltuk bir mi sizce?
Alıntı yapılan: 06onur - 20 Şubat 2010, 01:36:26
Geçen sene aldım o dediÄinden, takması zor ve kalıcı deÄil, ya rengi atıyo ya da yerinden çıkıyo :(
3 senedir diÄer aracımızda momo atomic pedal seti kullanıyorum hala silince ilk günki gibi duruyo.. :) fark bu.
Ben MOMO spor direksiyon kullanıyorum küçük olduÄu için kimse görünüm olarak beÄenmiyor fakat rahatlık açısından diÄerlerine fark atar arkadaÅımın doÄana 40 TL'lik aksesuarcıdan spor direksiyon aldık TYPER bindim sanki demir tutuyomuÅum gibi geldi kendiminkisine binince sanki BMW direksiyonuymuÅ gibi hissettim yani Åunu söylüyorum KALİTELİ HER ZAMAN KALİTELİDİR ÃZELLİKLEDE MOMO OMP SPARCO vb... :tamamdir
Alıntı yapılan: 06onur - 20 Şubat 2010, 01:36:26
:tamamdir
>:(