Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: fosilci - 24 Aralık 2009, 19:18:42
-
Arkadaslar merhaba herkese sag kapıdaki ışık bazen yanıyor bazen yanmıyor bunun sebebi ne olabilir ?
-
merhaba benimde öyleydi servisine götürdüm temehsızlık olduğunu söylediler. send ebir baktır istersen benim sol kapıydı.
-
Kapı açık olduğunu anlamıyordur :D
Kapı müşürüne bir baktır. Yakında bozulur.
-
Bunun en basit nedeni Koray abininde dediği gibi kapı müşüründendir ! Ya kablosu ucu ucuna tutyordur sarsıntılarda yakar yada oksitlenme yapmıştır temzsızlık vardı benimkilerin ikisinide söktüm temizledim şimdi çok iyi çaşılıyorlar :tamamdir
-
Bu iş zafer abininde başına gelmiş kapı swıcht'den kaynaklanıyormuş onun ki acaba benimkide aynı sorundan olabilir mi ?
Kapı kilidinin oldugu noktaya elimi hafifden deydigimde bazen yanıyor orayla ilgili bir sorun var sanırım
-
benimkide bazen yanıyo bazen yanmıyo ama nereyi söküp naptınız tam anlamadım bende yapmak istiyom
-
Arkadaslar merhaba herkese sag kapıdaki ışık bazen yanıyor bazen yanmıyor bunun sebebi ne olabilir ?
Benim ön kapılar hiç yanmıyordu.Ama ön paneldende uyarı vermiyordu.Kapı swiçleri değişti.Sizinkinde ön panelden açık olduğuna dair uyarı simgesi yanıyorsa, kapı swiçlerinden değildir.Ya kablo temassızlığı ya da müşür sorunu vardır.