Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Aranıyor => Konuyu başlatan: Halil_50 - 19 Aralık 2009, 13:52:42
-
Arkadaşlar arabamı ilk alıdığımda eski sahibi kendisi mdfden pandizot yapmış. üstünde 1200wattlık pioneer bas 2 adet pioneer mid takımı var ve çok ağır bi çukurdan ve bi tümsekten geçsem küt küt vuruyor. elinde mk3'ün orjinal pandizotu olupta bana satabilecek biri var mı ?
-
benim var ist la bizim dernekte idi kaç senedir bi bakarım inşallah saglamdır
weririm sana üzretsiz ama bir cay ismarlarsan
-
ayıp ettin o kolay sen pandizotu bulda :D
yoksa o ses bana arabayı sattıracak :D:D
-
ist da almıştım arabayı ist ses sistemi yaptıgımda bagaj iptalı olmuştu bende dernege koymuştum orda oljak haber werririm sana şimdi samsundayım .... ok
-
tmm bekliyorum haberini
-
halil kardeşim ist dayım bizim dernege gittim bodrumdaydı sobaya atmışlar yakmışlarr pandizotu ama aksaraysan sorarım fiyatını sölerim sdana
ok
-
bekliyorum cevabını bu arada bn farlarımı değiştirdim farlarım boşa çıktı haberin olsun
-
abi farlar satılıkmı ne kadar?
-
vento burun için sadece far ve kaput düzeltmemi yapılıyor arkadaşlar
-
far kaput ve panjur gegişiyor
-
bende orj. pandizot var düşünürsen görüşürüz.... temiz.
-
abi farlar satılıkmı ne kadar?
kardeşim farlarım satılık ama biraz hasarlı yolcu tarafının camı kırık ve angellarından biri hasarlı yinede istersen görüşürürz.
-
bende orj. pandizot var düşünürsen görüşürüz.... temiz.
ne kadar istiyorsun ?
-
Pandizot Yokmu ya
GÜNCEL
-
ne kadar istiyorsun ?
50 liraya veririm son... temiz orjinall
-
benim kini yakmışlar halil pandizotu k bakma dernek var ist da sopada ısınmışlar
adamlar çok laf dedim ama boşaaa ist dayım arabada bakıyom
-
50 liraya veririm son... temiz orjinall
Pandizor duruyor mu? Hala satılık mı? Kondisyonu nasıl kırık vs. var mı?
Benim pandizotta köşeden kırıldı yenisini almak istiyorum.
-
elimde var 110 tl sıfır ayarında
-
Okan çok pahalı değil mi ya :D ben 50 tl ye bulmuştum ama almadım zamanında :(
-
elimde var 110 tl sıfır ayarında
:)hayırlı satıslarrrrr:)))))
-
Bendekinin köşesinde hafif kırım var olmadı tamir ettirecem :(
-
Orjinal olması tabiki iyi ama orjinal pandizot sizin ses sistemini kaldırmayabilir.
-
Sevgili serkan zaten orjinai kırıktı.Üzerinde herhangi bir ses sistemi yoktu.Bende mdf den yaptırıp kaplattırdım ama ses yapıyor çukur vs. O nedenle orj arıyorum yada kendi kırğımı tamie edecem.
-
Sevgili serkan zaten orjinai kırıktı.Üzerinde herhangi bir ses sistemi yoktu.Bende mdf den yaptırıp kaplattırdım ama ses yapıyor çukur vs. O nedenle orj arıyorum yada kendi kırğımı tamie edecem.
Ben okan için söylemiştim yanlış anlaşıldım.Onun arabada 1200'lük bas falan varmış ortası çökebilir dedim.
-
hımm ok 1200 lük bassı hayatta taşıyamaz o pandizot :)
-
:)hayırlı satıslarrrrr:)))))
tş ederim alper
-
bana da lazım oldu artık sağlam bir pandizot. aracım golf gti 2.0 1996 model. elinde olan satan falan var mı ? 0536-2311135