Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: infinity3455 - 18 Aralık 2009, 21:36:24
-
aracınız da hoşunuza giden we gitmeyen yönleri......
-
arka silecegin oldugu bölümün cabuk cürümesi ve kapi bagetlerinin cikmasi, simdilik bunlari var begenmedigim :)
-
benim begendigim noktaları yere basında çok daha hawalı durması
sewmedigim nottası ise bardaklıgın olmaması :)
-
Herşeyiyle hoşuma gidiyor eski model olmasına rağmen çok konforlu doğru düzgün, o model hatta yeni model hiç bir arabada o konforu bulammazsınız.
Heleki hava filtresinin sesi beni büyülüyor gerçekten çok tok sesi var + sadece filtre olmasına rağmen kit değil yani
tek sevmediğin yani arka bagaj pandizotundan ses geliyor. mdfden özel yaptırmış eski sahibi üstünde 1 bass 2 tanede mid var ve çok ağır. Daha bir sürü sayamadığım özellikleri var. Gerçekten sadece kullanan bilir diyorum. Gerisi hikâye :)
-
izlasyon şart bende aynı sorunları ysaşadım her arabada oluyo ama
-
cam motorlari cabuk bozuluyor
-
sadece şöför kapısınınkini dişlisi kırıldı gerisi hiç arıza vermedi
-
4 camda acilmiyor :D
-
bab werloren sen acil sat arabayı :))
-
o kadarda kötü degil ya , 3-4 ay önce aldim 1 kere yolda kaldim. Bunu satip yeni araba alacagim parayi bu arabaya harcarim her bakisimda daha da cok binme istegim olur. En kötü 1000 € masraf yapsam araba bana 1700 gelmis olur.
-
zaten cam motorlari 35-40 € civari, zamanim olsa 1 haftada kiz gibi yaparim ama calismaktan vakit bulamiyoruz.
-
sen nerden katılıyosun fruma ....
-
fransa-almanya
-
wr6 ya binmen lazım senin ama :)
-
3000 € ya cok vr6 var ama sadece sesi icinde alinmaz ya , burada 90km/hz zor buluyoruz. En kötü 120 dedikmi seviniyoruz. :D
-
tr gelmen lazım bir wr6 ile senin :)
-
GOLF 3 GTI 16.000 TL
JANT VE LASTİK 3.000 TL
AMA SÜRATİ PAHA BİÇİLEMEZ...
-
sevdigim yönü uzaktan ben hız makınasıyım diyor hiç bir arabada golf 3 ün durusunu goremıyorum arkadan giderken golf e bi bakın viraj alısına..... bi drift yapın nasıl gorunuyor golf 3 harikadır..
-
Çok oturaklı araba viraja girerken hiç korkmuyorum tabi bunları yanında yay ve çift denge çubuğununda avantajları var
bide yolda giderken ibreye bi bakıyorum 160-170 olmuş sanki 90'la gidiyomuş gibi görünüyor cam dizaynı çok güzel
-
makina saglam :) golf mk3
-
Sevmediğim yönleri;
-Farların sürekli bakım istemesi ( su girmesi= temizliği)
-Gaz pedalında beni rahatsız eden bir titreme var
-Kapıları kapatırken bütün karoserin sallanması
Sevdiğim yönleri;
-Yukarıda saydıklarımın dışında Herşeyi:)
-
bende alalı 1 ay olmadı
durusu bakışı sesi solugu çok iyi
yakışı gidişi duruşu 1 numara
güven vermesi ağır oturaklı olması cabası
fakat rüzgar sesini çok fazlaalıyor bunun dışında ufak tefek gıcırtılar eksi yönleri
-
alışırsın =
-
alışırsın =
;)
-
ben mesalaa arka koltuklarda başlık we arka kaltuk arası kol dayama yeri yok
keşke golf 5 in iç tasarım golf 3 de olsa ne güzel olurrr
-
sevmediğim yönü olmadı en sevdiğim bitmeyen vitesleri :)
-
vallahi mk5 e binmekten unutujam galiba mk3 ü mk5 de göstergeler dikatımi çekiyo inceden :D
-
sevmediğim yönü sağ arka kapı tarfından bir ses var aldığımdan buyana kesemdim o sesi birde şu kapı kilidlerini başlarındaki ses beni deli ediyo onun haricinde süper makina....
-
sevmediğim yönü sağ arka kapı tarfından bir ses var aldığımdan buyana kesemdim o sesi birde şu kapı kilidlerini başlarındaki ses beni deli ediyo onun haricinde süper makina....
evet kapılarda gereksiz gürültüler var aslında bir hafta sonu şu yalıtım malzemelerinden alıp sağlı sollu girişicem ama vakit bulamıyom:)
-
netice alırsan banada iletiverde bende bi deneme girişimi yapayım....
-
oki-doki
-
kadranı hıc hosuma gıtmıyor.....vıtes aralıgı cok uzun obur araclara gore...yolda kapatmasına bayılıyorum ama:D
-
kadran kolay Onur plazmalar boşunamı duruyor :D Uzun şanzumana gelince uzun yolda 220-250 kr yakan başka bir GTI varmı :) İstersen kısaltabilirsin,istersen doldurabilirsin vites uzunluklarını sıkıntı yok ;)
-
Tek sıkıntı kadranın sol ampülü patladı o da canı sağolsun. :) Seviyorum arabamı mk3 GTI gibisi var mı? :halazn:
-
Aklıma ilk gelenler. Koltukların içindeki demirin koltugu kesmesi bence bir dezavantaj. T4 transporter larda da aynı sorun var. Demirin bir kenarı sivri ve koltugu kesiyor.
Avantaj olarak direk virajları diyorum. Çok tatlı viraj alıyor. Benim araç basık değil lastikler performans falan değil ama yine de süper alıyor virajları. Arka savursa bile sizin kontrolunuzden cıkmıyor.
-
ben mesalaa arka koltuklarda başlık we arka kaltuk arası kol dayama yeri yok
keşke golf 5 in iç tasarım golf 3 de olsa ne güzel olurrr
bnm aracta var bahsettıgın seyler:) :D
-
:):):) gelejem yakındaaa
-
bnm aracta var bahsettıgın seyler:) :D
Sende de olsun artık.. lego gibi söküp takıyon arabaları:)
-
Sende de olsun artık.. lego gibi söküp takıyon arabaları:)
meslek icabi:))
-
bora ne oldu parçaladın mı :)))
bu aralar yoğunum malum gündem yoğun uğruycam en kısa zamanda
-
meslek icabi:))
Boranın katalizörünü gönderirmisin bana?
-
gonderırıımde olmaskı sana kardes
-
birde parça sıkıntısı var golf 3gti doch motor yok kardeşim hiç bi parçası türkiyede herkez kupon araba diyor canını sıkıyor insanın oda cabası.....
-
birde parça sıkıntısı var golf 3gti doch motor yok kardeşim hiç bi parçası türkiyede herkez kupon araba diyor canını sıkıyor insanın oda cabası.....
bende cok malzemesi var gti nin sorun yasamam gtide
-
gonderırıımde olmaskı sana kardes
Uyanını bulabilirsen benimle irtibata geçebilirmisn.?
-
Tmm kardes aft motordu seninki dimi?
-
Tmm kardes aft motordu seninki dimi?
:tamamdir
-
bende cok malzemesi var gti nin sorun yasamam gtide
ozaman seni rahatsız edebilirmiyiz yaın zamanda....?
-
ozaman seni rahatsız edebilirmiyiz yaın zamanda....?
ne zaman istersen bellerim kardes
-
ne zaman istersen bellerim kardes
şu yaz sezonu arabaya pek ihtiyacım yok...600cc bi motor var o idare ediyo bizi.. ama kış sezonua girerkende aracı toplatacagım o zaman grşz büyük ihtimalle şimdiden tşkler eyvallah....
-
şu yaz sezonu arabaya pek ihtiyacım yok...600cc bi motor var o idare ediyo bizi.. ama kış sezonua girerkende aracı toplatacagım o zaman grşz büyük ihtimalle şimdiden tşkler eyvallah....
gecen hafta izmitte honra cbr 929 rr deli bir makina idi anlatamam ......1.vites 140.km 2 . yola devam ama biz hala tek tekerrr gidiyozzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
-
gecen hafta izmitte honra cbr 929 rr deli bir makina idi anlatamam ......1.vites 140.km 2 . yola devam ama biz hala tek tekerrr gidiyozzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
1. gonderdıgım malzeme ulastımı ulastıysa sıkıntı warmı:)2. doblo yu ne yaptın:)
-
doblo satıldı bu gün adama dedim ptesi geliyom satmış deli oldum arabayı kacırdım yaaa 16 bin tlye wermiş kafayı yijem
-
Golf 3'ler her ne kadar iyi süspansiyona sahip olsa da slalom da arkası yatma eğilimi gösteriyor, ne yazık ki bu sorun 4 serilerinde de var, bunun dışında iyi araçlar.
-
Bu konu güncel olsun istedim:)
-
sevmedigim yönü göstergeleri tus takımları rengi ztn bunları degiştirecem transporter a alıstıgım için basit geliyo bu renkler ..... geri kalan herşeyi beni bitiriyo :)..... vites aralıkları cok uzun daha kısa olsa hoş olurdu :)
-
İsmail uzun vites bence güzel bir özellik ;) Renk olayına gelince hem fikiriz
-
İsmail uzun vites bence güzel bir özellik ;) Renk olayına gelince hem fikiriz
hajı bu arada cok şükür adminler aktif etti nicki :)
uzundan kastım vites geçişler ....
-
abi iyi işte :d vitesler bence ideal ama sen çokatik istiyosan kısaltıcan.
-
Arabanın ruhunu bozmayın uzun vites iyidir:)
-
Arabanın ruhunu bozmayın uzun vites iyidir:)
uzun vites derken mesela 1 den 2 ye atıyosun o aradaki boşluk mesela hondalarda böyle bişey yok ki benim öbür aracım olan transporterda bile cok kısa o mesefa :)
bi kötü yanını daha söyliyecem golf 3 gti nin bu araca göre jant seçimi cok az :):):)
-
Türkiyede zor hacım :D Yoksa yurt dışında alayı var her ölçü jant var.
-
uzun vites derken mesela 1 den 2 ye atıyosun o aradaki boşluk mesela hondalarda böyle bişey yok ki benim öbür aracım olan transporterda bile cok kısa o mesefa :)
bi kötü yanını daha söyliyecem golf 3 gti nin bu araca göre jant seçimi cok az :):):)
1'den 2. vitese atman için uzun beklemene gerek yok bence arabanın sahip olduğu tork 2. viteste seni hızlandırmaya yetecektir. Örneğin fransızlar seri ve çabuk arabaları severler bu yüzden pejolarda veya renolar da vites araları çok kısadır. Onlarında öyle bir karakteri var işte
-
En büyük avantajı arabaya ne zaman baksam derdi tasayı unutuyorum :) izlemesi keyifli 8)
-
1'den 2. vitese atman için uzun beklemene gerek yok bence arabanın sahip olduğu tork 2. viteste seni hızlandırmaya yetecektir. Örneğin fransızlar seri ve çabuk arabaları severler bu yüzden pejolarda veya renolar da vites araları çok kısadır. Onlarında öyle bir karakteri var işte
ben anlatamadım :) vites topuzundan başlamak istiyorum :) vites topuzunu tuttugumuzdan 1 den 2 ye gecene kadar baya mesefa var atıyorum honda da 2 cm se golf 3 de 4 cm gibi mesafe bu da 1 sn kayba yol açıyo nerdeyse :) yoksa 1 vites uzunmus 2 vites uzun mus önemsiz :D geçişler uzun :D
-
short shifter alacaksın hajım ozaman :D tık tık atıcan vitesi :D
-
ben anlatamadım :) vites topuzundan başlamak istiyorum :) vites topuzunu tuttugumuzdan 1 den 2 ye gecene kadar baya mesefa var atıyorum honda da 2 cm se golf 3 de 4 cm gibi mesafe bu da 1 sn kayba yol açıyo nerdeyse :) yoksa 1 vites uzunmus 2 vites uzun mus önemsiz :D geçişler uzun :D
:)
-
short shifter alacaksın hajım ozaman :D tık tık atıcan vitesi :D
düşünmüyo deilim hajı aslında ya bu aracı tek yapacam ya da satacam ztn bi dunya masraf yaptım şuan adam oldu arac :)
-
vıtes aralıkları ksıa olmalı . oranlarıda kısa olmalı . uzun neymıs oyle . hızlı gıdebılır tabı ona lafım yok ama tadı cıkmaz oylede.ferrarımı bu sankı . benım tenekenın vıtes arasıda kısa oranlarıda kısa . hıcbı sıkayetım yok vıtesten yana :)
golf mk3 e gelınce . elestırılıcek hıcbır yanı yok . bence gayet guzel bır arac . bındık gezdık tozduk . son derece keyıflı .