arkadaÅlar ben öÄrenciyim malum benzinde pahalı lpg taktırmak istedim bu arabanın lpg projesi yokmuŠçizilmesi için 2 milyar istediler yardımcı olabilecek birileri aranıor :)
selamlar...motor kodu nedir ?
ayni motorlar golf 2 ler de var....dolayisi ile yeni projeye gerek olmamasi lazim...
herhalde takmakta deÄilde ruhsata iÅletmekte problem var.
gerçi her iki ihtimaldede çözüm baÅka bir firmaya sormak gibimegeliyor.
tek firmanın cevabımıdır bu.
kütahyada bi scirocco gördüm sahibiyle konuÅacaÄım bakalım ankaradan almıÅ,olmazsa oraya götürürüm arabayı.cwplarınız içn çok teÅekkür ettim
Alıntı yapılan: ---caner--- - 21 Mayıs 2007, 13:28:46
arkadaÅlar ben öÄrenciyim malum benzinde pahalı lpg taktırmak istedim bu arabanın lpg projesi yokmuŠçizilmesi için 2 milyar istediler yardımcı olabilecek birileri aranıor :)
bende araÅtırdım yaklaÅık olarak 1000 lraya takıyorlar fakat tavsiye etmem bu arabalar spor
dikkat et proje çizilmesi için artı para kimse isteyemez. takma parasına proje dahildir. Zaten sana çizecekleri projeleri baÅkalarında da kullanacakları için senin bu maliyeti karÅılaman çok anlamsız olur. bence istanbul'daki takan servisleri ara proje konusunda yardımcı olacaklardır.
aımguard arkadaÅın dediÄi gibi proje için bu Åekilde para istenilemez...baÅka aynı motora sahip araçlarınkini uyduruyorlar...