Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: takyanus - 08 Aralık 2009, 05:05:54
-
arkadaşlar merhaba.. uzun zamandır sitenizi takip ediyorum. sizleri taktir ediyorum, herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. bir aile ortamı kurulmuş diyebilirim. bu yüzden özel bir duygumu anlatmak sizede bişey sormak istiyorum.
ilk çıktığı günden bu yana ben golf4 hayranı biriyim. gariban aile çocuğu olduğumuzdan bu platonik bir aşktan öte gidemedi. her zaman arkasından bakakaldık diyebilirim. neyse uzun lafın kısası, zaman geldi geçti yürü ya kulum lafı gibi, fazla olmasa da durumu düzelttik, golf alacak parayı bulduk. golften başkasına binmem diyerek başka araca bu güne kadar müşteri de olmadım.. iş güç derken bu zamana kaldık..
şimdi de ben golfe küstüm, yıllarca beni peşinden koşturdu. artık almam seni diyorum. çok çektirdi çünki..
ŞAKA BİR YANA tabi bu zaman zarfında evlendik 3 çocuk babası olduk. yaş 35e yaklaştı.. 70 kilo iken 110 olduk, boy 185cm. 5-6 nüfuslu bir aile olarak çok zaman memlekete veya tatile gidiyoruz. valizdir, çocukların eşyaları derken bu araç bize çok küçük gelecek. bu günlerde iş gereği 5-6 aylığına yurtdışına çıkmam lazım. dönüşte nasip olursa araç alacağım.
birincisi, benim boyutlarda bir adama bu araç yakışırmı? samimi söyleyin.
ikincisi, bu golf sevdasından vazgeçip abisi passatmı alsam...çocuklar için geniş, güvenli bir araç.
fikirleriniz benim için önemli.. şimdiden tşkler..
düzeltme: golf IV'ü çok güzel hoş bir makina.. ama bagaj durumu tercihimi passat yana kullanmama sebeb oldu.
-
öncelikle hoşgeldiniz 5 kişilik bir aile için passat en ideali confor ve sağlamlıkta cabası ;)
-
senin ve ailen için bence Siyah bir Passat
-
Golf yakışır yakışmasına ama Passat aileniz için daha rahat ve ferah bir araç :tamamdir Çokcukların yaşladı daha küçüktür gerçi; Golf alıp 2-3 yıl sonra daha geniş bir araç alabilirsiniz. Böylece Golf sahibi olma amacınıza da ulaşmış olursunuz :)
-
passat size daha uygun sanırım ama golf IV başkadır bunu da demeden geçemeyeceğim :sevgi:
-
Golf aşkı bambaşka tabii ki. Allah ayırmasın beni Golf'ümden.
Golf yakışır neden yakışmasın. Golf bu. Yakışması konusunda hiç bir çekincen olmasın.
Hem 110 kiloyla da Golf'den inerken bis'ten inmiş gibi olmazsın hiç merak etme.
Ama konu aile olunca söyleyecek fazla söz kalmıyor. 4-5 kişilik bir aile GOLF'e sığıyor ama 5-6 yalan olur. Bence al şimdi PASSAT'ı. Dilerim durumun daha da iyi olur, keyifle ikinci araba olarak da GOLF'ü alır binersin. Bir de üstüne hobi olarak aracınla ilgilenirsin.
Bu aşk hikayesi PASSAT'la sonlanmamalı. Sonunda GOLF'e varmalı :sevgi:
-
bagaj lazımsa
uzaktan sevmeye devam edin
-
Golfte oturmada iç mkeanda sıkıntı çekmezsin benim arkadaşta var 182falan çok rahat ama. Bagaj çok fazla ise her seferinde ince ayar belki arka tek koltuğu yatırma gerekkebilir. Allah gerçekten yürü ya kulum değiyse 2.0 Tdi sıfır veya kmsi çok düşük Passatla yürüyün bence. Okadar demediyse 30.000 lerde parça eskitmemiş 2.el 2008-2009 Tsi jetta yürütmez uçurur adamı. golf öyle birşeyki 2000 modeli hala 21000lerde alıcı bulabiliyor "efsane"("180i önden çekişli bir araç geçemez"i yıkmış zamanın dehrinde ve kendi sınıfında yeni bir akım başlatmış ) tek kelimeyle 50yaşında bile olsan sırıtmaz ağır araç aynı zamanda. Bagaj yeterli gelirseki(Hb ye göre gayet büyük) 35yaş ta büyük değil temiz oldukça golfte tavsiye ederim.
-
öncelikle ilginizden dolayı teşekkürler. yorumlara katılıyorum. efsane golf gibi bir araca uzaktan bakamayacağımı anladım. benim olmalı..
bugün gidip iyice inceledim. o malüm kedi gibi, bu dert beni öldürür.
bagaj küçük ama idare edeceğiz artık. gerekirse tatile falan çıkarken bagaj sorun olursa hanımı evde bırakırız.:) >:D
-
işte bu ..aşka bak be yeri gelir böyle eşinide geçer adamın..
allah gönlüne göre bir golf versin
-
hakkaten aska bak.ama abicim hani bence rahat edemezsiniz memleketten dönüş gerçekten zor olurbiz 4 kişilik bi aileyiz bi adet dönüş resmi koymak isterim becerebilirsem.babamda sizin kilonuza yakındır bu arada :)
(http://img691.imageshack.us/img691/6852/fotograf0349.th.jpg) (http://img691.imageshack.us/i/fotograf0349.jpg/)
-
burak kardeşim ne yapmışsınız ... :) resim için tşkler..bu kadar bagaj normal sedanlara da sığmaz herhalde.. yılda birkez de katlanılır.. :tamamdir
-
öncelikle ilginizden dolayı teşekkürler. yorumlara katılıyorum. efsane golf gibi bir araca uzaktan bakamayacağımı anladım. benim olmalı..
bagaj küçük ama idare edeceğiz artık. gerekirse tatile falan çıkarken bagaj sorun olursa hanımı evde bırakırız.:) >:D
bravo size valla ben de kendimi golf aşığı sanardım yazınızı okuyana dek :)
fikrimi de belirteyim:golf tabi ki passattan daha küçük ama yakışmadığı insan yok üniversite öğrencisinden 70 yaşında bi insana kadar.arkadaşımın dedesinde golf 4 01 model comfortline var mesela:)
-
Bence tutkularınızdan vazgeçmeyin.Kendinize bir golf alın.Anlatılmaz yaşanır:)...
-
bence golf bi spor araba aynı sorun bizdede vardı ben golf aradım 1 yıl buldum ancak düşündüğümzde 5 kişilik bi ailleyiz tatil uzun yol vs biz bora aldık biraz daha geniş golfe göre kurtarıyor bizi ama golf halen içimde siz aileniz binip bagajada yük yüklerseniz golf arkası yere yaklaşır buna göre passat alıp yolculugun tadını çıkartmanız mantıklı olur bence su an sizinde passat almanızı tavsiye ederim her yönlü arkadasın birisi resim koymuş herşey ortada gibi kalabalık bi aile için golf olmuyor ama derseniz içimde kalmasın senelerdir heveslediniz alıp hevesinizi almaktan hiç bizarar gelmez :) ama golf bi hastalık gercekten ailenin en küçüğü oldugum için bundan sonra uygun bi zamanda kısmet olursa golfe binmek yapacagım ilk iş arasında:):)
-
golf aşkı yaş tanımaz ölümsüz derim ben buna aslan dede ruhu genç daha :):):):)
-
kamasutara, desteginden dolayı tşkler dostum. serhat_74 sana da...
-
valla geçen gün golf 4 te yaşlı bir amca ile teyze yi gördüm inanılmaz görünüyorlardı dedim ulan ağzının tadını biliyor bu amca ya teyzeyi atacak arabayıda iyi seçmiş dedim ......şaka bir yana
kilo itibari ile golf size biraz dar gelebilir ama konfor sağlamlık konusunda vw zaten kayda değer bir araç üretiyor ,bana kalırsa 1.8 T lpg li bir 2001-2002 model passat comfortline bulabilirseniz kaçırmayın derim...aile için daha uygun olur
-
Dostum bence çekincen olmasın ben 130 kiloyum 5 kişi ile marmarise gittik yakıt sarfiyatı dışında bir zararımız olmadı :D
-
İçimdeki GOLF aşkı bambaşka (http://www.vwtr.net/forum/Smileys/vwtr/smitten.gif)
-
Dostum bence çekincen olmasın ben 130 kiloyum 5 kişi ile marmarise gittik yakıt sarfiyatı dışında bir zararımız olmadı :D
cok iyi yaa
-
yalnız olmadığımı görmek çok daha iyiii!!
-
süper olmuş golf bu diğer c segmentlerine asla benzemez :saygılar
-
Bülent kardeş. sizi çok iyi anlıyorum. 2 yıl önceye kadar i bana da golf ulaşılması zor bir hedefti. bir arkadaşım bana dediki "kardeşim bu yaşta binmezsen bi daha binemezsin. madem bunu istiyorsun imkanın varsa hevesini al". ben onun gazıyla imkanları zorladım ve aldım. iyiki de almışım. 2 yıl olmasına rağmen severek ve heyecanla binmekteyim arabama.bu bir aşk gerçekten. arkadaşımın bana dediğini aynen sana iletiyorum. bu arada şu an 36 yaşındayım. 2 çucuğum var. bağaj ve aracın içi bize rahatlıkla yetiyor. boyum 1.80 kilo 80. passat alacak param var ama arabamdan vazgeçemiyorum :)
-
Levent kardeşim duygularıma birkez de sen tercüman olmuşsun. teşekkürler sana.. ne hissettiğimi sen de biliyorsun, yaşamıssın aynen ;)
arkadaşın doğru söylemiş. her şey zamanında güzel. :tamamdir
-
golf görünümü ne kadar spor olsa da aynı zamanda bence işadamı tarzına da uyan bir araba. bence her nesile yakışan bi araba.. çocukların yaşlarını bilmiyorum ama golfe sevdan varsa golfde kal derim.
-
kazakistanin baskenti astanadan tum dostlara merhaba..
-
bence passatvariantı da düşünün
-
abi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün aynı bagaj derdi bende de var ama melet gözümden düşsün dedikçe daha bir kanım ısınıyor ne yapalım arkadaşların dediği gibi yılda bir kez katlanıcaz..
-
arkadaşlar geçen 15 tatilde 1 un çuvalı, 1 yem çuvalı birde kepek çuvalı ve stepne de bağajın içinde (simit tüp olduğu için) rahat almıştı. :) Küçük gözüküyor bagaj ama değil.
-
yas onemlı degıl bnm dedem 80 yasında golf statıon wagon var ve sorunca bu golf benimle mezara gıdecek dıyor :sevgi:
o zaman arac ustu bagaj koyarsın
(http://img22.imageshack.us/img22/46/portbagaj.jpg) (http://img22.imageshack.us/i/portbagaj.jpg/)
-
golfün bagajı o kadar a küçük değildir. ancak madem merka ediliyor bir golf bulup iyice incelenirse daha net fikir oluşacaktır, yoksa birine büyük gelen diğerine küçük gelebilir. ne olursa olsun golf gerçekten güzel araç ve daha çok uzun seneler taşıyacak gibi.
-
Bence en güzeli al bir tane transporter keyfine bak passatla felan ugrasma 5-6 kişi ile sıgmazsınız passata bile.
-
güenlik sağlamlık dayanıklılık için passat
-
tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. uzun zamandır kazakistandaydım, şükür döndük..
2003 gümüş gri tdi passat aldım.. kullanması hoş geniş güzel bir araç..
-
ben golfümü 66 yaşında bir amcadan aldım. yakışıp yakışmama diye bişey sözkonusu olamaz bence. yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız binmeyi nasip etsin Allah. Allah yürü ya kulum dediyse bence bi de golf alın sırf tek başınıza keyfini sürmek için. ;)
-
Ben golf hayranı olarak
İri cussene-cocuklara-bagaja cmax zafira scenic (doblo-caddy)
Biraz karizmatik olsun dersen (golf'ten sonraki tercihim olan aracı oneririm gercekten sana yakısır) 2005-2006 opel vectra paşalar gibi.
Altarnatif honda civic 2005-06 vtec
Bunlarda abileri bmv audi passat
-
Ben golf hayranı olarak
İri cussene-cocuklara-bagaja cmax zafira scenic (doblo-caddy)
Biraz karizmatik olsun dersen (golf'ten sonraki tercihim olan aracı oneririm gercekten sana yakısır) 2005-2006 opel vectra paşalar gibi.
Altarnatif honda civic 2005-06 vtec
Bunlarda abileri bmv audi passat
2003 tdi passat aldım.. ilgin için teşekkürler arkadaşım..
-
Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.
resimlerini bekliyoruz aracının. :tamamdir
-
Yakışması konusunda sorunun olmasın benimde senden farkım yok hacim kütle açısından ama aile işin içine girince siyah bir passat tam isabet olur arkadaşım. Ama şöyle birşeyde yapabilirsin alırsın bir golf binersin 1-2 sene keyfini hayalini gerçekleştirirsin. GOLF4 ü satmaktada kolay satarsın. Sonrasında siyah bir passat yakışır. Çünkü emin ol bende 4 nüfuslu bir aile bireyiyim ufak tefek bireyde yok yeri geliyor ailece kullanıyorum sıkıştım, rahat değilim vs. gibi şeyler hiç olmadı kısacası hiç sorun yaşamıyoruz. (Göründüğü gibi ufak bir araba değil bagaja gelince ekstra birşey koymadıkça kolon gibi tatmin ediceğini düşünüyorum seni.) Tabi tercih gene senin arkadaşım.
(http://img14.imageshack.us/img14/3927/golfxy.jpg)
-
Konunun sonunu okumadım ;D Neyse hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bir sürüş keyfi diliyorum.