Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: mk84 - 05 Aralık 2009, 21:12:20
-
Arkadaşlar bu aralar arbayı çalıştırıken ilk kontağa bastığımda ; hidrolik direksiyonlar sonuna kadar çevrilince öter ya; öle bi ses geliyo 2 sn sonra gidiyo. Öneli bişey olbilirmi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
-
Elektrikli benzin pompasının sesi olmasın o? Bu aralar değil araba fabrikadan çıktığından beri vardır ;)
-
muhtemelen marş motoru dişlisi takılma yapıyor..marş motorunun sökülmesi gerekiyor
-
eğer anladıgım ses ise marş a basar basmaz elinizi çekerken geliyo.mars motorunun yaglanması gerekiyo.ben yaptırmısıtım 2yıl kadar olcak yine başladı simdi.40lira falan tutuyo ama sökülmesi baya ugrastırıyo
-
Arkadaşlar ses her marşa bastığımda gelmiyor bazen marşa basarken geliyo .
-
rahatsız edici bir ses değilse enjektörler benzin pompalıyo olabilir.ama ben bunu kapı acılınca oluyo diye biliyorum.cünkü aracıma tüp taktırdıgımda benzin hortumları sökükken kapıyı actım ve ortalıga benzın saçtı.bende o zaman ögrendim
-
genelde motor soğukken mi yapıyor
-
rahatsız edici bir ses değilse enjektörler benzin pompalıyo olabilir.ama ben bunu kapı acılınca oluyo diye biliyorum.cünkü aracıma tüp taktırdıgımda benzin hortumları sökükken kapıyı actım ve ortalıga benzın saçtı.bende o zaman ögrendim
bu dediğiniz yakıt pompalama işini tdi araçlar da yapıyor mu acaba kapı açılınca?