Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: CeM öZeR - 04 Aralık 2009, 15:52:17
-
Bugün akşam vatani görevimi yapmak üzere saat 21:00'de Kayseri'den Ispartaya gidiyorum arkadaşlar.Bu sıkı dostlukların olduğu forumumuza 15 ay boyunca fazla giremeyeceğim.Kendinize iyi bakın.Kalın sağlıcakla...
-
cem hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah kendine iyi bak oralarda arada sırada foruma gir hayırlı teskereler ;)
-
Kardeşim sağ salim git gel, hayırlı teskereler :)
-
Hayırlı teskereler...
-
Hayırlı Teskereler cem kardeşim..
-
cem hayırlı tezkereler, ıspartaya yakın zamanda gidicek gibi duruyorum, eğer gidersem emin ol yanına ugrarız yasinle :) ayrıntılı bilgilerini buraya yazarsan sevinirim
Allah a emanet ol, daha ben gidicem, 26 dayandığım şu günlerde kendimi ayıplıyor, koca bir yuh çekiyorum :)
-
Hayırlı teskereler Cıvıc lar çok hava yapıcaklar ama 15 ayı var hayırlısıyla git gel abim... :saygılar
-
Abi hayırlı tezkereler hayırlısıyla git gel daha benle kapışıcan 8) Sen gelene kadar ben kendimi hazırlarım sen merak etme :tamamdir
-
Hadi hayırlı teskereler Cem,Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin. Haftaya da ben gidiyorum peşinden,cümlemize hayırlı tezkereler...
-
sağ salim git gel adaş,hayırlı teskereler..
-
allaha emanet ol Hayırlısı...
-
valla söylemeseler haberim yok misafirimiz olacağından :) eğirdirdemisin yoksa 40.piyadede mi cem abi. çarşıya çıktığında haberleşelim herzaman.. numaramı al istersen.0 544 323 58 15 her zman beklerim
-
hayırlı teskereler şimdiden
-
Kardeşim daha yeni gördüm hayırlı teskereler sağsağlim git gel bakalım.......
-
Göz açıp kapatıncaya kadar yapıp gelmen dileğiyle.
-
Hayırlı teskereler,
-
hayırlı teskereler.
-
Murat abi hoşgeldin diyecektin heralde ;)
-
Hemşerim benim hem adaşım ne diyim... kayseriye dönünce tanışırık:) hayırlı teskereler dıyelım gercı yarı gecmıs ama olsun..
-
Vay be şimdi konuya bakma fırsatım olduda hiç yazamamışım bile. Şu anda usta birliğim olan 51. Motorlu piyade tugayı Tugay karagah bölüğü Tunceli-Hozat'tayım. Yolu düşeniniz olursa beklerim. :saskin: Şafak 223. Kendinize iyi bakın.Askerlik dönüşü MK3 GTI'ımla projelerim var.Çabucak bitip gelirim inşallah.Kendinize çok iyi bakın. :tamamdir
-
İyi tezkelere Cem. ;)
-
sağ salim git gel Cem,daha piyasaya sürülecek GTI'larımız var :tamamdir
-
hayırlı tezkereler Cem
-
Vay be şimdi konuya bakma fırsatım olduda hiç yazamamışım bile. Şu anda usta birliğim olan 51. Motorlu piyade tugayı Tugay karagah bölüğü Tunceli-Hozat'tayım. Yolu düşeniniz olursa beklerim. :saskin: Şafak 223. Kendinize iyi bakın.Askerlik dönüşü MK3 GTI'ımla projelerim var.Çabucak bitip gelirim inşallah.Kendinize çok iyi bakın. :tamamdir
bişi kalmamıs 222 demişsin bile cem bu yazıyı okudugunda kesin biter askerlik kendine iyi bak ve dikkat et allah yâr ve yardımcın olsun...
-
şafak 12den sonra 119 sanırım... ;D Allah'a emanet hayırlı teskereler :tamamdir
-
hayırlı teskereler allah yardımcın olur inşallah
-
püff az kalmış ya :D hadi hayırlı teskereler :)
-
Hayırlı teskereler Allah yardımcınız olsun :)
-
Şafak 152 Atarsa 151 :halazn: Hızlı geçiyor. :D
-
Hayırlı teskereler kardeşim. Sayılı gün çabuk geçer ;)
-
Hayırlı teskereler...Abi
-
GEl artık özledik ;)
-
hayırlı teskereler arkadaşım...
-
Şafak 97 ;) Valla en çok ailem,forum ortamı, nişanlım,Muhabbet kuşum ve GTI'ımı özledim. :halazn:
-
az kaldı az hayırlısı ile gelde
-
bitmiş maşallah kayseri GTI görsün
-
Kaldı 47 gün :) Vay be bitiyor artık... :halazn:
-
Sabahın köründe ne işin var cem buralarda :)
Hayırlı teskereler kardeşim...
-
sakın kalan günü düşüneyim felan deme yoksa onca günü atlattığın aklına gelmez o kalan azıcık günde geçmez kardeşim benden demesi :-\
-
Ha gayret Cem.
Bekliyoruz paşam
-
Darısı başıma hayırlı teskereler Cem
-
Erci sen nezaman askere gittin kardeşim D: Şafak kaç ?
-
gitmek nasip olsada şafak saysak :D gitmedim daha 27 olacaz hala gidemedik :D ;D
-
Hey maşallah bozulmamış bir şafak desene işin zor kardeşim :)
-
Şafak 27 başka yok yaklaştı artık :)
-
Şafak 27 başka yok yaklaştı artık :)
antep
-
hayirlisiyla sag salim git gel insallah hayirli teskereler hatta butun mehmetciklerimizin burnu bile kanamadan ailelerine kavusmak nasip olsun insallah :-)
-
Arkadaşlar yeniden döndüm.Hayırlısıyla vatana borcumu ödedim.Darısı diğer askerlik borcunu ödememiş arkadaşların başına.Tunceli sayfasını kapattım yeniden aranızdayım... :tamamdir
-
:sevgi: ilk hoşgeldini ben diyim kardeşim bundan sonrasında ayağına taş değmesin :tamamdir
-
valla bi ürperti geldi, muhteşem bir golf 3 projesi izleyecekmişiz gibi hissediyorum.Hayırlı olsun, şu nalet okul bitse de biz de borcumuzu ödesek
-
Hoş geldin Cem abi geçmiş olsun artık aramızdasın hadi çabuk başlat şu proıjectleri :tamamdir
-
kardeşim hoşgeldin geçmiş olsun
-
hoşgeldin cem
-
Hoşgeldin ;)
-
geçmiş olsun asıl askerlik şimdi başlıyor :)
-
Geçmiş olsun Cem.
Hürgeneral.
Çıkar artık kuzuyu garajdan :D :D
-
Vay be zaman bizim için ne kadar çabuk geçiyor.Cem abi giderken yeni üye olmuştum vede geldi geçmiş olsun abi.
-
geçmiş olsun üstad, hoşgeldin :)
-
Arkadaşlar dostlar hepiniz tek tek sağolun teşekkür ederim. :tamamdir
Hoş geldin Cem abi geçmiş olsun artık aramızdasın hadi çabuk başlat şu proıjectleri :tamamdir
10 gün sonra Antalyadayım projeye imza atmak için başlıyoruz kardeşim aklımızdaki rakamlar herkesin duyduğunda olur mu yok olmaz mı hadi canım dedirten cinsten. Ama dolu type r ları bile kıskandıran bir mk3 gtı çıkacak ortaya. İpucu veriyorum atmosferik zirve... :tamamdir
-
Air Ride da isteriz :p
-
Arkadaşlar dostlar hepiniz tek tek sağolun teşekkür ederim. :tamamdir10 gün sonra Antalyadayım projeye imza atmak için başlıyoruz kardeşim aklımızdaki rakamlar herkesin duyduğunda olur mu yok olmaz mı hadi canım dedirten cinsten. Ama dolu type r ları bile kıskandıran bir mk3 gtı çıkacak ortaya. İpucu veriyorum atmosferik zirve... :tamamdir
aklındaki rakamı özelden atar mısın? detaysız, toplam rakam yeterli. sadece atmosferik zirve için araca ne kadar yatırmak gerektiğini öğrenmek istedim.
-
Abi hoş geldin, Aynı Mk3 demi, yoksa yeni bi tanemi alıcaksın?
-
Hoşgeldin Cem...Geçmiş olsun. ;)
-
hoşgeldin :tamamdir
-
Geçmiş olsun Cem gözün aydın bekliyoruz bakalım amosferik canavarı :tamamdir
-
İnşallah Mart başında piyasaya çıkacağız hayırlısıyla :) Sağolun arkadaşlar,dostlar... Emre bu arada Pazartesi sabah dediğin parçayla ilgileneceğim ;) Kasyeriye gelirsen haber ver numaramı özelden mesaj atıyorum