Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: infinity3455 - 04 Aralık 2009, 11:21:54
-
arkadaşlar alper arkadaşımız almanyada golf 3 için istediginiz bir parça warsa özel söleyebilirsiniz.............
-
Abi polo için de olmaz mı? :)
-
söleriz istegini yaz sen yada özel mesajla bilidr
-
valla benim 95 model gti 16v lik golf 3 e krank okuma sensörü lazım kodu 037906433C ama bazı kodu uyan parçalar bile bir kısım yerleri benim parçaya benzemiyor yanı sensörün ucundaki demir metal yer bendeki diğerlerinde plastik ve kısaymış. arkadaş aynısını biliyorsa alıversin diyeceğim ama ne zaman geri döner benim araba bu parçayı bulamamamdan dolayı yatıyor hala, çıkma hurda gti 95 bilen varmı 150 beygir olanından tek kapı 2.0 motor buldukta 8v olunca olmadı
-
valla benim 95 model gti 16v lik golf 3 e krank okuma sensörü lazım kodu 037906433C ama bazı kodu uyan parçalar bile bir kısım yerleri benim parçaya benzemiyor yanı sensörün ucundaki demir metal yer bendeki diğerlerinde plastik ve kısaymış. arkadaş aynısını biliyorsa alıversin diyeceğim ama ne zaman geri döner benim araba bu parçayı bulamamamdan dolayı yatıyor hala, çıkma hurda gti 95 bilen varmı 150 beygir olanından tek kapı 2.0 motor buldukta 8v olunca olmadı
senin motor 2,0 16V yani ABF motor böyle bakarsan daha iyi bulursun olmadı doğuş otoya git bu tür parçalar ucuz oluyor çoğu yerde orj. parça diyip ordan alıyor üstüne kar koyup satıyor bilgin olsun ;)
-
alpere özel mesaj atın
-
yok ya zaten abf motor olduğunu söylüyorum ama yok ankaradan görüştüm gelecek parçanında aynı parça olma ihtimali olup olmadığı belli değil adamlar diyor kod aynı ama parça farklı kodu gönderirizde başka parça gelirse ne yapacam . Tamam ankara doğru sipariş verir kodu ve motor abf der biri abf motor tipini atlar krank sensörü koduda verir uymaz gider bizim para boşuna
-
franfkurtta olan yokmu ? orada ailem var elden orada para verdırım parçalari yollayacak bir arkadas yokmu
-
alper arasan yardım cı olurr
-
selalmlar arkadaslar , hernekadar yeni bir uyede olsam almanyada egitim gören bir insan olarak bende gönderi islerinde elimden gelen yardimi yapabilirim...
-
kaan kardesim seninle irtibata gecelim, bende fransadayim ama almanyada calisiyorum yani tam sinirdayim ucuz yollu parcalari temin edebilirsen seninle irtibata gecelim ;) simdilik ufak tefek parcalar lazim.
-
kaan kardesim seninle irtibata gecelim, bende fransadayim ama almanyada calisiyorum yani tam sinirdayim ucuz yollu parcalari temin edebilirsen seninle irtibata gecelim ;) simdilik ufak tefek parcalar lazim.
tabiki olabilir....yani maksat milletin isi görülsün dimi... özelden msn yada mail adresi vsvs atabilirsiniz...
-
kaan ıletisim bilgilerini banada gonderırmısın..
-
ya arkadaslar bana abs beyını lazım gercı salı gunu beyınde sorun olup olmadıgı anlasılcak ama yınede bulabılırsem ıyı olur
-
alper ist da geldi almanyadan
-
bana golf 3 gti sol kapı bandı ve torpido mandalı lazım olan var mı
-
98 model aracım için yan marşpiyel çıtaları lazım
saygılarımla
-
arkadaşlar alper almanyadan geldi ne zaman gider bilmiyorum konuyu axctım ama konu uzadı parça isteyenlere duyrulur
-
ya arkadaslar bana abs beyını lazım 06 vyj 32 bende samsunda we halen beyin aramaktayız :tamamdir yarfdım lütfen
-
ankaradan sor kardeş çıkmacılardan...
-
slm arkadaşlar bana mk3 vr6 93 model benzin pompası lazım
-
slm arkadaşlar bana mk3 vr6 93 model benzin pompası lazım
bosh 5 bar tak:)
-
passatın pompayı taktım ama yetersiz kaldı sitede orjinal buldum şimdi
-
sıemens vdo orjinal diye biliyorum?
-