Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: memetonr - 18 Kasım 2009, 22:17:58
-
arkadaşlar kafama bişi takıldı şimdi bende manuel 2004 pacific var. farz edelimki ben ucuza çıkma bir otomatik şanzuman buldum bu şanzuman manuel araca takılabilirmi?? takılırsa aşşa yukarı maliyet ne olur çok merak ettim. ;D
-
manuel 2006 polom için aynı soruyu sormuştum, çok para eder çıkması kurtarmaz tüm motor sistem herşey değişiyor....yeni motor + şanzuman bulman gerekli 9000 ile 12000 TL arasında değişiyor....hiç uğraşma sat direk otomatik al :) ya da manuelden devam et :)
-
yuhaaaa kardeş ben arabayı 15 gün önce 22.500 e aldım ;) arabanın yarı fiyatı o yahuu vaz geçtim zaten manuel kullanmak daha zevkli :D
-
kupalar ucuz zaten para eden motorlar :D
-
peki benim motora otomatik şanzumanın uymamasının nedeni ne sonuç olarak sadece şanzumanda bitmiyomu motor neden değişiyo onu anlamadım.
-
buraya bir göz atarsan : http://www.vwtr.net/forum/6-ileri-sanzuman-t9524.0.html
-
otomatik şanzuman +motor +motor ve şanzuman kontrol üniteleri +elektrik tesisatı vites konsolu vs vs vs vs vs vs
şanzıman bağlantıları uymayacağı için motoru değişmek gerekir..